TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina

Сообщений 61 страница 80 из 370

61

Bet tad es pareizi sapratu, ka maksimāla cena ir 31 un 22 ls? :) vai tomēr 22 un 11? :) Uz kuriem sektoriem ir kādas cenas? :) Ja es braukšu ar draudzeni, es šajās dienās pateikšu. Var būt, ka tas būs pat rīt. :)

0

62

Ne ne biļetes atsevišķās varēs pirkt no 10. oktobra, es saku, tur vnk tā izskatījās, ka jau tagad var. Bet zini, ja tev brauc draudzene, tad maybe, par to hosteli skataties un pashas rezervejiet :) Jo tapat mums sanaks atseviskjas istabinjaas, jo jus atrak prom brauksiet.
Par biletēm ir ta, ka vienam cilvēkam ļauj 4 biletes pirkt, tā kā man tas skaits jau ir, tad arī tur vari mēģināt pati pirkt, un tad atkrīt ņemšanās ar naudas pārskaitījumu :) Sektori kā jau teicu, labakie ir 102, 103 vai 107 :) Bet, ja gribi varēšu es nopirkt, un tad kongresu namā aizbraukt izņemt, vnk no mammas profila pirkšu :)

0

63

Par biļetēm tu pareizi saprati, bet ir ta, ka piem, ja ņem tos sektorus, kurus mineju, tad viņi piedāva uzreiz tikai 2. kategorijas biļetes - pa 11Ls uz SP pienemsism. Tad redzēs, kā būs tajā 10.10, kad viss būs zināms par visiem 100%, tagad tur tāda dīvaina sistēma  :sceptic: Jo neticu, ka visas pirmās kategorijas jau ir izpirktas tajos sektoros.

0

64

Un 102, 103, 107 maksā attiecīgi 22 un 11 Ls? :) Es varu pati pamēģināt nopirkt, bet tad sedēsim atsevišķi? :( Kā online jāpērk biļetes? :D Un tos obligāti jāizņem? Nedrīkst tur izdrūkāt ar kādu kodu? :)

0

65

Var ari pats printēt, jā. Bet ok, lai nav putra, tad nopirkšu ari tev un draudzenei, ja kas, tad kā jau teicu - pirkšu caur mammas profilu :) Savādāk mēs te galīgi saputrosimies :D Bet tad uz puišiem tikai, tās citas tad pati :0 Tur nekā sarežģīta nav, tik piereģistrējies biļešu servisā, atrodi pasākumu, izvelies pareizo laiku uz ko tu gribi iet un spied pirkt, izvelies sektoru un pievieno biletes grozam, un tālāk tik seko instrukcijām :)

0

66

Jā, bet es uz vīriešiem vēlos pa 31 un 15,5 Ls... :( Koro4e, tuvāk 10. oktobrim redzēsim. :) Es tev vēlāk vēlreiz pateikšu. :)

0

67

Šodien uzzināju. Mana draudzene arī brauc. :) Tāpēc mēs dzīvosim kādā viesnīcā. :) Tomēr tik un tā uz treniņiem sacensībā iesim ar jums. :D Vēl ir jautājums - visi treniņi būs arēnā sakusuurhall? :)

0

68

Nea, vēl būs otra halle, bet kā sauc nezinu :) Ok, tad jūs viesnīcu pašas rezervēsiet, ja?

0

69

Ja. :) Mes jau shodien un rit rezervesim. :) Cik es sapratu lidz tai hallei var nokljut ar 6, 7 trollejbusu vai 21 autobusu. :) Ta? :)

0

70

Aha :)

0

71

Sabiedriskā transporta maršruts lv valodā:
http://soiduplaan.tallinn.ee/?a=p.route … l&l=lv

0

72

Tikko atklāju, ka oriģinālām dejām šogad ir jābūt tautiskām, vai kantri!!! Uz to cilvēki ir jāiet, tās ir superīgas! :jumping: Kerriem jau ir zināma mūzika:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MmFN9C9PVpg[/youtube]

Kā arī var noskatīties Kerru izvēles programmu:
http://www.payview.co.uk/channels/sport … a+tv/1025/

0

73

Tikko sačekoju, kur atrodās Tallinas Rimīši, un viens ir tieši pie Saku Suurhalles :D

0

74

Ak, Dievs - Johnny Cash - viņi mani nobeigs.

0

75

albalonga написал(а):

Ak, Dievs - Johnny Cash - viņi mani nobeigs.

Pie tam Kerri pie Johnny Cash :D

0

76

Ak jā, mēs ar Alby vakar rezervējām viesnīcu - City hotel Tallinn, kas atradīsies tieši blakus slidotaju viesnīcai - Meriton Grand hotel. Jo salīdzinot ar hosteļa cenām, kur iepriekš gribējām dzīot, tās ir paceltas un sanāk bez maz vai tieši tādu pašu summu maksāt, kā mēs vakar par viesnīcu.

Tallinā būsim no 19. - 23. janvārim :)

Ja kāds vēlas dzīot Tallinn city hotel, tad pasteidzas ar rezervāciju, jo tur ir maz istabiņu atlicis:
http://www.booking.com/hotel/ee/city-ta … 2010-01-23

0

77

Kerru izvēles deju jau redzēju, man patika. :)
Mēs viesnīcā dzīvosim no 18. līdz 22. janvārim. :) Rezervēsim, laikam, rīt. :) Es izvēlejos 5 viesnīcas, tajā skaitā arī to, kur jūs dzīvosiet. :) Bet vēlētos dzīvot Hotel Family apartments, jo tur būs brokastis. (maksā par 8 EUR vairāk, bez uz mums divām sanāk, ka brokastis maksā 1 EUR, bet citās viesnīcās tas piedavā pa 6-8 EUR). :) Turklāt ši viesnīca ir tuvāk vecajam Tallinnam, varēsim pastaigāties. :) Tomēr tas, ka daiļslidotāji dzīvos Meritonā man ieinteresēja.... :D Vai ir iespēja viņus kaut kur kaimiņos satikt? :D
Tātad, uz kuriem veidiem jūs vēlāties iet? :) Uz vīriešu SP, LP, oriģinālu deju...?

0

78

rubi написал(а):

Vai ir iespēja viņus kaut kur kaimiņos satikt? :D

Nekad nekā nevar zināt :)

rubi написал(а):

Tātad, uz kuriem veidiem jūs vēlāties iet? :) Uz vīriešu SP, LP, oriģinālu deju...?

Nu mēs ar Alby iesim uz vīriešu SP un LP, kā arī uz orģinālo un izvēles deju. Un protams arī treniņiem :)

rubi написал(а):

Mēs viesnīcā dzīvosim no 18. līdz 22. janvārim. :)

Ok, tad jūs arī uz ecolines busiņu pašas nopērkat biļetes, tur ar nekā sarežģīta nav :)

0

79

cravey написал(а):

Ok, tad jūs arī uz ecolines busiņu pašas nopērkat biļetes, tur ar nekā sarežģīta nav

Bet kur tos nopirkt? :DCik apmēram maksā? :) Un vēl jautājums, līdz kurienei Tallinnā tieši tas brauc? :) Vajag taču viesnīcu atrast. :D

0

80

wwwecolines.lv Uzliec lv valodu un tad jau tālāk var saprast ko un kā jāpērk, biļetes būs jāizprintē pēc tam! Es padošu ziņu, kad jau būs iespējams iegadāties autobusa biļetes, pašlaik varēja noirkt tikai līdz 22. decembrim. Brauc līdz Tallinas autoostai, talāk līdz viesnīcai ar sabiedrisko transportu vai taksi :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina