TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Braiens Žubērs/Brian Joubert (FRA)

Braiens Žubērs/Brian Joubert (FRA)

Сообщений 141 страница 160 из 397

141

:) Prieks, ka patīk, bet laiks vēl ir līdz piektdienai, ja kādam ir kādas domas, kā savādāk rakstīt - laipni lūdzu ;)

0

142

cravey, teksts ir lielisks! :)

mēs šodien ar klasesbiedreni tieši runājām, ka Braiens mums patīk tieši tādēļ, ka viņš ir tik emocionāls. :)

0

143

Norkys написал(а):

mēs šodien ar klasesbiedreni tieši runājām, ka Braiens mums patīk tieši tādēļ, ka viņš ir tik emocionāls. :)

Awww, Norkys  :flirt:

0

144

Brī 20.02. Parīzes CDG lidostā, atgriežoties mājās no Vankūveras :)

http://brianjoubert.ruhelp.com/uploads/brianjoubert/post-11-1266855482.jpg

no http://you.leparisien.fr/sports/2010/02 … t-250.html

0

145

Rakstiņš no http://www.leparisien.fr/jo-2010-vancou … 821790.php

Tulkojums http://brianjoubert.ruhelp.com/index.ph … amp;st=200

В среду утром,после короткой программы произошла беседа Гаяге и Жубера в доме,который сняла семья Жубер для проживания в Ванкувере,вместо того,чтобы жить в Олимпийской деревне.
«Мы услышали речь Дидье, объясняет Раймон Жубер. И когда он сказал,что Браян сам себя довёл до этого состояния,мы с ним согласились. »

Для Жубера этот олимпийский провал освещает свои перспективы:
"Я должен буду поехать за границу,чтобы найти художественную и хореографическую компетенцию.На сегодняшний день я твёрдо в этом уверен"
Будет ли это Канада,о которой вёл речь Гаяге,пока не ясно.
"Я могу поехать к Курту Браунингу,тем более я уже с ним работал и просто обожаю его,но у него очень плотный график. Также я могу поехать в Россию,я люблю своих хореографов и хочу продолжать с ними работать.Когда я вернусь во Францию из Ванкувера,мы будем обсуждать эти моменты"

Цель -ЧЕмпионат Мира 2012.

Отказавшись от предложения поехать тренироваться в Канаду в прошлом году,Жубер и Гаяге серьёзно поссорились,и 2 месяца не разговаривали.

На этот раз, положение кажется поменялось.Провалив Олимпиаду,Жубер ставить перед собой цель завершить карьеру,выиграв титул чемпиона мира 2012 года у себя на Родине. Наконец-то жубер прислушался к словам Гаяге о том,что:«Пуатье не является центром мира. »
«Мне предстоит взглянуть на вещи по-другому.И пусть я буду чаще выезжать за границу,приверженность своему любимому и родному городу Пуатье я,конечно же,сохраню» - говорит Жубер.

0

146

Man ļoti patīk iespējamais kartiņas teksts, tas pilnība izsaka, to, ko gribētu viņam pateikt  :question:
Tā kā atbalstu par visiem 100% :)

0

147

Līdz pat raksta beigu daļai nekādi nepieleca, kas tik svarīgs 2012.gada pasaules čempī! :D tagad skaidrs - Francijā notiks. :D

Par to tekstiņu - ļoooti skaisti! Un banneris arī ideāls! :)
Es tikai iedomājos, ka ja viņš domā, ka ir pievīlis savus fanus, tad var ielikt kaut kur pa vidu teikumu apmērām tādu: "Tu nespēj likt mums vilties." vai "Tu nespēj mūs pievilt" vai kkā tā... :) Nu, tās tikai manas pārdomas :)

0

148

cravey - pievienojos. Un Palo - papildinājums perfekts.

0

149

Dear, Brian,
In Tallinn, after the free skate, I told you that you were the best. You answered me - „not today”. Well, despite everything I, WE ALL still tell YOU that YOU ARE THE BEST! Don’t ever forget that, don't ever think that you have let us down, because you haven't! And know, that whenever you will need us, we will be there for you, if not in person then in our thoughts!

Your faithful Latvian fans

Šitā labāk? ;)

0

150

Ai, šobrīd es būtu gatava apraudāties par to tekstiņu, tā kā nezinu, cik kompetenta šobrīd esmu izteikt spriedumu, bet jā... man ļoti, ļoti, ļoti patīk!!!

0

151

Paloma написал(а):

Ai, šobrīd es būtu gatava apraudāties par to tekstiņu

Tad jau ir labi :) 4dien mēģināšu aiziet līdz grāmatnīcai paskatīt kartiņu :) Līdz pasaules čempim viņam viņu vajadzētu saņemt :)

0

152

pirmkārt, teksts ir labs :)
otrkārt, ceru, ka 2012.gads nebūs pēdējais, kad varēs redzēt Braienu slidojam  :confused:  Tāds paziņojums mani nedaudz biedē  :unsure:

0

153

magone написал(а):

otrkārt, ceru, ka 2012.gads nebūs pēdējais, kad varēs redzēt Braienu slidojam  :confused:  Tāds paziņojums mani nedaudz biedē  :unsure:

Uii, tāda diena, kad Braiens vairs neslidos publikas priekšā, vēl ir tāāālu :D Ja arī no amatieriem viņš aizies tajā 2012.g., tad šovos kā profesionālis viņš vēl ilgi piedalīsies ;) Jātur īkšķi par to, lai kādu dienu mēs redzētu viņu arī uz Latvijas ledus ;) Un ne tikai Braienu, bet arī Stefanu  :playful: Ja jau sagaidījām Jagudinu un Kandeloro, tad sagaidīsim arī šamējos :D

0

154

hihihihi, sava loģika tur ir - ja tos čempionus dabūjām, kāpēc ne Stefanu un Brianu? :D ak, bet tas būtu tiiiiik fantastisks kkas! :love: Jūs ta vismaz viņus esat redzējušas sacensībās, un arī dzīvajā, a man tas joprojām liekas kkas nereāls. :D

0

155

Paloma написал(а):

Jūs ta vismaz viņus esat redzējušas sacensībās, un arī dzīvajā, a man tas joprojām liekas kkas nereāls. :D

Nekaaas, gan mēs tevi ar kaut kur aizvilksim :D Ja ne viņi pie mums (bet es domāju, ka kādu dienu atbrauks), tad mēs pie viņiem  :crazy:

0

156

Btw, sākot ar Maiju, ryanair piedāvā lidot no Kauņas uz Parīzi, tā ka varam kādreiz kaut ko sadomāt ;)

0

157

Eh, noskatījos Braiena "Hallelujah" no pagājušā gada PČ! Tik skaisti  :love: Vnk debešķīgi :) Tas cilvēks ir īsta iedvesma :)
Tagad back to french homework and then sleeeep :D

0

158

Nopirku kartiņu, ja jums patiks, tad sūtīsim to pašu, ja ne, tad sakiet, nopirkšu citu. Pagaidām varu tikai apstāstīt ka viņa izskatas, rīt pēcpusdienā tik bildi varēšu ielikt, jo tagad vēl esmu kojās. Lai nu kā, kartiņa ir pilnīgi baltā krāsā, garenā, nav 10x15. Virsū ir četras aitiņas. Aitiņas ir profilā, skatiens Austrumu virzienā. Pirmā aitiņa ir balta un vislielākā, otrā arī balta, bet bišķi mazāka, trešā aitiņa ir jau atkal bišķi mazāka, bet melna, pēdējā ceturtā atkal ir balta un izmēros vismazākā.
Visā visumā, tā doma tāda filosofiska sanāk.

Pat nezinu kapēc nopirku, kaut kas mani viņā piesaistīja, ja nu kas, tas sev paturēšu ;) Rīt vēl Rīgā eju uz grāmatnīcu, moš vēl tur kādu smuku ieraudzīšu :D

0

159

Tekstu franciski ar jau pārtulkoju un draudzene, kas profesionāli mācas FR valodu - pielaboja! Tā ka ir viss ideāli :)

0

160

15. martā Parīzē, Bercy ledus arēnā, notiks testa slidojums, kurā tiks noteikts, kurš no trim - Braiens, Albāns vai Janniks, brauks uz PČ Turīnā! Florānam (studentu vārdiem runājot :D) ir automāts. Francijai šā gada pasaules čempī ir 2 vietas vīriešu konkurencē, Florāns automatiski aizpilda vienu no tām, pateicoties lieliskajiem slidojumiem Vankūverā. Abas programmas - SP un LP būs jāslido vienā un tajā pašā dienā.

Info no: http://www.lequipe.fr/Ski/breves2010/20 … -mars.html

Bilan, pilnīgi neticās, ka esam piedzīvojuši dienu, kad Braienam būs jāsacenšas par iespēju tikt iekļautam čempionāta komandā  :'(  Atkal sāp... :(

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Braiens Žubērs/Brian Joubert (FRA)