TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina

Сообщений 101 страница 120 из 370

101

hahaha, super - es sajūsmā. jej.  :D

0

102

albalonga написал(а):

hahaha, super - es sajūsmā. jej.  :D

Tad ir super, ka esi sajūsmā :D Es vēl domāju par kamerām - pilnīgi no viņām nevarēsim izvairīties, jo viņas ir visur :D Bet nu, ceru, ka netraucēs, lielās kameras ir pa malām un pie vietas, kur slidotāji gaida atzīmes (k&c corner), tur, kur mēs sēžam, lejā pie 101. sektora, varētu būt vīriņi ar kamerām, vai uz kāda zemāka statīva kāda kamera, bet visā visumā jābūt okē :)

Tagad man ir otra jautājiens, uz Tallinu, mēs ņemam kādas valsts karogu līdz (Francija, Šveice - ļoti ceru, ka Stefans nepārdomās par braukšanu uz Tallinu, Skotija vai Anglija (Kerriem) )? Tad tiem ar ir jāsametas un kaut kur, visticamāk, ka ebay, jāpasūta :)

0

103

neiebraucu. it kā rakstīju postu, bet kaut kas nogļukoja un nenopostoju. Nu ta vēlreiz -

Vai mēs taisam bannerīti ar uzrakstu Sterian????  :blush:  :rofl:

Karogus jā - Man tak vēl par Yanniku Ponsero jāfano - ev, a viņš vispār būs???? o.O

Jāpapēta, cik lielus ta sūtīsim. Es varu no e-bay ta pasūtīt vai arī varu tev piķi pārskaitīt un tu pasūtīsi. A vispār neuzprasīju - vai piķis pietika biļetēm? Lata vērtība krīt.

0

104

albalonga написал(а):

Vai mēs taisam bannerīti ar uzrakstu Sterian????  :blush:  :rofl:

Labāk ne, par šo fanojam klusībā :D Tā īsti nav patiesība, ka daiļslidošanas fani ir ļoti kulturāli  :rolleyes:

albalonga написал(а):

Karogus jā - Man tak vēl par Yanniku Ponsero jāfano - ev, a viņš vispār būs???? o.O

Nu vot nezinu, viss atkarīgs no tā, kādi rezultāti būs Francijas nacionālajā čempionātā, kas būs decembrī, tagad grūti pateikt. Katrā ziņā, Francijai ir 3 vietas vīriešu konkurencē, bet pretendtenti ir 4 (Braiens, Albans, Janniks un Florāns), viens paliks ārpusē! Bet vēl jau mēs pa frančiem pafanosim arī dejās  :playful:

albalonga написал(а):

Jāpapēta, cik lielus ta sūtīsim. Es varu no e-bay ta pasūtīt vai arī varu tev piķi pārskaitīt un tu pasūtīsi.

Vot nevaig baigi lielos, es domāju par tādiem kā šeit:
French flag 60x90cm

šitam pašam sellerim ir arī UK un Skotu karogi, a vot Šveices karogs ir baigi milzīgais - garumā 150cm, tas ir pa lielu :disappointed: Bet cik es tur pētu, mazāku nav, tā ka tas pats vien būtu jāņem.

albalonga написал(а):

A vispār neuzprasīju - vai piķis pietika biļetēm? Lata vērtība krīt.

Pietika :) Es jau pirku caur Latvijas biļešu servisu, tur atkrita visas problēmas ar naudas attiecībām, jo biļetes uzreiz ls piedāvā. Nākošnedēļ 6dien braukšu pakaļ uz Kongresu namu ;)

0

105

cravey написал(а):

Tā īsti nav patiesība, ka daiļslidošanas fani ir ļoti kulturāli

:D
:huh:  :D

cravey написал(а):

šitam pašam sellerim ir arī UK un Skotu karogi, a vot Šveices karogs ir baigi milzīgais - garumā 150cm, tas ir pa lielu  Bet cik es tur pētu, mazāku nav, tā ka tas pats vien būtu jāņem.

