TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Braiens Žubērs/Brian Joubert (FRA)

Braiens Žubērs/Brian Joubert (FRA)

Сообщений 161 страница 180 из 397

161

njā. a vispār labāk Brians atteiktos vienkārši un miers. Kam viņam tas. Lai brauks Janniks vai Albānīts.l

0

162

albalonga написал(а):

njā. a vispār labāk Brians atteiktos vienkārši un miers. Kam viņam tas. Lai brauks Janniks vai Albānīts.l

Braiens teica, ka viņš gribot braukt :) Tas jau ir jāuztver kā laba zīme, ka vismaz gribēšana viņam ir :)

0

163

Nu tad turēsim visus īkšķus 15.martā!!!!! Ja viņš grib, tad mums arī jāgrib un jācer! :)

0

164

Šodien nosūtīju kartiņu ;)

Vispār beigās interesanti sanāca :D Vakar, kad rakstīju tekstu, visu laiku kaut kādas kļudas sanāca, ne tas burts, ne tā līnija. Mamma savukārt uzjautrinājās un prasīja, cik tad es reizes pārrakstīšot. Beigās es tā uz viņu paskatos un saku, davai nāc pati uzrakstīt :D Un beigās tā arī palika - tekstiņš iekšā ir mammas rokrakstā :) Plus viņai vēl laba ideja radās... Lūk bildītes -

Kā redzat kartiņa ir cita, nevis tā par kuru stāstīju. Vakar "pati ielēca man rokās"! Un manuprāt ļoti atbilstoša. Ļoti iepatikās šis eņģelītis :)
[реклама вместо картинки]

Tekstiņš FR valodā mammas rokrakstā :D

Un mammas ideja - kartiņas otrā pusē ierakstīt "Don't give up, because...you are loved!" (no 2007.g. paraugdemonstrējumu programmas, pie kuras Braiens slidoja)

0

165

āwww, tāds prieks! kartīte ideāla un par to "don't give up" - super papildinājums :)

es turīnu noteikti neskatīšos, ja tur nebūs braiena! lai cik man patiktu stefana slidojumi, kuri allaž ir emocionāli piesātināti, mana sirds pieder tikai Braienam  :love:

0

166

akkkk, ideāli!!! :love: 
Tāda jauka sajūta, ka mēs viņu varbūt vismaz kaut cik spēsim uzmundrināt! :)

0

167

Paloma написал(а):

Tāda jauka sajūta, ka mēs viņu varbūt vismaz kaut cik spēsim uzmundrināt! :)

Tieši tā, un tas ir pats galvenais. Es ceru, ka kartiņa pie viņa nokļūs vēl līdz tam 15. martam :)

0

168

cravey написал(а):

Es ceru, ka kartiņa pie viņa nokļūs vēl līdz tam 15. martam

aha, es arī uz to ļoti ceru!!! :) nu varētu jau pa divām nedēļām aiziet... :)

0

169

Kāpēc Briana vecāki izšķīrās? Vai viņam ir labas attiecības ar abiem pēc šķiršanās?

0

170

albalonga написал(а):

Kāpēc Briana vecāki izšķīrās?

Nu pēc tā, kas mums zināms - it kā tēvs mātei pateicis, ka viņa pārāk daudz laika veltot Braienam, ka pārāk ar viņu ucinoties un neļaujot pašam tikt ar visu galā ka pieaugušam vīrietim pienākas, tajā pat laikā pašas vīru atstājot novārtā.

albalonga написал(а):

Vai viņam ir labas attiecības ar abiem pēc šķiršanās?

NU par mammu šķiet jākomentē nav, mamma viņam pats svarīgākais cilvēks pasaulē. Cik sapratu tad ar tēvu ir tā, ka pēdējā laikā attiecības sāk uzlaboties. Viņas nekad nav bijušas sliktas, bet nu, protams šķiršanās darīja savu.

0

171

ideāli... ;)  Nu es domāju - protams skumji, bet ideāli priekš Sterian fika.

0

172

albalonga написал(а):

protams skumji, bet ideāli priekš Sterian fika.

:D Tā jau domāju, ka priekš tā prasi :D

0

173

Jauna, īsa intervija ar Braienu :) Paldies Braiena krievu forumam par tulkojumu :) (http://brianjoubert.ruhelp.com/index.ph … ntry119399)

Достаточной ли,на твой взгляд,поддержкой обеспечила тебя Федерация при подготовке к прошедшей уже Олимпиаде?

У меня нет претензий к Федерации.Вы в свою игру сыграли. Если и были допущены ошибки при подготовке,то лишь с моей стороны. Федерация же всегда меня поддерживала и я об этом не забываю.

Эта Олимпиада не прошла так, как ты этого хотел, но это совсем не означает,что ты перестал быть великим чемпионом своей страны,что и так всем известно,тем не менее тебе удалось преодолеть негативные эмоции от разочарования или тебя это по-прежнему тревожит?

Неделя,проведённая дома после возвращения из Ванкувера была поистине тяжкой.Я задавал себе множество вопросов,пытался вернуться мыслями назад,пересмотреть многие вещи.Сейчас всё нормально,я конечно не забыл случившегося,но у мне есть о чём подумать,у меня много целей на будущее,на них я фокусируюсь.

Федерация считает,что твои былые достижения по-прежнему очень велики,и это ни в коем случае нельзя забывать,однако 15 марта тебе придётся пройти тест,где тебе нужно будет заново доказывать своё мастерство,как ты это воспринимаешь?

Эти перекаты,я на самом деле, рассматриваю,как тренировку.Следовательно я подчиняюсь верхушке(мне сказали-я делаю).Это не обижает меня,а лишь поможет обрести оптимальную форму.Прокатаю в костюмах,с небольшим волнением,всё как на соревнованиях. Я рвусь в Турин на ЧМ,и я безумно хочу выиграть путёвку туда!!

ALLLLLEZ BRIAN!!!!!!

0

174

man vienmēr ir paticis, ka braiens ir cīnītājs :)
tā kā turu īkšķus... un neviens nebūs viņam konkurents  :)  8-)

0

175

Akk jē, kāds viņš te maziņš :D Ehh, kas par atmiņām  :love:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o9aDURrQUMI[/youtube]

0

176

Šodien lasīju, ka Albans un Janniks nemaz neesot gatavi kaut kādam testa slidojumam, tā ka iespēja, ka Braiens varētu braukt uz Turīnu ir kādi ir 90%, tas testa slidojums paliek vairāk tāda kā formalitāte, lai pārbaudītu Braiena fizisko un arī mentālo sagatavotību pēc neveiksmes Vankūverā.
Bet nu, gaidam pirmdienu :)

0

177

"I hope to be a big champion" - kāds pareģotājs! :D
paldies par video

0

178

Bilžuks pirms pāris dienām :) Alby, Brī jaciņa laikam tavā gaumē, ne? :D

http://brianjoubert.ruhelp.com/uploads/brianjoubert/post-9-1268986748.jpg

0

179

Ak, mīlulīts - neliek man vilties. Tā jaciņa - ne tikai tas lillā pieskāriens, bet vispār ādas baikera jaciņa. Un Brī patīk moči. Un viņam ir vasaras raibumi. Un.... Nu jā - mīļums. Čist - mīlu viņu. :D

0

180

Alby, viņš vienkārši zin kā tevi iepriecināt un radīt tevī iedvesmu rakstīt Sterian :blush:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Braiens Žubērs/Brian Joubert (FRA)