TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina

Сообщений 121 страница 140 из 370

121

Igaunīši man atrakstīja, attiecībā uz banneru izmēriem, ko var turēt rokās nav nekādu ierobežojumu, bet tie nevar saturēt nekādu reklāmu, respektīvi, Alby,piem, nevar braukt un turēt rokās plakātu ar Latvijas Lotto logo un reklamēt to kā uzņēmumu :D Tas tāds, vnk piemērs, lai ir saprotami :D

0

122

cravey написал(а):

Alby,piem, nevar braukt un turēt rokās plakātu ar Latvijas Lotto logo un reklamēt to kā uzņēmumu  Tas tāds, vnk piemērs, lai ir saprotami

hahaha, es to iztēlojos un tas bij jautri. Smieklīgi. :D

0

123

albalonga написал(а):

hahaha, es to iztēlojos un tas bij jautri. Smieklīgi. :D

:D :D :D Tas vnk bij pirmais piemērs, kas man ienāca prātā :D Toties tagad varam droš pasūtīt karogus :) Ko ta daram ar Šveices?

0

124

cravey написал(а):

Ko ta daram ar Šveices?

es paun pasūtīšu.

vispār man pienāca lapiņa, ka atnācis mans Brokeback mountain plakātiņš, bet man ta pases nav un izņemt nevaru. hahaha, jāgaida līdz nakamajai nedēļai.

0

125

http://global.ebay.com/swiss_flag/list? … amp;ipp=30

Swiss flags

0

126

Šitas normāls liekas:
http://global.ebay.com/SWISS_-_SWITZERL … 21997/item

0

127

Njā, uz vīriešu izveles pr. I kategorijas biļetes jau izpārdotas, pieejams no lejas sektoriem tik 110 vairs! Bilan, kā ļautiņi laiž :D

0

128

Šodien biju Kongresu namā un izņēmu mūsu biļetes  :shine:

0

129

Es vakar aizsūtīju e-pastu uz mūsu viesnīcu un uzjautaju, vai varēsim ierasties stundu ātrāk, un viņi atbildēja, ka neesot nekādu problēmu. Tā ka mēs varam braukt ar Ecolines un ietaupīt kauč vai tos pāris latiņus :) Ecolines buss būs 08:00 un Tallinā iebrauksim 12:15 ;) Un varēsim jau moš uz halli aizšaut uz kādu treniņu, ja tai laikā būs :)

0

130

hahaha. Tu jau esi labākais tūrisma koordinators kādu zinu.... :D

0

131

albalonga написал(а):

hahaha. Tu jau esi labākais tūrisma koordinators kādu zinu.... :D

Danke  :blush:  Man vnk gribas, lai mēs tur būtu pēc iespējas ilgāk :) Katra stunda dārga :)

0

132

Gribeju pajautat-vai ir talu lidz musu viesnicai no autoostas?Un ka apmeram var noklut lidz viesnicai? :flag:

0

133

*Heaven* написал(а):

Gribeju pajautat-vai ir talu lidz musu viesnicai no autoostas?Un ka apmeram var noklut lidz viesnicai? :flag:

Nav tālu, kādas 40min augstākais :) Domāju, ka pat mazāk. Mēs decembrī laikam paliksim tajā pašā viesnīca, tad precīzāk varēsim pateikt. Principā ar diviem transportiem sanāk braukt, 4. tramvajs līdz centram, tad no Viiru Keskus ar autobusu, vienīgi numuru aizmirsu  :blush:

0

134

Nu tad tā, tiem, kas paliek "City hotell Tallinn", informācija par transportu, vēlams iekopēt wordā un izprintēt ;)

No autoostas uz viesnīcu:

4. tramvajs, virzienā "Ülemiste-Tondi"
jākāpj iekšā pieturā "AUTOBUSSIJAAM", brauc līdz pieturai "VABADUSE VÄLJAK"(kopā 5 pieturas)
Autobussijaam->Keskturg->Paberi->Hobujaama->Viru->Vabaduse Valjak

tālāk jāpārkāpj 40. autobusā, virzienā "Viru Keskus-Pelguranna"
jākāpj iekšā pieturā "VABADUSE VÄLJAK", brauc līdz pieturai "HOTELL "TALLINN"" (kopā 2 pieturas)
Vabaduse valjak->Tonismagi->Hotell "Tallinn"

No viesnīcas uz autoostu:

40. autobuss, virzienā "Pelguranna-Viru Keskus"
jākāpj iekšā pieturā "HOTELL "TALLINN"" (atrodas tieši pie viesnīcas), brauc līdz galiņam "A.LAIKMAA"(kopā 4 pieturas)
Hotel "Tallinn"->A.Adamsoni->Vabaduse valjak->Estonia->A.Laikmaa

jāpārkāpj 4. tramvajā, virzienā "Tondi-Ülemiste"
jākāpj iekšā pieturā "HOBUJAAMA", brauc līdz pieturai "AUTOBUSSIJAAM"
Hobujaama->Paberi->Keskturg->Autobussijaam

Transportos priekšā uz monitora tiek rādītas pieturas, var sekot līdzi, ja monitora priekšā nav, tad var paskaitīt, vai nu apmēram jau var saprast, kas tiek runāts :)

Un lūk arī karte (virziens: autoosta-viesnīca), lai varat apmēram apjaust, kas un kā, kur atrodas! http://img59.imageshack.us/img59/322/tallinaskarte.png
Apzīmējumi:
Violetie kvadrātiņi - 4. tramvajs
zilie kvadrātiņi - 40. autobuss
Zaļais taisnstūris - mūsu viesnīca
Sarkanais ieloks pretī - slidotāju viesnīca :D

Ja vajag sataisīt kartē pieturas atpakaļceļam, tad sakiet :) Tramvajam praktiski tajas pašās vietās pieturas, autobusam atšķiras!

Braucot uz Tallinu, noteikti izprintēt arī transporta sarakstu, kas atrodams šeit:
http://soiduplaan.tallinn.ee/?a=p.route … l&l=lv
Tik salieciet pareizās pieturas, no kurām vajag atiešanas laikus :)

Par pilsētas transporta cenām:
Ja pērk pie vadītāja=20eek (0,90Ls)
kioskā=13eek (0,58Ls)

ir iespējams iegādāties arī 10 biļešu paketi=90eek (4,04Ls)
1h paketi=15eek (0,67Ls)
2h paketi=20eek (0,90Ls)
diennakts biļete=55eek (2,47Ls)
3 dienu (72h)=100eek (4,49Ls)

0

135

cravey, tev jādibina pašai sava tūrisma aģentūra... :D

0

136

albalonga написал(а):

cravey, tev jādibina pašai sava tūrisma aģentūra... :D

:blush:

Nja, te būs arī info kā tikt līdz arēnai!

Mums visizdevīgākais ir 22. autobuss, vistuvāk viesnīcai atrodas. Virziens "Vabaduse valjak-Vaike-Oismae", jākāpj iekšā pieturā "hotell "Tallinn"", jākāpj ārā pieturā "Haabersti" (kopā 10 pieturas jābrauc ~14min)
Vēl var braukt ar 7. trolejbusu. Virziens "Balti jaam-Vaike-Oismae", jākāpj iekšā pieturā "Kelmikula", jākāpj ārā "Haabersti" (kopā 9 pieturas jābrauc)
Der arī 21. autobuss. Virziens "Balti jaam-Landi", jākāpj iekšā un ārā tajās pašās pieturās kā braucot ar 7. trolejbusu.

Ja brauc no centra, tad atkarīgs, kurā vietā atrodies, bet nu, tuvākais, ko es atradu ir 6. trolis, virzienā "Kaubamaja-Vaike-Oismae", jākāpj iekšā pieturā "Vabaduse valjak", ārā jākāpj "Haabersti"!

Un protams šeit arī karte :D http://img7.imageshack.us/img7/9763/tallinaskarte2.png
Apzīmējumi:

ar zilo kvadrātu - 22. autobusa pietura (uz arēnu braucot)
ar tumši sarkano kvadrātu - 21. autobusa un 7. trolejbusa pietura
ar zaļo kvadrātu - mūsu viesnīca
slidotaju viesnīcu paši sapratīsiet :D

P.S - sorre, slinkums bija meklēt igaunu ķekšainos burtus :D

Bilan visu laiku klausos Paul van dyk - Stay there - tik dievīga dziesma  :love:  :crazyfun:

0

137

cravey написал(а):

P.S - sorre, slinkums bija meklēt igaunu ķekšainos burtus

un tu par to vēl atvainojies? Dievs žēlīgais, tu taču patiešām esi pasaules labākais gids. Pat labāk par Džamaikas gidu... :playful:

cravey написал(а):

Paul van dyk - Stay there

ieliec linku.

0

138

albalonga написал(а):

Pat labāk par Džamaikas gidu... :playful:

Hhahhaha, vot TAS JAU IR MILZU KOMPLIMENTS :D

albalonga написал(а):

ieliec linku.

skati Britin sadaļā  :playful:

0

139

Ir iespējams jau iegadāties arī ecolines autobusa biļetes uz janvāri ;) Droši vien, ka pirkšu decembra vidū, pēc tam, kad mammai būs alga bijusi. Tagad pa šo algu jānopērk biļetes uz decembri. ;)

0

140

cravey - es jau varu tev pārskaitīt naudiņu, lai vari nopirkt uzreiz un miers?

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2010, Tallina