oki, pačekošu.

cravey написал(а):

Nākošnedēļ 6dien braukšu pakaļ uz Kongresu namu

jej.... :idea:

0

106

albalonga написал(а):

oki, pačekošu.

okz, būtu baigi labi, ja tu tad varētu pasūtīt un es pēc tam tev kaut kādu daļu atpiķotu :) Tik pagaidām nekā nesūti, jo es aizsūtīju viņiem e-pastu ar jautajumu vai nav kādi ierobežojumi par to, cik liela izmēra bannerus vai karogus varēs turēt rokās!

Hhahaahha, es šodien klausos Braiena (Žubēra :D) programmu mūziku :D Tas viss - biļetes jau nopirktas, viesnīca pasūtīta, tagad tik jāgaida, kad autobusa biļetes varēsim pirkt, viss viss, es jau nevaru Janvāri sagaidīt  :crazyfun:

0

107

cravey написал(а):

Hhahaahha, es šodien klausos Braiena (Žubēra ) programmu mūziku  Tas viss - biļetes jau nopirktas, viesnīca pasūtīta, tagad tik jāgaida, kad autobusa biļetes varēsim pirkt, viss viss, es jau nevaru Janvāri sagaidīt

hihihi, ku jauki. njā. man tāds piedzīvojums pirmoreiz un es kaifā, ka es tevi atradu vai tu mani atradi, jo bez tevis noteikti nekur neaizbrauktu.... :blush:  gracias. :flirt:   :D

0

108

albalonga написал(а):

man tāds piedzīvojums pirmoreiz un es kaifā, ka es tevi atradu vai tu mani atradi, jo bez tevis noteikti nekur neaizbrauktu.... :blush:  gracias. :flirt:   :D

:blush: Man prieks, ka varu būt noderīga :)

Btw, iegāju Stefana mājaslapā, un tur pie šīs sezonas grafika ir paradzēta arī Tallina, tā ka viņam tur IR jābūt!!!!

http://www.stephanelambiel.ch/?lang=en& … ;sm=agenda

0

109

Es ari jau sodien nopirku biletes!!!!Sedesim 201 sektora,1 rinda.Cerams ka vares labi redzet:)))
Un es ari laikam busu ar kaut kadu baneri vai karogu-vajag tacu atbalstit Brajanu:))

0

110

*Heaven* написал(а):

Un es ari laikam busu ar kaut kadu baneri vai karogu-vajag tacu atbalstit Brajanu:))

Woooo, super, man ir vēl mans vecais banners, kuru, ja atļaus rīkotāji, droš, ka ņemšu līdz  :shine: :

[реклама вместо картинки]

[реклама вместо картинки]

0

111

Alby, kā tu skaties uz to, ka mēs brauktu ar Eurolines autobusu? Es tagad tā sāku par tiem laikiem domāt, ka mums izdevīgāk braukt ar eurolines, jo tad mēs Tallinā iebraucam 14:25 ( viesnīcā var iečekoties no 14:00), kas nozīmē, mums nav jāvazājas pa centru, jāgaida kamēr būs 14:00. Un atpakaļ tieši tas pats - no viesnīcas mums jāizvācas 12:00, eurolines ir autobuss 10:00 - lētākais, 12:30 ir krutais! Cenas tik eurlines ir bik dārgākas, 12,50Ls vienā virzienā, dāgākais ir 17,50Ls, nu tas ir riktīg krutais, re kādas tur ekstras:

#Lux Express Special lounge  - atsevišķa atpūtas zāle ar galdiem un ādas krēsliem Lux Express autobusa aizmugurējajā daļā. Pakalpojumos ir iekļauts: minerālūdens, rieksti, bezvadu internets, karstie dzērieni, laikraksti, 220V pie katra krēslu pāra un Channel 7 izklaides programma visa brauciena garumā.

