Vel dažas ņirdzamās biudez, kā arī mīlīgās
Vot i ohrana
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina
Vel dažas ņirdzamās biudez, kā arī mīlīgās
Vot i ohrana
Ivanushka Durachok
Awww, tik tagad pamanīju Stepkas ierakstu viņa žurnālā
Grüeziiiii!
First of all I want to thank each and everyone for their amazing support in Tallinn. I had such a great time.
Mīlulīts'
Aw, tie bilžuļi un Stepkas sejas izteiksmes un briana skatieni. Bilan. Es gribu ieslēgties uz kādu nedēļu lai mani netraucē un rakstīt Sterian. Mani Sterian sapņi kļūst arvien grafiskāki - ja vien es mācētu to uzlikt uz papīra. ehg.
Šodien pilnīgi nejauši no kursa biedra dabūju to dziesmu, ko visu laiku treniņos atskaņoja Sēdēju un klausījos, aiztaisīju acis un pilnīgi kā atgriezties Tallinā
http://hotfile.com/dl/29791761/3a61c5b/ … ).MP3.html
Tikko piebeidzu paraugdemonstrējumus - daļu pārtinu, jo man vnk vairāk besis uz operatoriem nekā prieks no slidošanas - nu nevaru es neizjust diskomfortu, kad neredzu to, ko gribētu redzēt un iespējams laižu kko svarīgu garām.
Noskatījos Stefanu, protams Un Pļušķi ar - eu, bet viņam tīri sakarīgs paraugdemonstrējums! nu, tas ir, vismaz kkādi akcenti mūzikai bija!
Un vēlreiz sveiciens mums
Japāņu fanu veidota karikatūra
[реклама вместо картинки]
Jā, Stepkam tādas mīlīgas bildītes!!
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina