Palaboju, lai ir par 6-10. sērijām, jo skatos parasti vairākas kopā un jūk kas kurā. Tāks, esu 7 sērijas noskatījusies.
Man iepatikās tā Asja - tāda rupja, iekšēji raud, bet vienalga dodas uzbrukumā. Manuprāt īstās iespējas, lai dzīvē daudz sasniegtu. Man patika Trofimovs kopā ar to Asjas māti - viņi būtu tāds skaists pāris gados. Un viņam Asja laikam paša meitu atgādināja, tomēr man šķiet Nataša nekad nebūtu tik rupja.
Protams dievīgi, kā Romka tur visus izdzenāja un slidoja naktī. Lasīju, ka viņš iepazīsies ar Asju un abi naktīs slidos. Vispār es sāku iebraukt, ka Romka (Yagutins) un Ludmila - tiek paralēli rādīta, kā abi cenšas sasniegt vienu un to pašu, tikai abi dažādiem līdzekļiem. Abiem izejas pozīcijas līdzīgas, bet centieni panākt rezultātu krasi atšķirīgi. Jautājums - kuri līdzekļi būs iedarbīgāki un kurš vairāk sasniegs.... Ludmila panāca, ka viņu Trofimovs apskatās, bet arī Romka to panāca - nevis ar viltu vai ar pazīšanos, bet pats un tikai lai uzzinātu Trofimova viedokli par sevi, kā slidotāju, nevis ar varu piespiestu kļūt par viņa treneri. Satriecoši. Vispār Romka kļūst par manu mīļāko varoni. Vēl arī ar medmāsu jau iepazinās un sadraudzējās. Un man patīk kā viņš teica - mani sauc Romāns Kozirevs (krievu valodā kozir - kāršu spēlē galvenā kārts. Kozir, tas ir kaut kas, kaut kāds spēks, ar ko var kaut ko panākt). Man jau vispār patīk tie viņu uzvāri, kādi varoņiem piemklēti) vai vienkārši Romka. Un es fanoju par to vienkārši Romku.
Kā jau minēju, tad Kostomarovs man pēc sejas nepatīk. Bet par ko es fanoju šajā seriālā - tie veči ir īsti sportisti, īsti daiļslidotāji - respektīvi kas par figūrām. wow. Laizos. Smuki bija arī kad Bracevs ar to Ļubu slidoja. Bet to Natašas tanti nespēju uztvert nopietni - man viņai tikai ar Ūsaino aukli asociējas - viņai vajadzētu tikai komiskās lomas tēlot tāpēc tā viņas greizsirdības aina, kad Trofimovs par Asju un viņas māti stāstīja man likās tāda stulba un neīsta. Ok, tas pagaidām viss.