TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina

Сообщений 181 страница 200 из 370

181

man tev piķi uz karti aizskaitīt???

0

182

Aptuvenā čempja programma:

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina (19.-23.01)

19.01.

07:40 tikšanās Rīgas autoostā 1A platfromā
08:00 izbraukšana uz Tallinu
12:15 ierašanās Tallinā, brauciens uz centru
12:30 – 13:20 pusdienu pauze „Hessburger”
14:00 jāierodas viesnīcā, piereģistrēšanās, mantu atstāšana
14:27 jābūt pieturā „Kelmikula”, brauciens uz „Saku Suurhaal” arēnu
14:40 ierašanās „Saku Suurhaal”
14:00 (- 17:40) mazākajā hallē blakus „Saku Suurhaal” treniņš vīriešiem
17:40 – 19:10 brīvais laiks
19:20 (-23:00) Īsā programma pāriem (pairs SP) „Saku Suurhaal”
Nakts viesnīcā „City hotell Tallinn”

20.01.

07:38 izbraukšana uz „Saku Suurhaal” no hotell Tallinn pieturas
08:00 ierašanās „Saku Suurhaal”
08:20 (-10:00) mazajā hallē treniņš vīriešiem
10:00 – 10:50 brīvais laiks
11:00 (-13:55) Īsā programma vīriešiem 1. daļa (men SP 1st half)
13:55 – 14:20 brīvais laiks
14:30 (-17:25) Īsā programma vīriešiem 2. daļa (men SP 2nd half)
Brīvais vakars Tallinā (iespējama pastaiga/neliela ekskursija pa Tallinas vecpilsētu), nakts viesnīcā

21.01.

09:25 izbraukšana uz „Saku Suurhaal” no hotell Tallinn pieturas
09:45 ierašanās „Saku Suurhaal”
10:10 (-12:05) „Saku Suurhaal” treniņš vīriešiem
12:05 – 12:50 brīvais laiks
13:00 (-17:15) Oriģinālā deja (OD)
17:15 – 18:30 brīvais laiks
18:45 (-22:55) Izvēles programma vīriešiem (men LP)
Nakts viesnīcā

22.01.

11:34 Izbraukšana uz „Saku Suurhaal” no Kelmikula pieturas
11:55 Ierašanās „Saku Suurhaal”
*12:00 (-12:40) Paraugdemonstrējumu treniņš pāriem
*12:50 (-13:30) Paraugdemonstrējumu treniņš vīriešiem
13:30 – 18:30 brīvais laiks
18:40 – 22:05 Izvēles deja (FD)
Nakts viesnīcā

23.01.

Izčekošanās no viesnīcas (sākot no 07:00), mantu atstāšana
?10:31 brauciens uz „Saku Suurhaal” no Kelmikula pieturas
10:50 ierašanās „Saku Suurhaal”
*11:10 (-12:50) deju, pāru un vīriešu treniņš paraugdemonstrējumiem
~14:00 Izbraukšana uz Rīgu
~18:30 ierašanās Rīgā

* - ja būs ļauts apmeklēt

Alby, par piķi - tev vēl ir piķis uz manas kartes :)

0

183

cravey написал(а):

Alby, par piķi - tev vēl ir piķis uz manas kartes

oho. nu okā. bet nu ja kas, uzreiz saki, lai nepalieku tev parādā.

0

184

albalonga написал(а):

oho. nu okā. bet nu ja kas, uzreiz saki, lai nepalieku tev parādā.

ok :)

0

185

cravey написал(а):

Brīvais vakars Tallinā (iespējama pastaiga/neliela ekskursija pa Tallinas vecpilsētu), nakts viesnīcā

qafatons, Jacks... :D

cravey написал(а):

13:30 – 18:30 brīvais laiks

vot šiten varētu ekskursiju.

Eh, gribu ātrāk. bet mums būs saspringta programma nežēlīgi. Un - man liekas tik maz dienu. Gribu vairāk. :D

0

186

albalonga написал(а):

vot šiten varētu ekskursiju.

Var :) To jau mēs izrunāsim :) šī tik ir tāda aptuvenā programma, lai redzētu to mūsu grafiku :D

albalonga написал(а):

bet mums būs saspringta programma nežēlīgi

:D Nuu jā, uz visu jau nav jāiet. Bet nu pēc šādiem grafikiem fani dzīvo čempjos. Šādi braucieni tomēr atšķiras no pilnīgajiem plezīrbraucieniem. Bet nu - sajūtas būs lieliskas, pagaidi tik kamēr ieraudzīsi, Labmjēlu vai Žubēru staigājam ik pa brīdim tev garām it kā tā būtu parasta ikdienas situācija :D Ātri vien pieradīsi un mājās vispār negribēsies braukt :D Turklāt vēl visa tā čempja atmosfēra :love:
Arī treniņi - nav jau visu laiku jāsēž uz vietas, var staigāt apkārt un ik pa brīdim pabāzt galvu, kas notiek uz ledus :D Bilžu un autogrāfu ķērāji vispār stāv pie slidotāju sektoriem, vai ieejām un tik gaida, kad kāds parādīsies, treniņus tik galvenajiem skatās  :D

0

187

hahaha, nu es čist neesmu fotogrāfiju un autogrāfu mednieks. Bet nu man ir tā, ka es jau tagad zinu, ka negribēšu braukt atpakaļ. :D

0

188

albalonga написал(а):

Bet nu man ir tā, ka es jau tagad zinu, ka negribēšu braukt atpakaļ. :D

Es arī :( Eh, bet ko lai dara :(

0

189

cravey написал(а):

mazajā hallē treniņš vīriešiem

Bet kur atrodas tā maza halle? :) Arī tajā pašā ēkā? :) Vēl ir jautājums par autogrāfiem... :D Kad un kur tos labāk ņemt? Pirms treniņa vai pēc? Ja nevēlos tur vienmēr sedēt, tad kurš treniņš ir labāks? :P Cik maksā treniņš, kur pirkt biļeti? :)

0

190

rubi написал(а):

Bet kur atrodas tā maza halle? :)

Tieši blakus Suurhaalei ;)

rubi написал(а):

Vēl ir jautājums par autogrāfiem... :D Kad un kur tos labāk ņemt? Pirms treniņa vai pēc?

Šim nav konkrēts laiks, kad redzi iespēju, kad jūti, kad to var darīt, tad arī vari pieiet un paprasīt autogrāfu. Nekad nevajag traucēt slidotājus, ja viņi ir kā savādāk aizņemti - iesildās, sarunājas jau ar kādu, vai sniedz interviju, tāpat arī, ja redzi viņus sēžam un skatāmies kā kāds cits lido - šis attiecas uz reizēm, kad viņi vēro citu sacensības, tādā gadījumā ir jāpagaida starpbrīdis :)
Bet vislabākais padoms,ko varu dot ir - tu pati jutīsi, kad ir piemērots brīdis :) Laba situācija, kad izmantot sievietes slepeno ieroci - intuīciju :D

rubi написал(а):

Ja nevēlos tur vienmēr sedēt, tad kurš treniņš ir labāks? :P

Tas nu tev pašai jāizdomā ;) Es pati vienmēr eju uz visiem pieejamajiem vīriešu treniņiem. Ja arī kļūst garlaicīgi, tad satiekos ar kādu paziņu, vai pablandos ar kādu pa halli. Reizēm arī tā var kādu satikt un nofotogrāfēties. Kā jau agrāk esmu teikusi, viņi visi turpat vien staigā apkārt.

rubi написал(а):

Cik maksā treniņš, kur pirkt biļeti? :)

Kā es sapratu no igaunīšu e-pasta, tad biļetes uz treniņiem varēs nopirkt konkrētajā dienā, kad vēlies to apmeklēt. Piem, ja vēlies iet uz treniņu vīriešiem 21.01., tad biļetes uz to tiks pārdotas 21.01 no rīta. Kaut kā tā, to visu vienmēr var noskaidrot pie kasēm ;) Biļešu cenas nav zināmas, bet nu, skatoties uz biļešu cenām kopumā, es domāju, ne vairāk kā 3Ls par treniņu :)

Ja ir vēl kāds jautājums, droši prasi :)

0

191

cravey написал(а):

Tieši blakus Suurhaalei ;)

Bet kā saucās tā halle? :D

cravey написал(а):

Bet vislabākais padoms,ko varu dot ir - tu pati jutīsi, kad ir piemērots brīdis :) Laba situācija, kad izmantot sievietes slepeno ieroci - intuīciju :D

Ar to gan ir grūti... :D
Bet, kad tu biji Eiropas čempi, kad tu nofotagrafējies ar Braienu? Jau 1. treniņā? Cik bieži viņu redzēji? (Lambi tad, ja nemaldos, čempi izlaida, jā?) Ar ko vēl nofotografējies? :)

0

192

Vēl ir jautājums... :D Var nākt jebkurā laikā? Piemēram, uz vīrišu 1. daļu, var atnākt pa vidu kaut kur? :D
Uz biļetes ir rakstīts, ka nedrīkst ņemt fotoaparātu! %-)  Tātad to var kaut kā noslept? :D Vai drīkst ņemt, bet nedrīkst fotografēt slidojumu? :) Piemēram, es hallē pafotografētos un ar daiļslidotājiem, protams. :D

0

193

rubi написал(а):

Bet kā saucās tā halle? :D

Umm, viņai nav nosaukuma. Bet nesatraucies, viņa tiešām ir tieši blakus lielajai arēnai - pa kreisi uzreiz :)

rubi написал(а):

Bet, kad tu biji Eiropas čempi, kad tu nofotagrafējies ar Braienu? Jau 1. treniņā?

Nea, 2. dienā, kad biju aizbraukusi. Atceros, ka knapi aizbraucu uz to treniņu, jo pirmkārt jāceļas bija ap 5ciem :D, bija jābrauc ar 2viem transportiem un ārā bija nenormāls vējš. Bet beigās tā izvērtās par vienu no superīgākajām dienām visa čempja laikā :)

rubi написал(а):

Cik bieži viņu redzēji?

Oi, diezgan bieži ;)

rubi написал(а):

Ar ko vēl nofotografējies? :)

Tagad, kad tā jāzuskaita, tad hmm, pag, nu tā Braiens, Albans, Tomašs, Ļutajs, Ķihonovs, Kevins, Karels Zelenka un man mamma nofočejās ar Braiena mammu :D Bildes vēl joprojām ir šeit:
http://foto.inbox.lv/cravey/European-fs … arsaw-2007
Gēteborgā - Braiens, Kevins van der Perrens, Kristofers Berntsons, Havjers Fernandezs, Tomašs, Šaineda Kerra, Džons Kerrs, Robins Žolkovijs, Gregors Urbašs :) Bildes šeit:
http://foto.inbox.lv/cravey/Worlds-2008-Goteborg

0

194

rubi написал(а):

Var nākt jebkurā laikā? Piemēram, uz vīrišu 1. daļu, var atnākt pa vidu kaut kur? :D

Jap, brīva izvēle cikos nākt :)

rubi написал(а):

Uz biļetes ir rakstīts, ka nedrīkst ņemt fotoaparātu! %-)  Tātad to var kaut kā noslept? :D Vai drīkst ņemt, bet nedrīkst fotografēt slidojumu? :) Piemēram, es hallē pafotografētos un ar daiļslidotājiem, protams. :D

Tas attiecas uz profesionālajām kamerām. Mazos parastos aparātiņus var ņemt ;)

0

195

Skaidrs. :) Liels paldies par informāciju!!! :)  :flirt:  Jau nespēju sagaidīt!!!

0

196

Lūdzu :D

0

197

Vauč, vairs tikai 18 dienas!  :O  Kā laiks iet...vāks :D

0

198

aha o.O

0

199

Alby, no tevis man vēl apmēram 15Ls vajag, lai tu man pārskaitītu :) Pašlaik man no tevis ir palikuši 32Ls apmēram. Tikko sarēķināju, ka pa viesnīcu no viena cilvēka latos sanāks apmēram 44Ls, kaut kur tā. Ja paliks pāri, tad atskaitīšu. Vnk citreiz tās valūtas tā tizli rēķinās, ka sanāk vairāk.

0

200

tikko aizskaitīju.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina