TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » No 1. septembra Viktorija LNT

No 1. septembra Viktorija LNT

Сообщений 1 страница 19 из 19

1

No 1. septembra 09:05
http://www.exposay.com/celebrity-photos/arturo-peniche-victoria-ruffo-and-mauricio-ochmann-telemundo-announces-production-on-victoria-GLAu37.jpg

Mīlestība gadus neskaita – laimīgi smiekli un mīlestībā dzirkstošas acis iespējamas arī sievietei gados! Telenoveļu pasaules granddāma Viktorija Rufo savā visjaunākajā seriālā!
Mendosu ģimene ir pazīstami ne tikai kā turīgi ļaudis – Viktorija un Enrike tiek daudzināti par ideālu un saticīgu pāri. Kad Viktorija pirms 25 gadiem pie altāra zvērēja savu mīlestību, darīja to uz mūžu. Bet viņas vīrs Enrike acīmredzot bija domājis citādi – tagad, kamēr sieva gatavojas krāšņai kāzu jubilejai, viņš pats laiku pavada mīļākās – koķetās un valšķīgās Tatjanas, par Viktoriju daudz jaunākas sievietes – apskāvienos. Brīdī, kad Viktorijai atklājas patiesība par vīra divkosību, izmisušajai sievietei šķiet, ka pasaule sabrūk, ka mīlestība viņas dzīvē ir mirusi. Un tomēr Viktorija kļūdās – viņa vēl mīlēs un tiks jo kvēli mīlēta. Par spīti sabiedrības aizspriedumiem, meitu nosodījumam, konservatīvās mātes noliegumam, un vairāk par visu citu – pašas mokošām šaubām, jo Heronimo ir ievērojami jaunāks par viņu pašu. Šī vīrieša rokās Viktorija sapratīs, ka sievietei pusmūžā dzīve nebūt nav beigusies, pārliecināsies, ka jebkurš brīdis ir piemērots, lai svinētu jaunas dzīves sākumu!
Taču mīlestība nebūs vienīgā mācība Viktorijai viņas piecdesmit gados – uzzinājis par bijušās sievas sakaru ar citu vīrieti, Enrike liegs viņai savu finansiālo atbalstu un padzīs no skaistās mājas, pieprasot pārtraukt attiecības ar Heronimo. Viktorijai, kas nekad nav strādājusi algotu darbu, neko neprot un nekad nav bijusi spiesta uzņemties atbildību, nu būs jāmācās pašai nodrošināt savu dzīvi. Un te jau vairs nav runa par Heronimo, bet par viņas pašas lepnumu!

Galvenajās lomās – pieredzējušais Arturo Peniče, simpātiskais Maurisio Okmens un, protams, pati dievinātā Viktorija Rufo. Reiz visa plašā Padomju Savienība televizoru priekšā ar aizturētu elpu un rokā sažņaugtu mutautu sekoja līdzi meksikāņu šuvējas dzīves drāmai. Vienkārši Marija jeb aktrise Viktorija Rufo bija viena no pirmajām, kuras vārds pirms daudziem gadiem simbolizēja neredzētu, aizraujošu pasauli, kas saucas latīņamerikāņu telenoveles. Viņa savaldzināja ar savu dabiskumu un temperamentu, radot iespaidu par aktrises iekšējās pasaules harmoniju ar ārieni un tēlojumu. Tāpēc vēl joprojām, lai cik talantīgas būtu visas jaunās telenoveļu superzvaigznes, mūsu platuma grādos viņām neizkonkurēt karalieni – Viktorijai Rufo ir sava, droša vieta telenoveļu skatītāju sirdīs.
Pa šiem gadiem slavenā aktrise nav mainījusi aicinājumu būt kameras priekšā, taču, protams, pelnrušķītes lomas 46 gadus vecai dāmai vairs nepiestāv – seriālā „Viktorija” Rufo varone jau ir pilntiesīga karaliene – savu princi viņa ir ne tikai atradusi, bet arī apprecējusi jau pirms 25 gadiem. Nu viņi abi ir miljonāru statusā, ar trim jau pieaugušiem bērniem. Taču šīs nav laimīgās beigas pasakai, kura izskan ar ‘viņi dzīvoja ilgi un laimīgi, līdz abi nomira vienā dienā’. Šis ir tikai jauna mīlasstāsta sākums!

Slavenā meksikāņu aktrise šoreiz filmējusies Kolumbijā – seriāls uzņemts tās galvaspilsētā Bogotā. „Viktorija’ ir kolumbiešu telenoveles „Senjora Isabella” jauna versija.

0

2

Hihihih... Jauki. Un abloms Palomai, jo viņa tagad skatās video un līdz tam laikam, kad LNT rādīs, būs noskatījusies. Lai gan no otras puses man tas ir ideāli - lieliski piemērots laiks - es skatīšos. Kāds vēl skatīsies????

0

3

Otrādi, es tagad sāku domāt, nafig man tērēt laiku un skatīties tālāk? :D Nu tagad gan nespēju pārtraukt, kamēr Marianna mani tur pie šīs telenoveles, bet tā.. domāju vnk gaidīt pa lnt un tur skatīties. :D Priekš kam tad ir videomagnetafons? :P ierakstīšu no rītiem, ja kas ^^

Aāāāāā, bet man prieks!!! Un prieks arī tāpēc, ka šis fakts palielina cerību PA būt pēc Zorro.. jo taču Viktorija nebūs... ko tad vēl no telemundo var rādīt?

0

4

Dame Chocolate vai arī kaut ko no Univision - jau minēto Accorralada vai arī Topacio, lai gan tas izgāzās. Tikpat labi var rādīt arī Pasion. Bet domāju, ka PA kaut kad noteikti TV3 rādīs, tā ka nomierinies.

0

5

Vnk es pēc loģikas, ka rāda telemundo telenoveles... Un par tavu Accoroladu gan vispār nesaprotu iemeslus, kāpēc lai to rādītu. :P Pasion.. to es drīzāk no LNT gaidītu, bet nu kas zin.. ja LNT tagad rādīs telemundo telenoveli.. kas zin :D

0

6

Nju, skaisti! Atkal ielikts tādā laikā kad es neredzēšu!

0

7

Mjā, šie agrie laiki ir ļoti nepiemēroti cilvēkiem, kas mācās vai strādā (tas ir, strādā standartdarbu, nevis kā te daža laba karaliene :P )... Man par laimi ir videomagnetafons, kurā ierakstīt, ja nu kas. Laikam jau sanāks, ka skatīšos vnk otrreiz pa tv, tagad pabeigšu, jo man patīk skatīties "Viktoriju" - ļoti, ļoti patīk! :)

0

8

Tā viņš ir! Man droši vien sanāks tieši tajā laikā mācīties! :(

0

9

aiii.
tas rādīšanas laiks ir visnepiemērotākais kāds var būt man.

0

10

Paloma написал(а):

Pasion.. to es drīzāk no LNT gaidītu, bet nu kas zin..

man arī liekas, ka LNT piestāvētu Pasion, PA - TV3... ta jau redzēs :D
Runājot par Viktoriju.. gribēju arī paskatīties šo telenoveli pēc jūsu sajūsmām :D bet nu.. laiks galīgi neder.. tā ka nekā.

0

11

Paloma написал(а):

Un par tavu Accoroladu gan vispār nesaprotu iemeslus, kāpēc lai to rādītu.

nu es tā noteikti neteiktu, es zinu diezgan daudz iemeslus bet visn ir liels - marrainana, bet nu man liekas ja pa tv rādītu pastāvētu 1% iespējamība ka es skatītos, kas gan neattiecas un pa vai viktoriju, Topacio
ko gan pats par sevi saprotam es neiteu par Dame Chocolate - ;kertu brīžus momentus, liktu pārējiem ģimenē skatīties
bet nu es varu pateikt noteikti - neskatīšos

0

12

Es diemžēl neredzēšu neērtā laika dēļ, jo skola sākas jau 08:00
Laiks ir pavisam nepiemērots,lādēt sērijas kaut kā negribējās cerēju, ka vismaz pa tv redzēšu, bet še tev nu bija, es patiešām gribu redzēt, jo man ļoti iepaticies kā aktieris ir Mauricio Ochmans,patīk Geraldina Bazana, Laura Perico.
Tas varētu būt pat ļoti iespējams, ka lnt  pēc destilando amor rādītu Pasion, jo cik zinu daudzas valstis to jau ir nopirkušas. Agri vai vēlu viņu parādīs, jo cik zinu telenoveles ar Fernando galvenājā lomā Latvijā ir faktiski visas rādītas!!!!Bet es Pasion jau esmu redzējusi tā, ka nepārdzīvošu, ja arī neparādīs!!!

aNgeL написал(а):

man arī liekas, ka LNT piestāvētu Pasion, PA - TV3... ta jau redzēs

Nevaru nepiekrist

Ak, bet viss jau gandrīz redzēts, tāpēc nezinu ko lnt varētu tādu ielikt, lai es skatītos

0

13

mmaarriiaa написал(а):

cik zinu telenoveles ar Fernando galvenājā lomā Latvijā ir faktiski visas rādītas!!!!

jā, tas gan! nepalaidīs jau garām Fernando telenoveli, pie tam par pirātiem :D
nu vēl jau ir variants, ka La traicion rādīs - manuprāt reāla iespēja. vēl tā Verdzene Izaura, Fuego en la sangre- to rāda Lietuva.  Lietuvā rāda visas telenoveles , kuras bijušas Latvijā, un Latvija rādīja daudzas, kuras rādīja Lietuvā, lai gan ne visas.. Man liekas, ka varbū Verdzeni Izauru arī nerādīs, bet to Fuego en la sangre gan varētu, lai gan es varētu iztikt.

+1

14

aNgeL написал(а):

Fuego en la sangre gan varētu, lai gan es varētu iztikt.

Es ceru, ka nerādīs!!!!!!Man nemaz nepatīk Fuego en la sangre!!!!

aNgeL написал(а):

nu vēl jau ir variants, ka La traicion rādīs - manuprāt reāla iespēja.

Tas ir ļoti reāli zinot, ka Cimarro un Dannai kā pārim ir daudz fanu pēc Pasion de gavilanes

aNgeL написал(а):

Man liekas, ka varbū Verdzeni Izauru arī nerādīs

To man liekas, ka nerādīs, jo tagad Latvijas kanālos vispār brazīļu telenoveles nerāda!!!!Pa Zone Romanticu  iespējams, ka varētu parādīt.

Kaut arī uzminēt nekādīgi nevar ko rādīs, jo ar viņiem nekad nevar neko zināt. LNT  ir rādījuši dažāda vecuma telenoveles, arī ne tikai pašas jaunākās!!!Parasti televisas, bet tad atkal venevision, agrāk sen aztecas un tagad telemundo. Agrāk tv3 rādīja televisas, tad arī bij venevision, tad jau viņiem ilgi telemundo un tad nezin no kā televisas Mundo de fierras un tagad atkal telemundo. Neko nevar zināt...

0

15

AAAAAAAAA.... LNT tikko parādīja Viktorijas reklāmu. Tik jauki.

0

16

albalonga написал(а):

AAAAAAAAA.... LNT tikko parādīja Viktorijas reklāmu. Tik jauki.

Es arī priecājos par reklāmu, bet nemaz nepriecājos par rādīšanas laiku!  :angry:

0

17

Jauki, tikai laiks slikts...
A pa TV3 tomēr būs Fuego en la Sangre...
Nu tad ceru, ka pēc DA LNT tomēr radīs La Passion... :)

0

18

Deyalit написал(а):

A pa TV3 tomēr būs Fuego en la Sangre...

:insane:

0

19

Šodien redzēju Televīzijas programmā rakstu par Viktoriju. :)
Par rādīšanas laiku vispār klusēju - gandrīz tikpat lielas dusmas, kā Likmes dēļ.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » No 1. septembra Viktorija LNT