TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina

Сообщений 41 страница 60 из 370

41

šeit varat apskatīties vietu izvietojumu:
seating plan

I kategorija ir - Ground level
II kategorija - I level
III kategorija - II level

0

42

Nu tad tie, kas domā iet kopā ar mani, līdz 27. septembrim izdomāt, kas uz ko iet, un tad vienosimies par naudiņas pārskaitīšanu :)

0

43

Es droši vien uz vīriešiem pirkšu II kateogrijas biļetes, attiecīgi, SP - 14 eiro; LP - 28 eiro. Uz izvēles dejām III kategorijas biļeti - 14 eiro!

0

44

hm, sāksim ar to - kurā līmenī sēdēsim? :)
un turpināsim ar to, ka es dodos paskatīties studiju plānu :D lai gan... vienīgais zināšu, kad sesija. Jo par eksāmenu/ieskaišu sarakstu man šķiet vēl nekas nebūs zināms... bardaks drusku šobrīd sarakstos... :(

0

45

Es jau uzraksīju, ka es pirkšu II kategorijas biļetes :) I nevaru atļauties :(

0

46

Biļetes būs iespējams nopirkt caur biesuserviss.lv 10.10. no 09:00 no rīa :)
http://www.bilesuserviss.lv/lat/concert … show=13726

0

47

cravey - ejam uz vīriešiem I kategorijā - es to starpību tev piemaksāšu un arī tavam mammukam. Un nemaz nestrīdies - tā būs mana dāvana tev dzimšanas dienā - biļetes jau tagad jāpērk, tāpēc sanāks priekšlaicīga dāvana dzimenē. Un Palo - ja kas, arī tu vari saņemt priekšlaicīgu dāvanu dzimenē. Vienkārši ja nu reiz mēs tur būsim - jāizmanto iespēja. Nav ko te ņemties ap naudu - tāpat viņas nav un nekad nebūs.  :D

0

48

Mjam, nu es šobrīd vsp nezinu, vai varēšu tai 27.septembrī kko pasūtīt... Ek. Nu redzēs, varbūt varēs sarunāt ar mammu un tā, un nauda jau man it kā ir, bet.. vnk kkā neērti tā tērēties. Bet līdz tam vēl vairākas nedēļas, ceru, ka viss sanāks! :)

Nu, es uz I kategoriju nemaz nepretendēju :D un par II pat nez, lai gan protams, gribētos tuvāk redzēt, BET... labāk vispār uz turieni tikt un kko redzēt, nekā netikt, jo par dārgu :D Nu es vēl padomāšu, uz ko es gribu un kā.. :) visdumjākais jau man ir ar augstskolu... Jo man būs sesija tajā nedēļā. Var būt, ka nebūs neviens eskāmens. Var būt, ka tieši tajās dienās kāds ir. Nav ne jausmas šobrīd... Cūcīgi... :/

0

49

Hmm, nu uz vīriešu SP ja kas varēs arī mēģināt blakus sasēsties, tur parasti mazāk cilvēku nāk. Bet ar LP gan izķers, uz to pašu pirmo jāņem! Tad jau šonedēļ pie Alby kārtīgi izrunāsim kas un kā :)

Alby, ok, :D Bet vispār jau ir ta, ka tur prakstiski no jebkuras vietas var labi redzet, izņemot abus galus! Un forši, ka 10.10. ir sestdiena, varēšu jau 09:00 būt uz starta līnijas pie kompja :D

0

50

Es gribu uz virieshu izveles un iso programmu 1. kategorijas biljetes. :) Bet uz originalu deju un paru izveles programmu vai nu 1, vai 2. :) Tatad, man ir jautajums? Mes dzivosim kopaa hostelii? Es veelos braukt a jums. Ar cravey ar autobusu (nezinu, kas veel brauks ar autobusu) un tad kopaa dziivot. :) Bet biljetes uz slidojumu, laikam, taa sanaaks, ka pirkshu pati. Tas nekas, ja kopaa neseedesim? :) Mees vareetu kopaa doties uz areenu un peec slidojuma satikties. :) Tas nekas? :) Veel.. diemzhel nevareeshu shajaa nedeeljas nogale aizbraukt uz Riigu, et buutu labi, ja mees iepaziitos agraak. :)  Taapeec ceru, ka veel buus tikshanas. :) Kad buus jaaparskaita nauda par hosteli? :) Kas veel ies uz paaru izveeles programmu un dejam? :) Vnk negribeetos braukt vienai. :)

0

51

Okē rubi, jo tur nekā sarežģīta biļešu pirkšanā nav :) Bet tā kā, tad mēs ar vismaz ar Alby, mani un manu mammu ( es ļoti ceru, ka viņa brauks, ta redzēs kā būs ar skolu viņai ) vīriešos sēdēsim I kategorijā :) Par tām biļetēm varēsi man pārskaitīt naudiņu un es tad nopirkšu, lai vismaz tur varam sēdēt kopā :) Tas jau tas galvenais :)

Par hosteli, dzīvosim kopa, tik jāzina konkrēti datumi, kuros iebraucam un kad braucam projām, mans piedāvājums ir braukt 19.01 un atpakaļ 24.01. Izbaudīsim visu nedeļu to gaisotni :) Man jāzina precīzs cilvēku skaits, un kuros datumos viņi plāno tur dzīvot, attiecīgi arī jārezervē hostelis! Vēlams šo izdomāt, nu noliekam datumu - līdz 13.septembrim, kamēr vēl ir brīvas vietas! 
Un varam uz treniniem piestaigāt. Es vēl viņiem uzrakstīšu e-pastu, kā tur ar tiem treniņiem tiek plānots :)
Man ir arī piedāvājums, teiksim kādu dienu izstaigāt ekskursiju pa Tallinu, varu mēģināt būt jūsu gids un papraktizēties priekš sevis :D

0

52

Es gribētu būt Tallinnā tikai no 19. līdz 22. janvārim. Man tie datumi derētu jo daiļslidošanu vērošu 20. un 21. datumos, turklāt tā būs lētāk... + skola un nāk. nedēļā būs fizikas olimpiāde un tuvu būs matemātikas olimpiāde. :) Tas nekas? :) Runājot par vīriešiem, tad - jā. Tas būtu lieliski, ja sēdētu kopā. :) Tātad Tu nopirksi biļetes uz vīriesu sacensībām? :) Es Tev naudu pārskaitīšu (tas ir mana mamma :D) vai labāk atdot, kad satiksimies? :) Vēl jautājums. Tātad kāds ies uz pāru izvēles programmu un oriģināldeju? :D
Es esmu par treniņiem, noteikti tos gribētu apmeklēt, bet kad tie būs, kuros datumos labāk braukt? Lai dabūtu foto ar lLambjēlu, Žubēru, Vernēru, es varētu braukt agrāk. :D Tallinu gribu redzēt, jo tur jau biju - lieliska pilsēta - tomēr nezinu, ka būs ar laiku. :(

0

53

Nu ir tā, ka treniņi tur sākas jau 17. janvārī :D Es rīt estiņiem aizsūtīšu e-pastu un pavaicāšu, kā būs ar treniņu apmeklējumu. Par hosteli, tad ja tie datumi, tad tur cilvēki jāsaliek tadi, kas arī brauc tikai uz vīriešeim, piemēram mans mammuks ar nevarēs palikt līdz beigām, mana kursa biedrene ar iespējams tiaki uz vīriešiem brauks, vēl nezinu par mammas māsīcu, bet nu, cilveki gan jau būs, un istabiņa sanāks.

0

54

Opā, biļetes jau no šodienas letiņi ļauj pirkt :D Dāmas sarosamies :)

Tiesneši atradīsies priekšā 108. sektoram, tur nedrīkst sēdēt, jo tiesneši aizēnos visu skatu :D Savukārt vieta, kur slidotaji gaida atzīmes atradīsies pie 107. sektora! Tā kā tas sanāk sānā un ir lejā, varam sēdet arī tur :)

Mana balss pašlaik ir par 107. sektoru, vai arī tad pretī tiesnešiem 102. sektors?

zales plāns

UN JAUKAS ZIŅAS PAR TRENIŅIEM, IET VARĒS, CIK ES SAPRATU UZ VISIEM TRENIŅIEM, ARĪ OTRAJĀ HALLE, BILETES VAJADZĒS PIRKT TUR UZ VIETAS!!! Vismaz tā es no igauņiem sapratu, te ir orģināl epasts:

Dear Kristina,

With all event tickets there is free entrance to all practices.
We sell only practice tickets as well, but it's possible to purchase them only at the same day and at the arenas (main and practice).

Judges panel is in front of sector 108 and Kiss&Cry corner in front of sector 107.

Best regards,
Jana Kuura

0

55

Mīnuss vienīgi, ja sēžam tur kur ir k&c corner - vieta, kur slidotaji gaida atzīmes - tur ir padaudz kameru, zin kā, lai tuvplanus var savilkt :D Plīz, izdomājat līdz 7dienai kur sēžam, un Rubi, tu vari man attiecīgi naudiņu pārskaitīt, rīt būšu mājās, tad aizsūtīšu tev savus rekvizītus :) Cenas latos var apskatīt wwwbilesuserviss.lv, bet mums sanāk, SP pa 11Ls, LP pa 22Ls! Izveles deja 210. sektorā pa 11Ls, un ja vel ejam uz oriģinālo deju tad 5,50Ls no cilvēka. Pāriem izvēles programma 210. sektors 11Ls. Biļetes ir no cilvēka.

0

56

Un atklāti sakot ir vēl tā, vislabākās dienas, kad dabūt autogrāfus un bildes ir pirmas divas dienas 17. un 18. janvāris. Tad vēl ir mazāk cilvēku un trenini notiek visu dienu. Ja vien protams, kāds neizspēlē tādu pašu joku kā Braiens Gēteborgā, ierodas vienu dienu pirms sacensības sākas :D

0

57

Ai fak, besi man krīze, tik sakarīgas cenas, bet vienalga kopā saskaitot, grrrr....

0

58

Paga, tātad biļetes jau ir pērkamas? :) Cik es sapratu, tad labākais uz vīriešiem maksā SP - 15,5 Ls un LP 31 Ls? :) Ja tā, tad es gribētu tādas biļetes. :D Bet uz kuro sektoru tie ir? :) Es gribētu sedēt centrā un aizvien tuvāk. :) Man patīk 107. un 102, 103. Cik maksā biļetes uz tiem? :D Tikai es baidos, ja būs kameras, tad nevarēs neko redzēt? :) Es nebija līdzīgajā pasākumā tāpēc nezinu. :)
Vēl viena lieta. :D Iespējams, ka brauks mana draudzene... :D Ja tā, tad viņai vajadzēs tādas pašas vietas kā man (tas pats, ko man, bet 2. ekzemplāros). Es šodien viņu pasteidzināšu ar lēmuma pieņemšanu. :) Tā kā viņai 20. ir dzimšanas diena, tāpēc, iespējams, ka, ja viņa brauks, tad mēs dzīvosim kādā lētā viesnīcā. :) Tomēr tik un tā vēlētos sēdēt jums līdzi, braukt kopā. :) ja dzīvosim atsevišķi, tad varētu satikties pie arēnas, kopā iet uz treniņiem utt. :) Jo Tu cravey labāk zini Talinnu, kur meklēt slidotājus, kur prasīt nofočēties. :D Tātad līdz kādam laikam jāizlemj ar biļetēm? :) Kad būs jānosūta nauda? :)

0

59

Aizmirsu par pāriem un dejam. :D Ja tur atkal maksimums ir 31 un 22. :) Tad laikam uz pāriem pa 22 Ls, bet uz dejam pa 11. :) Vai var būt uz pāriem pa 11 arī. :) Vēl domāšu. Pāri, var būt, nav tie populārākie, tāpēc varēšu pirkt lētāk, bet vēlāk pārsesties. :)

0

60

Ā nē viss ok, tagad var nopirkt TIKAI all-event biļetes, bet nu uztaisīts tur ir ta, ka izskatās, ka visas jau tagad var sadabūt :D Bet nē, cenas tik latos tagad zinām, par biļesu pirkšanu tad varam vel neiespringt :) Bet tas gan - savlaicīgi izdomāt.

Bet par hosteli gan, vienīgais, kas ir, ir paceltas cenas. Bišku dārgak ir. Ja mēs visi būtu uz vienu laiku, tad no problems, bet tā kā braucam dažādos laikos, tad tur ar istabiņām ir savadāk jādara.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina