nu... jāā. Un man jau ir šādi tādi iekrājumi, ko varētu paplucināt tāda mērķa vārdā. Nu redzēs.
Es ar esmu apņēmusies pakrāt, atlicināt kaut ko no tā, kas man vasarā tiek piešķirts kā kabatas nauda
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina
nu... jāā. Un man jau ir šādi tādi iekrājumi, ko varētu paplucināt tāda mērķa vārdā. Nu redzēs.
Es ar esmu apņēmusies pakrāt, atlicināt kaut ko no tā, kas man vasarā tiek piešķirts kā kabatas nauda
Skaidrs. Jūsu dzimšanas dienās un Ziemassvētkos dāvināšu naudu...
ak, alby
ŅU TĀ, pirmais skats uz oficiālo emblēmu:
un mazs video, ja kāds saprot igauniski
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=skqlTHwivpI[/youtube]
Lai igauņi neļaunojas, bet man ne īpaši emblēma
bet milzu paldies, cravey. Bravo.
BIĻEŠU PĀRDOŠANA SĀKSIES NO SEPTEMBRA!!!!!
Par emblēmu - man ar ne visai, man Gēteborgas emblēma patika
Отредактировано cravey (19.06.2009 03:22)
jauki
jāsak naudiņa iekrāt
alby - naudiņa IEKRĀT? man kkā grūti savienot tevi ar iekrāšanu
man jāturpina iekrāt
alby - naudiņa IEKRĀT? man kkā grūti savienot tevi ar iekrāšanu
nu manā gadījumā iekrāšana nozīmē, ka pirms algas uz kartes paliek vairāk, nekā 50 ls - nu tā tas parasti...
Sveikas! Beidzot es tiku pie i-neta. Es noteikti braukšu. Vēlos braukt arī ar Ecolines. Tikai man ir jautājums, bet tas iet no Daugavpils uz Tallinu? Ja nē, tad braukšu no Rīgas. Cravey, var Tev pievienoties? Nākošais... Es vēlos apmeklēt:
20. janvāris:
11:45 īsā programma vīriešiem (Aļona un Robins, Juko un Saša)
18:30 izvēles programma pāriem
21. janvāris:
13:00 oriģinālā deja - KERRI un francūži (Žuļina pāris)
18:45 izvēles programma vīriešiem
paraugdemonstrējumus neapmeklēšu, jo būs jagaida 2 dienas. Noteikti gribu apmeklēt visus vīriešu treniņus. Man ir jānofotografējas ar Lambi. Tā ir kā apsēstība!!!
Man ir vienalga, kur dzīvot. Vai vēl ir vieta hostelī? Es nevēlos dzīvot viena pati, jo būs par vēlu, kad atgriezīsimies mājās, nepazistama pilsēta utt. Tomēr, gribētos, ja mēs dzīvotu tuvāk arēnai, kādam veikaliņam... Jo nezinu, kur pirksim pārtiku, ko ēdisim.
Uz vīriešu programmām gribētu sēdēt ļoooti tuvu (ja tas būs iespējams), bet uz pārējo, manuprāt, būtu izdevīgāk nopirkt biļetes jau Tallina? Vai labāk agrāk? Gribu sēdēt blakus jums, jo neko nezinu, baidos braukt viena, turklāt daudz superīgāk ir ar savējiem!!! Vajag taču visu apspriest.
Rubi, protams, vari pievienoties Un cerēsim, ka biļetes varēs dabūt tā, ka visi gribētāji varēs sēdēt blakus. Par hosteli, rezervēsim septembra vidū. Būs jāsamaksā 10% no visas summas, tie ir kadi 5Ls, kā drošības nauda. Hostelis, cermas, paliks tas pats, kas man pašlaik padomā - Vana Tom. Viņš atrodas pašā vecpilsētas centrā, ja mana doma par slidotaju viesnīcu ir nekļūdīga, tad mūsu hostelis viņai būs tuvu.Arī biļetes uz pašu čempi plānoju pirkt laikā no 13. - 20. septembrim Par Ecolines varu teikt, ka no Daugavpils uz Tallinu viņš neiet, tikai no Rīgas. Autobusa biļetes mums visiem vēlākais japērk būs no 14. - 17. decembrim.
Uzreiz tad, lai ir konkrētība pasaku: līdz 13. septembrim, tie kas vēlas pievienoties mūsu grupiņai, iekrāj naudu biļetēm. Rupji rēķinot tie ir vismaz 60Ls!
Tā kā rīt braucu uz Tallinu, tad attiecīgi parīt varēsu informēt par transporta cenām, kas cik aptuveni maksā un visu visu pārējo, kas saistīsies ar dzīvošanu. Lai ekonomētu uz ēšanu, kā jau iepriekš rakstīju, man ir plānā no mājām līdzi ņemt makaronu, rīsus, ja kādam vēlēšanās tad griķus vai ko citu.
Noteikti septembra sākumā, kad zināsim cenas, būtu jāuztaisa visu braucēju kopsapulce, kur vēlreiz informēšu par visu kas un kā, lai viss būtu skaidrs. Par datumu jau varam sākt tagad vienoties, kā būtu ar 11. vai 12. septembri?
Par datumu jau varam sākt tagad vienoties, kā būtu ar 11. vai 12. septembri?
Oki - pie manis. Man 14.septembrī ir varda diena - respektīvi arī to nosvinesim pie visa klāt.
Par naudu - Ls 60 - ja kādam ir problēmas vai nav vajadzīgajā brīdī naudas (tie datumi tuvu mācību sakumam - grūti tad ar līdzekļiem) - sakiet man un es aidošu un atdosiet, kad varēsiet. Nopietni un bez kautrešanās.
12.septembrī tad varam sarunāt sapulci un patusešanos pie manis. Rubi, tu ar varetu atbraukt. Palikšana pa nakti un tad 13. - svetdien varētu majiņās braukt. Nu ta kaut kā.
O, perfekti, ja pārējie piekrīt, tad mierīgi
Skaidrs. Tomēr neesmu pārliecināta, ka varētu aizbraukt uz Rīgu septembrī. Tur jau būs skola.... Es Rīgā būšu augusrā pāris dienas. Tomēr, ja tas ir nepieciešami, tad atbraukšu, jo čempis man ir ļooooti svarīgs. Tikai pa nakti es, laikam, nepalikšu, jo man Rīgā dzīvo māsa. Cravey, tātad Tu visu rezervēsi, un naudu būs jāpārskaita Tev? Man ir jautājums par tiem makaroniem. Vai tur tos varēsim pagatavot? Citādi, varētu nopirkt kādus jogurtus, sviestmaizes, salātus paņemt līdzi.
Cravey, vai Tu varētu nopirkt biļetes vīriešu sacensībām aizvien tuvāk un tur, kur būs labi redzamas programmas, Cry and kiss?
Cik, apmēram, varētu maksāt biļetes uz sacensībām?
cravey kā reiz ir Tallinā un pēta visu mūsu braucienam. Visjaukakais atklājums ir tads, ka hostelis, kuru cravey mums nolūkojusi, ir blakus geju bāram. Hahah, mēs noteikti uz turieni aiziesim.
Cravey, tātad Tu visu rezervēsi, un naudu būs jāpārskaita Tev?
Jā, naudiņu pārskaitīs man un es nopirkšu biļetes.
Man ir jautājums par tiem makaroniem. Vai tur tos varēsim pagatavot?
Jā, hostelī būs virtuve, kad nāks tuvāk, aizsūtišu un paprasīšu kā tur ir ar katliem, pannām, utt.
Cravey, vai Tu varētu nopirkt biļetes vīriešu sacensībām aizvien tuvāk un tur, kur būs labi redzamas programmas, Cry and kiss?
Ar šo ir tā, ne vienmēr arēnas plānā iekļauj tiesnešu un k&c izkārtojumu. Otrs ir tas, ja izkārtojumā k&c parādās, jāskatās, kur viņš atrodas. Ja vienā galā, tad ir sūdīgi biš, jo vienmēr labāk no sāniem skatīties, vai vismaz vienā apaļajā stūrī. Trešais ir tā, ka man nav pilnīgi nekādas nojausmas kādas cenas igauņi šajos laikos uzliks, bet man šķiet, ka būs apm kā Gēteborgā. Tātad tas nozīmē, ka jo tuvāk, jo dārgāk, un tā kā ir krīze, tad es skatīšos lētāk. Bet, ja tu esi ar mieru, tad tev varu pirkt pie tā k&c, bet tad iespējams, ka vienam nāksies sēdēt, ja nu vienīgi tev vēl kāds grib piebiedroties. Jo man šoreiz tiešām būs jāknapinās, lai es vispār tur būtu, tapē, nu jā...Bet no pieredzes varu teikt, ka no jebkuras ivetas var labi visu redzēt, izņemot abus galus.
Es vēl padomāšu... man ir svarīgi, lai varētu labi saredzēt arī programmu. Bet cik biļetes maksāja Geteborgā? Man ir uzkrāta nauda, bet ja cenas būs augstas, tad arī sedēšu kaut kur, tikai lai sedētu.
Atsevišķās biļetes būs iesējams iegādāties no 10. oktobra! Taču pēc mīļas palūgšanas igauņi man atsūtīja cenas :
[реклама вместо картинки]
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina