мифический ящик Пандоры попадает в руки демона Кати, которая намерена открыть ящик и заполнить мир всеми горестями. Фиби и Пейдж пытаются найти Надежду - Охранника, которая сможет вернуть обратно злых духов в ящик. Во время своих попытках защитить Надежду, сестры сталкиваются с Катей в жестокой схватке. Тем временем Пейдж обеспокоена своей первой миссией в качестве Хранителя и Лео становится отцом на дому, и теперь он видит все проказы Уайета.
Charmed 7x18 - Little Box of Horrors
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться331.05.2008 19:56
Teikšu godīgi - neatceros neko tādu, ko varētu komentēt.
Bet interesanti, ka Fēbe šajā sērijā izskatās tā, kā 7x16 fotogrāfijā.
Поделиться401.06.2008 10:33
Bet interesanti, ka Fēbe šajā sērijā izskatās tā, kā 7x16 fotogrāfijā
To jau patiesībā neatceros sen neesmu redzējusi šo sēriju bet Fēbei piestāv šāda frizūra - piemīlīgi man tas uzreiz atgādina to sēriju laikam 5.sez 2. sēr bija, kad Fēbe paraxtīja šķiršanās dokumentus un viņa tik smuki izskatījās - ar 2 sīkām astītēm un smuki sagērbta. ilgi jūsmoju
Man īstenībā šī sērija diezgan labi patika.. bet īsti nevaru atbilet kāpēc varbūt wnk fakts, ka ir tāds box of horror tikai prasījās, lai kaut ko vairāk no tās pieliek sērijai
Поделиться501.06.2008 14:31
varbūt wnk fakts, ka ir tāds box of horror
Ak, un man Pandoras lādes ievilkšana seriālā nemaz nepatika. Man gribas, lai viņiem tur ir pašiem sava mitoloģija, maģiskas būtnes...
To jau patiesībā neatceros
Поделиться601.06.2008 22:57
oo.. wow foršas foto līdzība nu nemaz "nav" manāma
Поделиться702.06.2008 14:23
ība nu nemaz "nav" manāma
Domājams, ka 7x18 sēriju filmēja pirms 7x16. Bet vienalga, varēja tak piedomāt par to.
A varbūt arī speciāli atstāja, lai faniem ir ar ko nodarboties un ko apspriest.
Поделиться803.06.2008 15:11
A varbūt arī speciāli atstāja, lai faniem ir ar ko nodarboties un ko apspriest.
maybe nu vispār jau ļoti sen bij raxtīts par visādām kļūdām 1. sezonā.. fani tomēr pamana lietas, lai gan veidotāji laikam naivi cer, ka nepamanīs bet intėresanti pavērot visādas kļūdiņas iemīļotais seriāls nebūt nav ideāls, bet vienalga - the best