Занкоу отправляет своих мелких помощников напасть на Лео в надежде выманить сестер из их дома, так чтобы он смог найти Нексус и освободить Тень, неограниченную силу. Уайетт испуган после того как становится свидетелем нападения на родителей, и он уменьшает Пайпер и Лео, и помещает их в кукольный домик, чтобы защитить их, где они оказываются в ловушке. Фиби, Пейдж и Пайпер, неспособные остановить Занкоу от освобождения Тени, видят как Лео поглощает Тень. Тем временем Фиби остается в качестве руководителя газетой, Пейдж чувствует, что ей нужно расправить крылья, и Лео получает предложение от которого не может отказаться.
Charmed 7x17. - Scry Hard
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться331.05.2008 11:22
Samazināšana...
Ļoti patika mājas makets.
Поделиться431.05.2008 11:25
ak kārtējā sērija no jaun;akām sezonām ko nesmu redzējusi
būs jlaikam jāpaskat;as un laikam arī sanāks skatīties
Поделиться531.05.2008 17:26
ak kārtējā sērija no jaun;akām sezonām ko nesmu redzējusi
būs jlaikam jāpaskat;as un laikam arī sanāks skatīties
cik patīkami plāni
Ļoti patika mājas makets.
dievinu mājas maketu super, ka tāds uztaisīts un wsp jau mīļi, ka Vaijats tā cenšas pasargāt vecākus, bet ka tāds sīks spēcīgāks par vecākiem gan nav diez ko jauki
Поделиться631.05.2008 19:57
bet ka tāds sīks spēcīgāks par vecākiem gan nav diez ko jauki
Aha. Man arī tas ienāca prātā. Bet Vaijats tak izrādās ir Ekskalibura jaunais saimnieks. Un tas ir daudz..
Поделиться701.06.2008 10:28
Bet Vaijats tak izrādās ir Ekskalibura jaunais saimnieks. Un tas ir daudz..
aha nu bet jau arī piedzima īpašā planētu izkārtojumā.. bet vispār man nepatīk, ka viņš nomāc Triju spēku..
Поделиться801.06.2008 14:25
bet vispār man nepatīk, ka viņš nomāc Triju spēku..
Man tāpat.