Super!!! Tāds smukulītis!!! Prieks par jums... Stefiks konfektes nopirka...
Es tika tagad tiku pie i-neta... Varu pateikt, ka čempionāts bija superīgs, bija vērts redzēt to dzīvajā, īpaši pašus daiļslidotājus... Visi ir tādi mīlulīši, iznemot Pļušenko... Vienīgais mīnuss, ka nenofočējos ar Stefiku, toties divatā satikamies koridorā, noķēru viņa skatienu, tas bija neaizmirstami... Ja kādu interesē, varu nosūtīt bildes, šeit kautrējos ielikt. Es nofocējos ar Lambjēla treneru (viņš ar mums papļāpaja, jautāja, no kurienes esam, kur atrodas Latvija, kas ir galvaspilsēra, kāda ir valsts valoda utt... Ļoti optimistisks, pieklājīgs šveicieties,du6ka) Žubēru(arī panēmu autogrāfu, bija lieliskajā noskaņojumā pirms izvēles programmas, koķetīgs), Verneru(arī ir autogrāfs, tāds smukulītis), Van der perrenu, Pļušenko(pārāk pāšpārliecināts, man vinš nepatīk, ļoti daudz "pontov"), Rudkovsku(diezgan pieklājīga, bet nogurusi), Smirnovu (izrādījās, ka viņš ir vissmukākais daiļslidotājs, dzīvē - ļoti stilīgs), Adrianu Šulthaisu, Viktoru Pfaiferu, Urbašu, Havjēru Fernandesu(ar viņu parunāju spāniski, vinš bija šokēts ) un Albānu Probēru (ar viņu visvairāk gribēja nofočēties māsa (es ar viņu braucu, jo draudzene nevarēja, pateica to nedēļu pirms čempja), jo treniņos viņš bija tik superīgs, koķetīgs un ļoooti smieklīgs )... Vēl sasveicinājos ar Kontesti, vinš sākumā apstulba , bet tad arī sasveicinājas, pasmaidīja... Vēl redzējam Žuļinu, Albenu Denkovu, Gončarovu...