Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!
Turklāt tu jau zini kā man patīk visi skaitļi, kas beidzas ar 1 Ta kā naaah, bet vienalga biju šokā par to 100nieku
Nu jūs abi noteikti varētu būt labi draugi..
cravey написал(а):
Bet vnk izkusu tajā vieta, kur tie trakie ļautini gribēja Luisu upurēt Tik skaisti kā Klarks viņu aizsedza, jo īpaši tapē, ka tai brīdī viņš atradās zilā kriptonīta tuvumā - kāda viņam mugura pēc tam izskatījās, šausmas Bet vienalga viņš tai brīdī līdz viņam sadzija nekādas sāpes neizrādīja. Tas bija vnk WOW, tik ļoti viņš viņu mīl
Jap.. tieši tāpēc man tik ļoti patīk šī sezona, jo Luisas un Klarka attiecības ir tik skaistas, ka nav svarīgi, kas notiek tālāk un apkārt.. un galvenais, ka Luisa dod Klarkam pārliecību par sevi.. viņš vienkārši redzot, cik ļoti viņa tic viņam un ir gatava atdot visu par Klarku, saprot, ka var arī būt nozīmīgs un ir noderīgs..
OMG. AAAAAA. TIK SUPERĪGS FINĀLS. AMAAAAZZZINNNNG. PERFEKTS NOSLĒGUMS. Es te noraudājusies sēžu vēl joprojām ekstāzē AAAAAAAAA, TIK SUPERĪGI. VISS KĀ NĀKAS. Kā man patika tie atskati uz visiem šiem gadiem, uz Klarka varoņdarbiem. Tērpa atgūšana. Tas sākums un beigas tik jauki ar Hloju un viņas un Olija dēliņu. Un pašas beigas - īstā Supermena mūzika un tradicionālā krekla atraušana zem kura Supermena tērps. Ahhhhhhhhh. Man trūkst vārdu. Aijuc, tu vari būt lepna par šādu seriāla un 10 gadu finālu Man joprojām acīs asaras, kaut gan es tik daļiņu vien esmu redzējusi no tā visa piedzīvojuma Mums gan TVD, gan Smallville finālus vajadzēs kopā noskatīties
Ahh, un Lekss ar protams dzīvs. Un savs Olsens ar ir vietā Un Lanas nemaz nebij finālā Nu viss kā nākas
Man joprojām acīs asaras, kaut gan es tik daļiņu vien esmu redzējusi no tā visa piedzīvojuma Mums gan TVD, gan Smallville finālus vajadzēs kopā noskatīties Ahh, un Lekss ar protams dzīvs. Un savs Olsens ar ir vietā Un Lanas nemaz nebij finālā Nu viss kā nākas
Uh... es visu sēriju skatījos ar saldsērīgām skumjām.. tā apziņa, ka vairs nebūs.. grūti būs pierasts.. tas ar visu sirdi un dvēseli bija mans seriāls..
Es jau teicu, ka Leksu neuztaisīs par lielo ļauno.. nu viņi to nevarētu.. man patika, ka Leksu atstāja tādu, kāds viņās bija pirmajās 4 sezonās.. nebūs gan viņš vairs Klarka draugs, bet arī netraucēs dzīvi.. un vislabākais bija tas, ka tieši Lekss viņu iedrošināja rīkoties un kļūt par supermenu, atklāt savu seju..
Es vēl mazliet nosēdināšu beigas savās smadzenītēs un tad uzrakstīšu visu savu sajūsmu..
Sēdēju un domāju, kas ir tas, kas fināla dēļ visvairāk paliks atmiņā.... un secināju, ka es palieku pie sava apgalvojuma... Smallville nekad nav bijis stāsts par Supermenu.. tas ir stāsts par Klarku Kentu, un to, kā viņš iegūst pārliecību kļūt par kaut ko vairāk nekā tikai cilvēku, kas palīdz citiem.. kā viņš kļūst par simbolu, kas norāda, ka ir kaut kas labāks augstāks.. ka vienmēr ir cerība un ir tādi cilvēki, kam nav vienalga...
Šis seriāls no 4 sezonas bija Klarka un Luisas mīlasstāsts... tas rādija, kā viņi ... tik atšķirīgi savā uzvedībā un domāšanā, bet līdzīgi principos un uztverē ... kļūst par draugiem... kā Luisa saprot, ka grib būs kas vairāk (domāju, tas viņai nācās stipri grūtāk, kā Klarkam)... Kā Klarks saprot, ka Luisa tiks galā ar to, kas viņš ir un kā veidosies viņu dzīve... Luisa ir viņa balsts un spēks, tieši tāpēc šīs attiecības var funkcionēt, jo Klarkam vajag kādu, kas nav visu laiku jāglābj, bet kas var nākt palīgā pati...
Un domāju, to cik viņu attiecības ir skaistas, cik viņi abi ir savā ziņā atšķirīgi un dažādi, parāda viņu solījums vienam otram pie altāra...
Klarka: I, Clark Kent, take you, Lois Lane, to be my companion, forever. With you by my side I will never be alone. THough the world sees a strong and independent woman, I've never known someone with such gentle grace and more pure heart. When I've been lost you've always been there to bring me back, so on this day, at this moment, I pledge the rest of my life to you. You've always believed in me, and I believe in you. When you believe in someone it's not for a minute, or just for now, it's forever.
Luisas: I wanted these vows to be perfect, but perfection is a hard thing to get your hands on. But life is meant to be a little messy, and when it comes to love I think it's like my dad always said about the army: You only sign up if it's the only thing you could ever imagine doing. Clark, I can not imagine spending a moment of my life without you. I promise that I will always have your back, as you will always have mine. You're my best friend, you're my home, and you are my true love, and I am yours and will be forever
Vēl joprojām skumstu pēc sava seriāla un ir jau gads cauri.. Šausmas... un sasodītais YouTube ar nepalīdz, jo visu laiku parādās kāds jauns sentimentālais klips, kas liek atcerēties visas pozitīvas emocijas, ko šis seriāls man deva..
Šis klips gan ir tikai koncentrēts uz Klarku pēdējās divās sezonās un rāda tikai stāsta supermena pusi, nevis pašu Klarku vai Luisu un citus... bet man patika..