Mani mazliet pārsteidza, ka Latvijas puisim ir 18, bet meitenei tikai 16 gadi...
Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina
Сообщений 261 страница 280 из 370
Поделиться26219.01.2010 22:15
m? Tu par ko? :^) Kkāds pāris no Latvijas arī piedalās? Vai kā? Vai arī sieviešu konkurencē latviete?
Jo es runāju par rītdienas vīriešu sacensībām...
Поделиться26320.01.2010 00:19
nu tāks, esu viesnīcā. tikko biju dušā un jūtos kā no jauna piedzimusi. pēc 2 stundām miega pagājušajā naktī - brīziem bij smagi. mes ar cravey tik daudz smejāmies - kā dzērušas, lai gan hallē tik biki franču vīnu nodegustējām... nu karoč treniņi bij super. Brians visu laiku tieši zem mums zem platformas sēdēja, staipījās, iesildījas un ar Albānu Probēru visu laiku jokojās un smējas. Kad Janniks Ponsero parādījās - Albāns un Brians nez kāpēc viņu ignoreja. Rubi un viņas draudzeni satikām - rubi mani uzreiz pazina,,, Karoč francu treniņš bij okā. mēs tur ilgi torčījam tai mazaja hallē, un tad Stepiks parādījās - viņs izskatās labak ka jebkad, savu traviatu nodejoja un bija claping and standing ovations. Vislielakās no visam ovācijam trenina bij sTEPIKAM. pĻUŠĶIS NEIERADĀS VISPĀR.
Tad pāri. Es fanoju par Yuko un Aleksandru, Krista par melnajaiem franciem un protams melnbaltajiem frančiem . Kopumā ar rezultātu un organizāciju esam apmierinātas, hallē hotdogu noēdām, badā bijām. vīnu nodegustejam, ka jau teicu, veikala ieiet šon nebij laika, cravey līdz ir pārtika un franču vīna pudele, ko tūlīt ar Ninu (meitene no Vācijas, ar ko kopā mums ir istabiņa) un cravey dzersim, Karoč tomēr es šodien skaņi nofakoju igauņus un vairakas reizes, pie halles trolejbusu gaidījam tagad vakara kādu pusstundu un salīdam ka brētliņas eļļā vismultinacionalakajā trolejbusa pasaulē, Franc ūzi ir visjautrakie. Un pēc tam ieliņa šaura - trotuārs līdz viesnīcai - ir murgs, maza šaura ledaina ejiņa pa vidu un sniega kalini apkārt, karoč es atkal sagrizu potīti un knapi tiku līdz viesnīcai, bet nu nav tik traki tom arī ar sagriesanu, bet nu atkal sap, bāc, fuck.
gaidam rītdienu, rīt uz halli ap astoņiem un veču rīta treniņu otro pusi, pēc tam veču obligāto, pēc tam veikals, viesnīca, kur dzersim, ēdīsim un skatīsimies pāru obligāto.
lab, cravey iznaca no dusas - vakarinas un ka cravey tikko teica - its time for french wine.
Поделиться26420.01.2010 11:32
ehhhh.... man prieks par jums un žēl par sevi
bet tiešām prieks, ka jums forši iet!
Un redz, ka nav tomēr igauņi nemaz tik labāki par letiņiem
Поделиться26520.01.2010 18:45
Vai arī sieviešu konkurencē latviete?
ir, ir
Поделиться26620.01.2010 20:46
nu sveika, latvju tauta!!!! Vai redz'ej'at m'us pa TV??? Mums jau zvan'ija un teica, ka vair'akas reizes m'us redz'eja gan ar francijas, gan 'sveices karogu, gan protams ar nu jau slaveno Briana banneri. Tagad visi zin, ka brianam ir fani Latvijā.
M'es esam p'arguru'sas un dzeram franc'u v'inu, ēdam sieru, ananāsu un kūkas.
Sorry, bet Pļušķis mūs nobesīja. nu nebij viņš 91 pelnījis, emociju stipri pietrūka, lai arī bij tehnika, bet Brians ir tubvu - 88 ar ir laba lieta. Man milzu prieks par Yanniku Ponsero un asaras par Stefu. Bet galvenais, lai Stefs paliek pieciniek'a un ir paraugdemonstre'jumos. Es ceru, ka vi'n's r'it uz tre'so vietu pak'apsies. Man v'el par kevinu van der Perrenu smagi, lai ar'i dom'aju, ka b'us v'el trak'ak, k'a bij. V'el mar'i par Toma'su un Samuelu Kontesti - man lik'as, ka vajadz'eja b'ut augst'ak, Bet visu cie'nu brezinam, lai ar'i nekad nepiedo'su, ka vi'n's priek's'a Stefam.
cravey ielīda dušā, kamēr vājie pāri, Nina klātiene skatās pārus, es ēdu un skatos pa tv.
Tas laikam viss šodienia, rīt būsn vēl smagaka diena - no rīta vīriesu treniņi, pēc tam dejas un vakarā vīrieši. A balss mums jau pēc sodienas nav. Lābi, līdz rītam dārgās. sveicieni no cravey.
Поделиться26720.01.2010 20:52
hah, tad tas plakāts bija jūsu?
Поделиться26820.01.2010 21:27
es vazājos pa māju, kas slidoja Žubērs. un tad klausos, ka komentētāji saka: "Žubēru mīl arī latvietes!" Skrienu skatīties, bet palaidu garām... Tomēr es jau zināju, ka tām bija jābūt jums
Поделиться26920.01.2010 21:36
Yap, plakāts ar uzrakstu "Allez Brian, la Lettonie t'aime" ir mūsējais
[реклама вместо картинки]
Поделиться27020.01.2010 21:56
hehe, noskatījos Pļuščenko, Lambjēlu un Žubēru youtubē - redzēju jūs patīkami malači!
Jā, mums, protams, Dinamo svarīgāks par slidošanu >< tagad tik sāks rādīt! 3 spēcīgākās grupas rādīs, hm, nav tik slikti, it kā tikai 1 grupu neparādīs.
Поделиться27121.01.2010 17:18
Jā, mums, protams, Dinamo svarīgāks par slidošanu
padiskutējam par šo tēmu?
Поделиться27221.01.2010 17:29
Norkys, labāk nē Es jau kad uzrakstīju, iedomājos, ko, piemēram, Tu, par to varētu teikt.
Bet saproti... man, piemēram, to hokeju rādīja vienlaicīgi pa 2 kanāliem - ltv7 un viasat sport baltic. Pieskaiti klāt faktu, ka man Dinamo spēles ir diezgan dziļi pie kājas, un rezultāts gatavs
Ja nopietni, tad es tiešām uz Viasat dusmojos - nerāda eurosport, bet neko cienīgu vietā arī nepiedāvā. Un šeit mums ar māsu domas sakrīt.
Runājot par čempionātu... No tiem 3 vīriešu slidojumiem, ko vakar noskatījos, nu Stefans man tomēr visvairāk aizskāra sirdi. Bet par Brianu vienalga prieks! Turēsim šovakar īkšķus! Viņam jāapsteidz Pļuščenko! Jo, godīgi sakot, man tiešām radās kkāda sajūta, ka Pļuščenko apdāvināja drusku. Nu es nez. Mani nepamet kaut kāda stulba sajūta, it kā viss jau būtu izlemts.
Par pāriem - alby noteikti gavilē un līksmojas! Bet šogad pat man arī šis krievu pāris ar aziāti iepatikties sāk. Nu šogad viņiem stils, izskats tāds elegantāks, skaistāks - un izskatās uzreiz daudz patīkamāk manām acīm. Tādi viegli, gaisīgi. Smuki Pagājšgad tās raibās kleitiņas galīgi man negāja pie sirds.
Dejas - ek, abi mani favorītpāri pieļāva kļūdiņas, būū... Visas cerības uz rītvakaru, bet nu.. par pirmo vietu jau 2.Krievijas pāris (joprojām nespēju atcerēties uzvārdus pareizi) var nesapņot, kā izskatās. ļoti ceru, ka Kerri pakāpsies augstāk! Un runājot par viņiem - man šķiet, ja vietas sadalītu pēc skatītāju reakcijas slidošanas laikā, tad Kerri nenoliedzami uzvarētu! vienkārši tik uzkrītoši bija tā nemitīgā aplaudēšna jau no pirmajām mūzikas skaņām!
Поделиться27321.01.2010 21:31
Preobēra mūzika mani aizskāra tik ļoti, cik vien ir iespējams
Поделиться27421.01.2010 23:05
Vispirms jau svaigākās emociajs - es mīīīīlu Lambjēlu!!! Es nevaru, pirmo gadu man ir tik daudz emociju par viņu! Bet nu, viņš tik labi izskatās, tie tērpi, kustības, viņa stils! eh, jāāa Un man milzīgs prieks, ka viņš tika 2.vietā!!!
Mjam, nu ko lai padara, ja tik labi lec... tad jau pārējais vairs nav svarīgi. Bū. Nepatīk, ka Pļuščenko uzvarēja. Bet vēl jau priekšā nopietnākās sacensības - īpaši olimpiskās spēles Un intervijā ra viņš tāds... pofigistsks... Un vēl izteicieni tādi... Fuj, nepatīk man viņš.
Par Žubēru, protams, žēl, bet ja Pļuščenko bija jāuzvar, tad... nu es tomēr labāk Lambjēlu redzu 2.vietā. bet bija forši jūs redzēt atkal!!!
Un vēl kas - man iepatikās spānis!
Par Verneru sajutos kruta - komentatori pēc tam pateica manas domas ka viņš ir ļoti labs tehniski, artistiski utt., bet problēmas psiholoģiski - visas tās kļūdas.
Поделиться27522.01.2010 10:26
Es tā īsi
Man vakar bija divas puses manī - viena ārkārtīgi priecājās par Sefanu, otra ārkārtīgi bēdājās par Braienu, bet - viss notika tā kā tas notika. No sākuma man bija smaids sejā (biju līdz asarām pārsmējusies Pļušča intervijas laikā - tik idiotisku cilvēku pirmo reizi redzu). Nu jā, un tad, kad jau pie viesnīcas izkāpām no trolīša, tad es tik apjēdzu, kas noticis šovakar un nespēju savaldīt asaras, tapē līdz viesnīcai gāju raudot... Jutos ārkārtīgi slikti - spieda sirds rajonā, bija slikta dūša. Atstājām istabiņā mantas un aizgājām pāri ielai uz slidotāju viesnīcu, lai sagaidītu savējos mājās. Tur vestibilā šādus tādus ļautiņus satikām
Francijas karogs gan no otras puses, tak mums vienalga Viss ir beidzies, visi smaidīgi
Un tad - ieradās Braiens. Saskumis... Bija viesnīcā vēl cilvēki, viena meitene piegāja klāt, lai nofotogrāfētos. Tad viņš virzījās uz mūsu pusi...
Es: Brian, no photo, just...just know that you are great!
Braiens mazliet neticīgi paskatās uz mani un mazliet pasmaida
Es (pārliecinošā balsī): You are!!!
Braiens: Not today...
Es: No, you ARE the best!
Un pēc šī viņš atplauka tik ļoti - aizgāja smaidīdams līdz ausīm! Un tad arī man palika vieglāk ap sirdi un es zināju, ka viss būs ok. Meitenes man pliķēja pa plecu un teica, ka es esot runājusi visu Braiena fanu vārdā. Un ziniet - tajā brīdī es apjautu vienu lietu, ka pati svarīgākā lieta ir spēja otru cilvēku, pat pilnīgi nepazīstamu - iepriecināt ar pāris vārdiem
P.S - Redzējām arī Stefanu ierodamies, taču viņš pa taisno ieskrēja liftā. Taču fanes un daži žurnālisti apturēja liftu Mēs neskrējām pakaļ baram, vnk noskatījāmies smejoties Tak vēl pirms tam - kad gaidījām trolīti pie arēnas atnāca trakie šveiciešu fani, mēs viņus apsveicām un beigās arī nofočējāmies kopā ( kad izvilkām savu Šveices karogu acumirklī kļuvām par savējiem ):
Поделиться27622.01.2010 10:44
Awww, cravey, burvīgi tas, ko pateici Brianam! Malacis!
Bet zini? Mēs ar Ingu vakar abi spriedām, ka Brians neizskatījās vsipār īpaši labi... Tāds nevesels, vai? Man jau pirms viņš sāka slidot šķita, ka kaut kas īsti nav kārtībā
Поделиться27722.01.2010 10:59
Bet zini? Mēs ar Ingu vakar abi spriedām, ka Brians neizskatījās vsipār īpaši labi... Tāds nevesels, vai? Man jau pirms viņš sāka slidot šķita, ka kaut kas īsti nav kārtībā
Viņš vienkārši bija pārnervozējies. Jau rīta treniņā viņš nervozs izskatījās. Un pēc dejām, kad ēdām Maķītī, man jau bija nelāga nojauta... Tapē jau ar man tas raudiens uznāca, ne par to, ka viņš titulu zaudēja, bet par to, ka viņš atkal saviem nerviem pakļāvās un, varētu teikt - sabruka. Pie tam, zinot, ka Olimpiskās tepat jau aiz stūra...
Поделиться27822.01.2010 11:08
man šodien nav balss - tas vienīgais, ko varu pateikt. Un - lai cik ļoti es par Stefu priecātos, es mežonīgi skumstu par Bri...
(albalonga)
Поделиться27922.01.2010 16:02
Es: Brian, no photo, just...just know that you are great!
Braiens mazliet neticīgi paskatās uz mani un mazliet pasmaida
Es (pārliecinošā balsī): You are!!!
Braiens: Not today...
Es: No, you ARE the best!
Vislabākie vārdi, kādus var pateikt! ceru, ka tie viņu iedvesmos uz Olimpiādi!
Vakar uznāca tāds raudiens, ka Braienam tikai 3.vietu iedeva. atzīstu, ka žeņa izskatījās labāks par viņu (bet par 20 punktiem, c'mon??? ), bet B. bija labāks par štefanu. Tās ir tikai manas domas...
Поделиться28022.01.2010 16:56
Vislabākie vārdi, kādus var pateikt! ceru, ka tie viņu iedvesmos uz Olimpiādi!
tieši tā!
Nu kāda velna pēc Pļuščenko vajadzēja atsākt slidot???