Karoče pilnā cena pieaugušajiem ar eurolines turp-atpakaļ sanāk 23,40Ls. Ar ecolines pilnā cena ir 17,10Ls.

0

112

ehhh, cik forši jums!! :)

0

113

Paloma написал(а):

ehhh, cik forši jums!!

žēl, ka mēs bez tevis... :(

cravey написал(а):

Karoče pilnā cena pieaugušajiem ar eurolines turp-atpakaļ sanāk 23,40Ls.

nu bet protams, ka šitas. Cik nu tur tās kapeikas.

Heaven - jej. Super. hohohohoho. Njā, es ar jau sāku mežonīgi gaidīt. Jau darbā noziņoju, ka tonedēļ tik pirmdien darbā varu būt.

0

114

albalonga написал(а):

žēl, ka mēs bez tevis...

man arī žēl :( nu vēl jau varbūt... tad vismaz Tallinā satiksimies kkad moš! :) nu redzēs, kā sanāks! :)

0

115

albalonga написал(а):

nu bet protams, ka šitas. Cik nu tur tās kapeikas.

okin, tad tad, kad man te parādīsies naudiņa, tad nopirkšu. No tevis man vēl 4,50Ls vaig, jo 19Ls tev palika pāri, no tā, ko tu tagad pārskaitīji :)

Paloma написал(а):

man arī žēl :( nu vēl jau varbūt... tad vismaz Tallinā satiksimies kkad moš! :)

Gan jau, vai ta nu tiešām nesanāks, sliktākā gadienā var darīt kā mana mamma, atbrauc 21. no rīta un 22. brauc atpakaļ :) Vai pat ja jūs ar mašīnu, tad var atbraukt tā, lai Tallinā ir uz apm 18:00 un pēc džekiem uzreiz braukt mājas, 4h apm no Tallinas līdz Rīgai un vice versa :)

0

116

cravey - bet man džeki nav tas iemesls, kura dēļ es kā traka rautos uz Tallinu :D man šķiet, ja vajadzētu izvēlēties vienu, es drīzāk izvēlētos deju izvēles programmas :)
hm, negribas meklēt, bet varbūt vari pateikt - kurā datumā vīriešu garā programma un kad deju izvēles?

nu, ir divi faktori:
1. sesija un kāda ieskaite/eksāmens visneizdevīgākajā laikā
2. krīze. Bet ... tās ir janvāra beigas! Beidziet, līdz tam taču kkam ir jāizkustās :S

0

117

Paloma написал(а):

kurā datumā vīriešu garā programma un kad deju izvēles?

Vīriešu garā ir 21.01 (ceturtdiena) pl . 18:45
Deju izvēles ir 22.01 (piektdiena) pl. 18:40

Hallē uz vietas arī varēs biļetes nopirkt :)

Paloma написал(а):

2. krīze. Bet ... tās ir janvāra beigas! Beidziet, līdz tam taču kkam ir jāizkustās :S

Njā, nu mums jau arītas :) Bet nē, Tallinu nevar laist garām :)

0

118

Es nopirku bietes uz vīriešiem SP, LP; oriģinālu deju; pāru SP, LP. :)Mani vairāk interesēja sēdēt centrā, nevis tuvu. Jo, cik atceros Arēna Rīgu (šeit domāju arēna būs līdzīga), tad visās rindās ir sēdēt labi, bet gribētos sēdēt centrā. :) Tāpēc mums būs 11. rinda un uz vīriešu izvēles programmas - 12. rinda. Sektori 102, 103, tuvāk centram. :)

0

119

Super, rubi ;) Nu vēl ir tā, ka uz SP parasti nav pilna halle, tā ka moš ja kas varēsim mēģināt kaut kur kopā letiņi nosēsties, vismaz uz džeku SP :)

0

120

Jā, tas būtu superīgi. :) Bet galvenais ir treniņi... :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina