nu bij tāda mazā apbalvošanas ceremonija hallē piektdien pārtraukumā starp dejām. Mini skatuvīte, kur apbalvoja sportistus - pirmās trīs vietas. Un Skatītāji varēja fočēt viņus un uzdot sportistiem jautājumus. Pļušķis ar Stefu ieradās, bet Brians neieradās. Mēs pat nobijāmies, ka Brians vispār ar Yanniku un Albānu uz Franciju jau aizlidojis, bet viņš tajā vakarā bij hallē un visia skaļi juta l''idz Francijas deju pārim. Man ir teorija, ka Brians noignorēja ceremoniju, jo negribēja Pļušķi redzēt un elpot to pašu gaisu. A vispār ceremonija bij jautra. Spāniski kāds tur uzdeva jautājumu, kā Stefs jūtas un vai ir apmierināts ar rezultātu. Lēnīgais igauņu žurnālists protams nesaprata jautājumu, bet Stefs saprata, pārprasīja un teica - O - tātad izrādās es zinu spānu valodu. Visi apņirdzās. Stefs teica, ka ir apmierināts, bet ne pilnībā. Būtu pilnībā, ja viņam būtu tā medaļa, kura tam džekam blakus (norādīja uz Pļušķi) un Pļušķis jokojot deva Stefam savu medaļu. Jautri bij. Es tur nespiedos, bet visu dzirdēju un biki arī redzēju. cravey spiedās un viņai šitas momentiņš ir pat nofilmēts un kuča Stefa baigi smukās bildes ir. Gan jau viņa kauč kad ieliks.