hahaha, super - es sajūsmā. jej.
Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina
Сообщений 101 страница 120 из 370
Поделиться10210.10.2009 10:59
hahaha, super - es sajūsmā. jej.
Tad ir super, ka esi sajūsmā Es vēl domāju par kamerām - pilnīgi no viņām nevarēsim izvairīties, jo viņas ir visur Bet nu, ceru, ka netraucēs, lielās kameras ir pa malām un pie vietas, kur slidotāji gaida atzīmes (k&c corner), tur, kur mēs sēžam, lejā pie 101. sektora, varētu būt vīriņi ar kamerām, vai uz kāda zemāka statīva kāda kamera, bet visā visumā jābūt okē
Tagad man ir otra jautājiens, uz Tallinu, mēs ņemam kādas valsts karogu līdz (Francija, Šveice - ļoti ceru, ka Stefans nepārdomās par braukšanu uz Tallinu, Skotija vai Anglija (Kerriem) )? Tad tiem ar ir jāsametas un kaut kur, visticamāk, ka ebay, jāpasūta
Поделиться10310.10.2009 11:15
neiebraucu. it kā rakstīju postu, bet kaut kas nogļukoja un nenopostoju. Nu ta vēlreiz -
Vai mēs taisam bannerīti ar uzrakstu Sterian????
Karogus jā - Man tak vēl par Yanniku Ponsero jāfano - ev, a viņš vispār būs????
Jāpapēta, cik lielus ta sūtīsim. Es varu no e-bay ta pasūtīt vai arī varu tev piķi pārskaitīt un tu pasūtīsi. A vispār neuzprasīju - vai piķis pietika biļetēm? Lata vērtība krīt.
Поделиться10410.10.2009 11:25
Vai mēs taisam bannerīti ar uzrakstu Sterian????
Labāk ne, par šo fanojam klusībā Tā īsti nav patiesība, ka daiļslidošanas fani ir ļoti kulturāli
Karogus jā - Man tak vēl par Yanniku Ponsero jāfano - ev, a viņš vispār būs????
Nu vot nezinu, viss atkarīgs no tā, kādi rezultāti būs Francijas nacionālajā čempionātā, kas būs decembrī, tagad grūti pateikt. Katrā ziņā, Francijai ir 3 vietas vīriešu konkurencē, bet pretendtenti ir 4 (Braiens, Albans, Janniks un Florāns), viens paliks ārpusē! Bet vēl jau mēs pa frančiem pafanosim arī dejās
Jāpapēta, cik lielus ta sūtīsim. Es varu no e-bay ta pasūtīt vai arī varu tev piķi pārskaitīt un tu pasūtīsi.
Vot nevaig baigi lielos, es domāju par tādiem kā šeit:
French flag 60x90cm
šitam pašam sellerim ir arī UK un Skotu karogi, a vot Šveices karogs ir baigi milzīgais - garumā 150cm, tas ir pa lielu Bet cik es tur pētu, mazāku nav, tā ka tas pats vien būtu jāņem.
A vispār neuzprasīju - vai piķis pietika biļetēm? Lata vērtība krīt.
Pietika Es jau pirku caur Latvijas biļešu servisu, tur atkrita visas problēmas ar naudas attiecībām, jo biļetes uzreiz ls piedāvā. Nākošnedēļ 6dien braukšu pakaļ uz Kongresu namu
Поделиться10510.10.2009 11:29
Tā īsti nav patiesība, ka daiļslidošanas fani ir ļoti kulturāli
šitam pašam sellerim ir arī UK un Skotu karogi, a vot Šveices karogs ir baigi milzīgais - garumā 150cm, tas ir pa lielu Bet cik es tur pētu, mazāku nav, tā ka tas pats vien būtu jāņem.
oki, pačekošu.
Nākošnedēļ 6dien braukšu pakaļ uz Kongresu namu
jej....
Поделиться10610.10.2009 11:36
oki, pačekošu.
okz, būtu baigi labi, ja tu tad varētu pasūtīt un es pēc tam tev kaut kādu daļu atpiķotu Tik pagaidām nekā nesūti, jo es aizsūtīju viņiem e-pastu ar jautajumu vai nav kādi ierobežojumi par to, cik liela izmēra bannerus vai karogus varēs turēt rokās!
Hhahaahha, es šodien klausos Braiena (Žubēra ) programmu mūziku Tas viss - biļetes jau nopirktas, viesnīca pasūtīta, tagad tik jāgaida, kad autobusa biļetes varēsim pirkt, viss viss, es jau nevaru Janvāri sagaidīt
Поделиться10710.10.2009 11:46
Hhahaahha, es šodien klausos Braiena (Žubēra ) programmu mūziku Tas viss - biļetes jau nopirktas, viesnīca pasūtīta, tagad tik jāgaida, kad autobusa biļetes varēsim pirkt, viss viss, es jau nevaru Janvāri sagaidīt
hihihi, ku jauki. njā. man tāds piedzīvojums pirmoreiz un es kaifā, ka es tevi atradu vai tu mani atradi, jo bez tevis noteikti nekur neaizbrauktu.... gracias.
Поделиться10810.10.2009 11:58
man tāds piedzīvojums pirmoreiz un es kaifā, ka es tevi atradu vai tu mani atradi, jo bez tevis noteikti nekur neaizbrauktu.... gracias.
Man prieks, ka varu būt noderīga
Btw, iegāju Stefana mājaslapā, un tur pie šīs sezonas grafika ir paradzēta arī Tallina, tā ka viņam tur IR jābūt!!!!
Поделиться10910.10.2009 14:19
Es ari jau sodien nopirku biletes!!!!Sedesim 201 sektora,1 rinda.Cerams ka vares labi redzet:)))
Un es ari laikam busu ar kaut kadu baneri vai karogu-vajag tacu atbalstit Brajanu:))
Поделиться11010.10.2009 14:31
Un es ari laikam busu ar kaut kadu baneri vai karogu-vajag tacu atbalstit Brajanu:))
Woooo, super, man ir vēl mans vecais banners, kuru, ja atļaus rīkotāji, droš, ka ņemšu līdz :
[реклама вместо картинки]
[реклама вместо картинки]
Поделиться11110.10.2009 16:19
Alby, kā tu skaties uz to, ka mēs brauktu ar Eurolines autobusu? Es tagad tā sāku par tiem laikiem domāt, ka mums izdevīgāk braukt ar eurolines, jo tad mēs Tallinā iebraucam 14:25 ( viesnīcā var iečekoties no 14:00), kas nozīmē, mums nav jāvazājas pa centru, jāgaida kamēr būs 14:00. Un atpakaļ tieši tas pats - no viesnīcas mums jāizvācas 12:00, eurolines ir autobuss 10:00 - lētākais, 12:30 ir krutais! Cenas tik eurlines ir bik dārgākas, 12,50Ls vienā virzienā, dāgākais ir 17,50Ls, nu tas ir riktīg krutais, re kādas tur ekstras:
#Lux Express Special lounge - atsevišķa atpūtas zāle ar galdiem un ādas krēsliem Lux Express autobusa aizmugurējajā daļā. Pakalpojumos ir iekļauts: minerālūdens, rieksti, bezvadu internets, karstie dzērieni, laikraksti, 220V pie katra krēslu pāra un Channel 7 izklaides programma visa brauciena garumā.
Karoče pilnā cena pieaugušajiem ar eurolines turp-atpakaļ sanāk 23,40Ls. Ar ecolines pilnā cena ir 17,10Ls.
Поделиться11210.10.2009 17:20
ehhh, cik forši jums!!
Поделиться11310.10.2009 18:42
ehhh, cik forši jums!!
žēl, ka mēs bez tevis...
Karoče pilnā cena pieaugušajiem ar eurolines turp-atpakaļ sanāk 23,40Ls.
nu bet protams, ka šitas. Cik nu tur tās kapeikas.
Heaven - jej. Super. hohohohoho. Njā, es ar jau sāku mežonīgi gaidīt. Jau darbā noziņoju, ka tonedēļ tik pirmdien darbā varu būt.
Поделиться11410.10.2009 19:00
žēl, ka mēs bez tevis...
man arī žēl nu vēl jau varbūt... tad vismaz Tallinā satiksimies kkad moš! nu redzēs, kā sanāks!
Поделиться11510.10.2009 19:16
nu bet protams, ka šitas. Cik nu tur tās kapeikas.
okin, tad tad, kad man te parādīsies naudiņa, tad nopirkšu. No tevis man vēl 4,50Ls vaig, jo 19Ls tev palika pāri, no tā, ko tu tagad pārskaitīji
man arī žēl nu vēl jau varbūt... tad vismaz Tallinā satiksimies kkad moš!
Gan jau, vai ta nu tiešām nesanāks, sliktākā gadienā var darīt kā mana mamma, atbrauc 21. no rīta un 22. brauc atpakaļ Vai pat ja jūs ar mašīnu, tad var atbraukt tā, lai Tallinā ir uz apm 18:00 un pēc džekiem uzreiz braukt mājas, 4h apm no Tallinas līdz Rīgai un vice versa
Поделиться11610.10.2009 20:31
cravey - bet man džeki nav tas iemesls, kura dēļ es kā traka rautos uz Tallinu man šķiet, ja vajadzētu izvēlēties vienu, es drīzāk izvēlētos deju izvēles programmas
hm, negribas meklēt, bet varbūt vari pateikt - kurā datumā vīriešu garā programma un kad deju izvēles?
nu, ir divi faktori:
1. sesija un kāda ieskaite/eksāmens visneizdevīgākajā laikā
2. krīze. Bet ... tās ir janvāra beigas! Beidziet, līdz tam taču kkam ir jāizkustās :S
Поделиться11710.10.2009 20:54
kurā datumā vīriešu garā programma un kad deju izvēles?
Vīriešu garā ir 21.01 (ceturtdiena) pl . 18:45
Deju izvēles ir 22.01 (piektdiena) pl. 18:40
Hallē uz vietas arī varēs biļetes nopirkt
2. krīze. Bet ... tās ir janvāra beigas! Beidziet, līdz tam taču kkam ir jāizkustās :S
Njā, nu mums jau arītas Bet nē, Tallinu nevar laist garām
Поделиться11811.10.2009 14:00
Es nopirku bietes uz vīriešiem SP, LP; oriģinālu deju; pāru SP, LP. :)Mani vairāk interesēja sēdēt centrā, nevis tuvu. Jo, cik atceros Arēna Rīgu (šeit domāju arēna būs līdzīga), tad visās rindās ir sēdēt labi, bet gribētos sēdēt centrā. Tāpēc mums būs 11. rinda un uz vīriešu izvēles programmas - 12. rinda. Sektori 102, 103, tuvāk centram.
Поделиться11911.10.2009 14:15
Super, rubi Nu vēl ir tā, ka uz SP parasti nav pilna halle, tā ka moš ja kas varēsim mēģināt kaut kur kopā letiņi nosēsties, vismaz uz džeku SP
Поделиться12011.10.2009 23:05
Jā, tas būtu superīgi. Bet galvenais ir treniņi...