TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Braiens Žubērs/Brian Joubert (FRA)

Braiens Žubērs/Brian Joubert (FRA)

Сообщений 181 страница 200 из 397

181

jā, gudrinieks. Vispār labi, ka tu un viņš atgādina. Jāizbāž galvba no J2 un jāparaksta Sterian. Bāc, kakls šorīt neželīgi sāp. Sencim bronhīts. Pusnakti neļāva gulēt - kāsēja kā valis.

0

182

albalonga написал(а):

kāsēja kā valis.

:rofl: tu mani pamatīgi sasmīdināji ar termometru mutē :D

0

183

Nu čīkst sliktāk kā mazs bērns, kad slims. Nu ah un oh un visu laiku nopūtas,, un ah, doča, doča. Un pat ceturtdien gāja un nopirka kaut kādus homeopātiskus pilienus tik, no kuriem nav nekādas jēgas. Es nopirku balzāmu, sūkājamas končiņas, bronhu tēju un Thera Flu. Sadzirdīju. Jau vakar nolamāju, ka nedrīkst pienu no ledusskapja dzert, bet jādzer tēja ar medu. Nu biki klausa. A tagad sadzirdīju un teicu, lai gultā iet. nē - sēz un skatās tv. Un pats tik raud, cik viņam slikti. Nu vienkārsi piebesīja man viņš. Vakar pārnāku - raudāja, ka visu dienu neka nav ēdis. Ledusskapī katls pilns ar zupu - nu tieši ideāli - vismaz buljonu sūc, ja ēst negribas. kaklam ta karsts labi. Nē. Šodien ta kamēr es kincenē divreiz esot ēdis zupu. Atnesu pomelo, notīrīju, iedevu - nē - ņi pa protams. Skābs esot. es saku - tieši ēd - tur c vitamīns - ni un ni. Karoč piebesīja viņš man.

0

184

wahahahahahahhaha, atkal ne pa tēmu, bet sencīša stāstus es visur esmu gatavībā lasīt - līdz asarām nosmējos  :rofl:
Galvenais smejos, mamma prasa, par ko es smejoties, es saku, par Sandas sencīti, nolasīju to teikumu - "kāsē kā valis" a mamma uzreiz, a viņa zin kā valis kāsē?  :rofl:  hahahahaha un pēc tam izlaīju to otro postu un nevarēju vien beigt zviegt  :rofl:

0

185

nu es čist nezinu kā valis kāsē, bet vienkārši man vajadzēja salīdzinājumu, lai būītu manāmi skaļuma maštābi. Nu es saprotu, ka smagi un nepatīkami ta kāsēt un vispār - es zinu šito kāsu, zinu, ka viss ķermenis  sāp no raustīšanās. Bet es te lamājos, jo viņš neklausa. Tik raud, bet pats neārstējas. Nu tak pieaudzis cilvēks - nu tač labi zin. Kad jau pagājušonedēļ beigās bij ienas, nu ta varēja uzreiz ārstēties, lai neietu talāk. Nē - dzer aukstu pienu no ledusskapja, skrien miskasti nest laikā mājas tērpā, taisa ēst virtuvē, uztaisa pečku - karsti - atver virtuves logu, lai nopūš viņu. Nu sliktāk kā bērns. Es visu nedēļu neko neteicu. Nu ko tad es - galu galā viņš pieaudzis cilvēks. Tad jau vairs neizturēju vakar, kad visu laiku tik pūš ah un oh cik viņam grūti un labāk nepaliek. Šodien pieceļos - miskaste iznesta. Esot ārā bijuši plusi un saule spīdējusi - viņš esot izskrejis un iznesis. Nu bet bāc - mājas tērpā - nu tādā sporta kostīmā ta ka. Nu bilan - es tapat uz darbu 12 gāju - būtu iznesusi - nē. Tagad atkal iegaja gulēt - es prasu - teju bronhu padzēri - nē. Balzāmu iedzēri - nē. Nu bet... bāc. Thera Flu pats nevar uzliet - apkalpo kungu. Man kakls no vakar vajara sāp - ta es tejas dzeru ar medu, sūkāju kaklam končas, nedzeru un neēdu neko pa taisno no ledusskapja, vakar pirms gulēšanas kaklu ar spirtu sarīvēju un darbā sodien ar šalli biju, lai nesapūš. Un būs labi. Jau tagad kakls mazāk sāp kā šorīt. Nu es nez - vai tiesām man pret viņu kā ar mazu bērnu. Mamma pat ta par mani negadāja - nenesa visu klāt - protams tik kad maza biju. Bet pat vidusskola jau nē. Es pati jutu - ja slima - sežu mājās, ārstējos. Ja vajag zāles - jūtu ka vajag - saku mammai, lai nop[ērk. Tēju pati pratu piecelties un uzvārīt.  Nezinu. Man šitas liekas jocīgi. Un  vispār - nedrīkst ta viņu pieradināt - viņš ātri pierod - ja es ko uzņemos, tad viņš pavisam drīz jūtas ta, ka tas bezmaz vai mans pienākums to darīt. Nu neauklēsos es ar viņu ka mazu bērnu - ne es viņam māte, ne sieva. Galu galā viņš ar mani nekad savā dzīve nav auklējies Pat autiņus nav mainījis... Sorry, vainīga nejūtos. Un sorry par milzu offtopikiem - vienkarsi man adatas gaisā.

0

186

albalonga написал(а):

Un sorry par milzu offtopikiem - vienkarsi man adatas gaisā.

Viss kārtībā :) Njā, pasmagi šādās situācijās. Man jau ar tā ir, ka, ja jūtu, ka nav labi, tad eju uz aptieku pēc zālēm un ārstējos, jo vnk ikdienā takš baigi traucē, ja ir vai nu iesnais, t, vai klepus  :sceptic:

0

187

Lūdzu šo bildi nekur citur nelikt, es pati varu dabūt pa ausīm, jo krievu forumā spešal bija pieteikts nekur citur to neievietot. Bet jums es vnk nevarēju neparādīt :D Zin kā, nāk pavasaris, utt.  :blush:
[реклама вместо картинки]

0

188

Oh, fuck.... :O

0

189

:crazy:

0

190

ohhh :love:

Neaizmirst tikai elpot :D

0

191

Tāda varbūt arī nesvarīga ziņa, bet gribēju pateikt, ka jau šobrīd Brī atrodas pavisam netālu no mums - Sanktpēterburgā :D
30.03 viņš piedalīsies šovā Pēterburgā, bet 31.03. - Maskavā :) Daudzi no krievu foruma iet uz šoviem, tā ka būs atkal jaunas bildītes un stāstiņi par tikšanos :)

0

192

Hi hi hi, Nastja forumā ierakstījusi, ka visi šova dalībnieki, lai no Pēterburgas nokļūtu Maskavā brauks ar vilcienu. Tajā skaitā arī Brī :D Nezinu kā viņiem, bet man būtu bail kāpt kādā metro līdzīgā transportā pēc vakardienas notikumiem  :confused:

0

193

nu jā -tiešām. Baisi kauč kā. Un šausmīgi tie terora akti.

0

194

Viss būs oki :)

0

195

Eh, likšu šeit :) Vēl no šoviem Krievijā :)
http://i021.radikal.ru/1004/d9/045fc0c19318.jpg

http://s58.radikal.ru/i159/1004/81/d2eb098d4639.jpg

UN VIŅAM IR NARVESEN SUNĪTS' :D

0

196

cravey написал(а):

UN VIŅAM IR NARVESEN SUNĪTS'

aaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwww, cik burvīgi! Uzreiz tuvāka sajūta viņam :rofl:

0

197

Paloma написал(а):

aaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwww, cik burvīgi! Uzreiz tuvāka sajūta viņam :rofl:

Vai ne? :D Paldies par to jāsaka Aijai (Siikaa), viņa Tallinā Brī uz ledus uzmeta NARVESENA angļu buldogu ar pievienotu kartiņu :)

0

198

Man ļoti patika bildes, kurās redams Brian spēlējot futbolu, tāpēc es tā pačakarējos pa netu un atradu video (nepamanīju, vai jau tas bija šajā forumā kaut kur pievienots :) ), kurā viņš, Plušķis un Martons spēlē futbolu "Kings on Ice" laikā.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=6VmeVeeO … re=related

0

199

Siikaa написал(а):

(nepamanīju, vai jau tas bija šajā forumā kaut kur pievienots :) ),

Bij bij, es ieliku pie Ledus šoviem ;)

0

200

Braiens Parīzes šovā 03.04.2010.  :insane:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E1xLba8Cs-8[/youtube]

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Braiens Žubērs/Brian Joubert (FRA)