Kas lēni nāk, tas labi nāk
njā, nevar nepiekrist.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina
Kas lēni nāk, tas labi nāk
njā, nevar nepiekrist.
Būs man daži paziņas, kas jau ātrāk būs Tallinā, tā ka ceru, ka uzzināšu no viņiem, kurā grupā ir Braiens un Stefans Tas varētu būt ne ātrāk kā 17.01 vakarpuse
Girts JEKABSONS LAT
wow nu, turēsim īkšķus! un jūs tur ar pabļaujat tā no sirds mūsējam, lai zina, ka tautietes skatās dzīvajā!!!
Evgeni PLUSHENKO RUS
tad tomēr viņš bš - nezināju līdz šim skaidri nu ko, sacensība būs ļoooti sīva, neko teikt. Bet .. bet... kaut kad pirms kāda neilga laika pa tv redzēju kāda gada, kad viņš vēl piedalījās, atkārtojumu, un kad redzēju viņu slidojam, sapratu, kāpēc man viņš patika. Nu es neko nevaru padarīt, ka mana sirds ir tik mīksta pret tādiem soļu celiņiem! Bet Stefans un Braiens svarīgāki
Būs man daži paziņas, kas jau ātrāk būs Tallinā, tā ka ceru, ka uzzināšu no viņiem, kurā grupā ir Braiens un Stefans Tas varētu būt ne ātrāk kā 17.01 vakarpuse
Skaidrs. Mēs brauksim 18., bet atpakaļ 22. Tāpēc būtu Tev ļoooooti pateicīga, ja tu te uzrakstītu, kādā grupā kurš būs.
Varbūt apmainīsimies ar telefona numuriem? (privātajā, protams ) Ja kas, lai es varētu Tev zvanīt.
Konstrukciju darbi Saku Suurhaal sākas:
http://sport.err.ee/index.php?0&pop … mp;id=9203
Čempionātam par godu izveidota arī pastmarka
http://www.stamp-issue.com/S09/?COUNTRY … SSUEID=309
Aaaa, pēc nedēļas ap šo laiku mēs jau skatīsimies pāru īso programmu Vāks, kā lai vēl mācībām sakoncentrējas ?!
nu turies. es knapi darbam koncentrējos. shit. vēl angy dzimene svētdien. Kad es krāmēšos???? Starp citu - cravey - tu būsi uz angy dzimeni????
Starp citu - cravey - tu būsi uz angy dzimeni????
Pagaidām nezinu, man svētdien vajadzētu mammai aiziet uz skolu palīgā, svētdienās parasti vairāk darba.
Jūūū, Braiens pats tik 18. janvārī lido uz Tallinu, tā ka mēs nekā diža nelaižam garām
Citātiņš no Lambika žurnāla (oficiālajā mājaslapā):
...have to train a lot because…I’ve prepared a new free program, so I have to repeat and repeat and repeat it! The music is from Verdi’s Opera La Traviata. I really love this music and I’m looking forward to performing to it in Tallinn…only two more weeks left till Europeans! I’m excited to compete again and hope that many of you will be watching.
2010, here we come!
Hahahaha, he'd make Theodore proud with his music choice
Vēl bilžuki no sagatavošanas pasākumiem:
http://pilt.delfi.ee/album/160183/?page=0
Njā, Stapiks būs qaf skatījies un sapratis, ka viņiem ar Teodoru gaume līdzīga. wow. es nespēju noticēt, ka jau tik drīz. wow, wow, wow... Bāc, es nez, ko man līdzi ņemt? Kādi padomi no pieredzējuša ceļotāja???
Ilze man teica, ka mums noteikti igauņu liķieris kaut kāds platmazs pudelē jāpagaršo. UN lika man apsolīt, ka es ar vienu atvedīšu. Es tik nosaukumu neatceros. Bet varot tempt un pohu no rīta neesot.... Nu nevar tak Jacku visu laiku. Bet5 Jacku ar gan jau kādu nakti. Ak, dievs - es nespēju sagaitīt. Karoč dzīvošu uz redbuliem un negulēšu - nez, vai spesu izturēt. Kad pārradīšos mājās drosi vien tad nogulēšu kādu diennakti.
Hhahahahahha, es ar nespēju sagaidīt, un man vēl šodien eksāmens jāuzraksta
Par to, ko ņemt līdzi ap pusdienlaiku uzrakstīšu, kad būšu mājiņās
Karoč dzīvošu uz redbuliem un negulēšu - nez, vai spesu izturēt. Kad pārradīšos mājās drosi vien tad nogulēšu kādu diennakti.
Nevar uz redbuliem sēdēt, nav labi sirdij, turklāt, ja pa īsto ir nogurums, tad nekādi redbuli nelīdzēs Tur drīzāk adrenalīnu un spēku dod viņu visu klātbūtne Aaaa, jau pavisam drīz Brianu redzēšu atkal - tik tagad saprotu, ka man viņa pietrūka šos 2 gadus gandrīz
Par līdzi ņemšanu - īstenībā jau ko uzskati par vajadzīgu, siltas drēbes, pirmajai dienai ēdamo (kaut kādas sausās zupiņas - "Rollton" slavēnā studentu pārtika ). Noteikti fočiku ar lādētāju, izdzēs vecās bildes, lai ir jaunajām vieta, ja iespējams, maybe lieku karti paņem līdz Pārējai jau tiešām tavā ziņā - cik daudz tev drēbju vajadzēs tām piecām dienām, vai tev vajag šampūnu utt. Atkal kronas bišen iemaini, jo mainījušās cenas biš transporta biļetēm, bet nu, drošības pēc tās mūsējās vecās ar iemet līdz.
Tagad par svarīgām lietām Alkohols! Šodien satikos ar Santu, viņa ar mammu uz Tallinu brauc 20.01. Mēs runājām, ka pērkam divus Hektora pudeles, kolu tur uz vietas un jauksim kopā. Vēl mēs runājām, ka mums vajad franču vīnu. Tos viņa nopirks, pēc tam naudu sametīsim. Jo mēs runājām, ka 21.01 pēc džeku izvēles pr. varētu pie mums uzrīkot latviešu vakaru
Mēs pirmajā vakarā kaut ko dzeram? Ja jā, ko pērkam?
Mēs pirmajā vakarā kaut ko dzeram? Ja jā, ko pērkam?
jā. kādu vīnu moš.
oki, nu es negribu neko masīvi daudz ņemt, bet nu skatīšos. Un bez šampūna jau nevar... Tāpat kā bez pieciem zeķu pāriem, jo man būs slinkums zeķes mazgāt... hahaha, atceros, kā toreiz man pašai nobesīja savi sieriņi un aizgāju kājas mazgāt....
jā. kādu vīnu moš.
Nu vot, jāpaskata kaut kas rimītī Es ar daudz mantas neņemšu, centīšos vismaz
P.S - karogu neaizmirsti
LTV7 programma:
Otrdien, 19. janvārī
19:20 - īsā programma pāru slidojumos
Eiropā te vienmēr favorītu lomā Krievijas daiļslidotāji, kaut pasaules mērogā tikpat meistarīgi jau ir Ķīnas dueti.Trešdien, 20. janvārī
11:00 - īsā programma vīriešiem
Jau no paša rīta Tallinā īso programmu veiks vīrieši. Dalībnieku ir tik daudz, ka visi sadalīti divās grupās, teorētiski galvenie favorīti startēs otrajā daļā, kas sāksies ap pusdienas laiku.
14:30 - īsā programma vīriešiem
Īso programmu vīriešiem veiks otra grupa un Eiropā pie galvenajiem favorītiem noteikti jāpieskaita čehs Tomašs Verners, francūzis Braiens Žubērs, arī beļģis Kevins van der Pērens.
21:55 - pāru slidojumi, brīvā programma
Šajā vakarā jau noskaidrosim pirmos medaļu ieguvējus Tallinā. Pāru slidotāji veiks brīvo programmu – favorīti ir gan daudzie Krievijas pāri, gan Aļona Savčenko / Robins Šolkovijs no Vācijas.Ceturtdien, 21. janvārī
13:00 - oriģinālprogramma
Dejās uz ledus tiks veikta oriģinālā programma. Nav noslēpums, ka šajā elementā visbiežāk labākie ir Krievijas daiļslidotāji.
19:30 - izvēles programma vīriešiem
Izvēles programma vīriešiem un parasti tieši tas sportists, kas uzvar šajā disciplīnā, kļūst par visu sacensību uzvarētāju.Piektdien, 22. janvārī
10:00 - īsā programma sievietēm
Te parasti vislielākā konkurence. Pirmajā grupā gan startēs ne tās pašas labākās sportistes.
13:45 - īsā programma sievietēm
Eiropas mērogā grūti pat nosaukt favorītes. Itāliete Karolīna Kostnere, noteikti arī somietes Laura Lepisto vai Kira Korpi, varbūt vēl kāda cita daiļslidotāja.
20:55 - izvēles programma
Izvēles programma dejās uz ledus jau pieder daiļslidošanas saldajiem ēdieniem. Tā noteikti būs arī Tallinā – uzvara Eiropā jau ir labs pieteikums medaļām arī olimpiskajā Vankūverā.Sestdien, 23. janvārī
13:30 - izvēles programma sievietēm
Pēdējā disciplīna šajā Eiropas čempionātā. Pirmajā grupā gan nestartēs pašas spēcīgākās pēc īsās programmas rezultātiem.
15:00 - izvēles programma sievietēm
Pēcpusdienā tiek sadalīts pēdējais medaļu komplekts un izvēles programmas otrajā daļā sievietēm redzēsim visas galvenās favorītes. Vai kaimiņu valstī Igaunijā triumfēs kāda no somietēm?Svētdien, 24. janvārī
18:25 - paraugdemonstrējumi
Oficiālās sacensības Tallinā beigušās un paraugdemonstrējumos redzēsim visu disciplīnu laureātus. Tas ir kā šovs visiem skatītajiem, turklāt ne vienmēr visizteiksmīgākā uzstāšanās izdodas čempioniem.
Ieboldēts ir tas, kur mēs ar Alby ejam
man bija jautri sporta portālā palasīt komentārus par to, ka LTV7 rādīs daiļslidošanas čempi
man bija jautri sporta portālā palasīt komentārus par to, ka LTV7 rādīs daiļslidošanas čempi
kuramējā tieši?
hm? kas par komentiem?
ebet.. bet.. Argh. Es nezinu, ko iesākt pat. Kāpēc tieši 4dienas vakarā ir vīriešu izvēles programma?? Nē, bet tiešām.. man svarīgi nākam4dien aiziet uz jauniešu vakaru ><
Vēlreiz par publiskā transporta biļetēm!
Ir vēl vecās cenas, tā ka Alby, droši ņem atlikušās biļetes līdzi, vēl derēs Jaunās cenas ir sākot ar 1. februāri
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina