TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Entourage

Entourage

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

http://i005.radikal.ru/0805/86/56e4ffc5145ft.jpg

His fame is their fortune. (season 1)

The shark is back (season 2)

Let's hug it out, bitch. (season 2)

Fame. It's more fun with your friends. (season 2)

One man on the way down while four friends party it up. (season 3, part 2)

A lifestyle is a terrible thing to waste. (season 3, part 1)

Sexy, young and famous...

Maybe you can have it all. (Season 4)

In this sitcom, the suddenly risen film star Vince Chase, a 'jeune premier' of humble origins, learns the ropes of the business and the the high-profile world of the wealthy happy few in and around Hollywood, but not alone: he brings form his native New York his atypical 'entourage (hence the title), not glitterati or professionals but a close circle of friends since childhood, and his professional agent finds they often make his job harder as the Queens boys not only sponge on the star but also have his ear, so Vince is much harder to counsel.

Kevin Connolly ...  Eric Murphy / ... (54 episodes, 2004-2007)

Adrian Grenier ...  Vincent Chase / ... (54 episodes, 2004-2007)

Kevin Dillon ...  Johnny 'Drama' Chase (54 episodes, 2004-2007)

Jeremy Piven ...  Ari Gold / ... (54 episodes, 2004-2007)
Jerry Ferrara ...  Turtle (54 episodes, 2004-2007)
Rex Lee ...  Lloyd (37 episodes, 2005-2007)

Perrey Reeves ...  Mrs. Ari (32 episodes, 2004-2007)

Debi Mazar ...  Shauna (30 episodes, 2004-2007)

0

2

uzfilmētas ir jau 4 sezonas un aj nekļūdos filmē vēl
nav gan no cw bet vispār cik skatos vien no serilāliem par kuru diezgan runā
gan ne tik ļoti kā pa citiem bet nu viens no galvenajiem twelevīzījas šodien tiek pieskaitīts

0

3

hmmm... Izklausījās interesanti un smieklīgi.

0

4

Uij, šis ir no HBO ražojumiem ( HBO ir augstas klases seriāli - Carnivale, Oz, Six Feet Under, Sex and the City, The Sopranos u.c. ) Neesmu šo Entourage gan redzējusi, bet atsauksmes esot ļoti labas.

+1

5

indy написал(а):

Uij, šis ir no HBO ražojumiem ( HBO ir augstas klases seriāli - Carnivale, Oz, Six Feet Under, Sex and the City, The Sopranos u.c. ) Neesmu šo Entourage gan redzējusi, bet atsauksmes esot ļoti labas.

izkalusās ārkārtīgi izcils tiktiešam

indy написал(а):

bet atsauksmes esot ļoti labas.

kauktāo tādu esmu dzirdējui bet priecē ka nesmu to vienīgā

0

6

esmu noskatījusies pirmās 4.sezonas un man ļoti, ļoti patīk. Serijas ir 25 minūtes garas. Galvenā tēma man šķiet ir Holivudas aizkulises un draudzība. Lielisks seriāls, lieliski interesanti varoņi. Daudz labu citātu. Ari Golda - Let`s hug it out, bitch sāk ieiet manā ikdienas valodā. :D

0

7

albalonga написал(а):

esmu noskatījusies pirmās 4.sezonas un man ļoti, ļoti patīk. Serijas ir 25 minūtes garas. Galvenā tēma man šķiet ir Holivudas aizkulises un draudzība. Lielisks seriāls, lieliski interesanti varoņi. Daudz labu citātu. Ari Golda - Let`s hug it out, bitch sāk ieiet manā ikdienas valodā. :D

es kautkad sen noskatījos kādas pirmās piecas minūtes , vai pat mazāk , tš man liekās garlaicīgas un tāpēc sarakstā atliku tālāk, bet nu noteikti kautkad noskatkatīšos, nevar tak laist garām tik daudz džēkus galvenajās lomās,  :D .

0

8

nu jā - varbūt pirmā sērija bija biki garlaicīga, bet kad pierodi un izproti visus galvenos varoņus un iebrauc tajā Holivudas aizkulišu vidē un atmosferā, negribas līst laukā. Man pirmā sezona aizgaja vienā dienā.

0

9

albalonga написал(а):

nu jā - varbūt pirmā sērija bija biki garlaicīga, bet kad pierodi un izproti visus galvenos varoņus un iebrauc tajā Holivudas aizkulišu vidē un atmosferā, negribas līst laukā. Man pirmā sezona aizgaja vienā dienā.

ok, es gan nesaprotu kā reāla veselu sezonu var iespēt vienā dienā , mans rekords bija samantha who viss seriāls piecās dienās jeb naktīs :D
nu jā man jau drūz , pavisam drīz beigsies veronicars , jāizroku vecais seriālu sarakjsts, un tad jau redzēs, varbūt šis būs viens no tuvākajiem kandidātiem :glasses:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Entourage