TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Neprāta cena/UgunsGrēks » 43. - 48. sērija (Neprāta cena)

43. - 48. sērija (Neprāta cena)

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

Trešdien, 1. aprīlī

43. sērija
Leons dusmojas, ka Katrīna mānījusi visus, tēlojot slimu. Līga priecājas, ka Anna būs spiesta samaksāt Ivo daļu no parādzīmē minētās summas. Leonam Līgas atriebības plāns nepatīk. Anna aizņemas no Mildas miegazāles, iemidzina Ivo un izmanto šo situāciju, lai iznīcinātu parādzīmi. Robertam nepatīk, ka Katrīna pavada laiku kopā ar Mārtiņu.

44. sērija
Miegazāļu iedarbība izrādās spēcīgāka nekā Anna domājusi. Anna panikā zvana Leonam. Līga uztraucas, kur Ivo tik ilgi kavējas, un dodas pie Annas, lai to noskaidrotu. Ierodas ģimenes ārsts Leons. Leons izsauc ātro palīdzību. Roberts mēģina noskaidrot Mārtiņa nolūkus attiecība uz Katrīnu. Mārtiņš atklāj, ka Katrīna vēlas, lai Roberts uz visiem laikiem pazustu no viņas dzīves.

0

2

GaBy написал(а):

Leons dusmojas, ka Katrīna mānījusi visus, tēlojot slimu.

Man jau likās, ka Leons ar Kati tā arī saies ragos, bet labi, ka viss beidzās labi! :)

GaBy написал(а):

Līga priecājas, ka Anna būs spiesta samaksāt Ivo daļu no parādzīmē minētās summas.

Par agru priecājas! :D :P Un vispār, man Līga nepatīk, tāda dīvaina.. :no:

GaBy написал(а):

Anna aizņemas no Mildas miegazāles, iemidzina Ivo un izmanto šo situāciju, lai iznīcinātu parādzīmi.

Drosmīgi..! Bet nu jā, ja ne tā, tad Ivo viņu vēl ilgi šantažētu! :huh:

GaBy написал(а):

Robertam nepatīk, ka Katrīna pavada laiku kopā ar Mārtiņu.

Savā ziņā viņam taisnība.. Kā ta tik ātri Mārtiņš spēja aizmirst Silviju, ka tagad jau virsū Katei.. Bet no otras puses, izskatās sakarīgs čalis, un liekas, ka Katei viņš patīk! :)

GaBy написал(а):

Anna panikā zvana Leonam. Līga uztraucas, kur Ivo tik ilgi kavējas, un dodas pie Annas, lai to noskaidrotu.

Šajā brīdī es sēdēju kā pielipusi pie TV un vnk nevarēju sagaidīt, kas notiks, ko Līga vai Anna teiks.. :D

GaBy написал(а):

ārtiņš atklāj, ka Katrīna vēlas, lai Roberts uz visiem laikiem pazustu no viņas dzīves.

Tas gan nebija forši! :no: Manuprāt, Kate beigās nožēloja to kā izturējusies arī pret Robertu.. Viņa noteikti būtu ko pateikusi Robertam, bet Mārtiņš pasteidzās.. Un vispār, viņam nav jājaucas viņu attiecībās! :P

0

3

GaBy написал(а):

Par agru priecājas!   Un vispār, man Līga nepatīk, tāda dīvaina..

un līdz ar šīm īpašībām,ka viņa ir greizsirdīga uz Annu Roberta un Leona ziņā + vēl par to ka viņai vēl kkas pieder tad viņa protams Annai vēl visu to sliktāko..  :no:
Vispār viņa vēl tik daudz nelietību sastrādās,ka zili brīnumi- redzēsi! :D :) vi'nas loma man nepatīk,bet tēlo labi.. :)

GaBy написал(а):

Man jau likās, ka Leons ar Kati tā arī saies ragos, bet labi, ka viss beidzās labi!

:D Kate labi tēlo kā nekā. :D ,bet nu es arī par tēlošanu dusmotos,kurš ta ne... un galu galā vēl ārstam.. :)

GaBy написал(а):

drosmīgi..! Bet nu jā, ja ne tā, tad Ivo viņu vēl ilgi šantažētu!

Tā viņam vajag,jo viņš tik naudas banknotes dzīvē redz...īstenībā ne reizi vien viņš līdz slimnīcai nonāks. :D

GaBy написал(а):

Savā ziņā viņam taisnība.. Kā ta tik ātri Mārtiņš spēja aizmirst Silviju, ka tagad jau virsū Katei.. Bet no otras puses, izskatās sakarīgs čalis, un liekas, ka Katei viņš patīk!

Kā nekā Silvijai pašai bij jāsaprot,ka viņš par jaunu viņai. :) Tā kā bērnus viņš arī negrib,tad Vadims ta kā piemērotāks. :D  Arī Katei atbalsts pēc visa notikušā.. :)

GaBy написал(а):

Tas gan nebija forši!  Manuprāt, Kate beigās nožēloja to kā izturējusies arī pret Robertu.. Viņa noteikti būtu ko pateikusi Robertam, bet Mārtiņš pasteidzās.. Un vispār, viņam nav jājaucas viņu attiecībās!

jā,lai kā arī nebūtu,galu galā tēvs tak.. viņš jau arī to sākumā nezināja... :) Mārtiņš bieži pasteidzas notikumu priekšā.. =/

ehh šodien atkal neredzēšu 18:30 :(

0

4

GaBy написал(а):

Bet no otras puses, izskatās sakarīgs čalis, un liekas, ka Katei viņš patīk!

jā, viņš tiešām ir jauks. Žēl, ka viņš jau no septembra nebija Neprāta cenā

Adrianna написал(а):

īstenībā ne reizi vien viņš līdz slimnīcai nonāks.

es arī vakar to pašu padomāju :D

0

5

Adrianna написал(а):

Vispār viņa vēl tik daudz nelietību sastrādās,ka zili brīnumi- redzēsi!

Čšššššššššš!  :canthearyou:

Adrianna написал(а):

vi'nas loma man nepatīk,bet tēlo labi..

Gluži manas domas! ^^ Man kā Kristīne viņa patīk! :)

Adrianna написал(а):

bet nu es arī par tēlošanu dusmotos,kurš ta ne... un galu galā vēl ārstam..

Es noteikti darītu tāpat! :D Nu jā, bet ja Leons visu zinātu, viņš pateiktu Annai! :P

Norkys написал(а):

es arī vakar to pašu padomāju

Man jau sen tā likās.. :D Zinot, ka azartspēlēs mēdz būt nežēlīgi cilvēki, tad nu jā.. :D

0

6

Ceturtdien, 2. aprīlī

45. sērija
Ivo ir dusmīgs uz Annu. Līga ierosina Ivo šantažēt Annu, par labu samaksu apsolot atteikties no visām pretenzijām, kas saistītas ar indēšanas mēģinājumu. Leonam nepatīk, ka Līga tik naidīgi noskaņota pret Annu. Abi sastrīdas. Katrīna nespēj kontaktēties ar Robertu. Anna nolemj pārtraukt attiecības ar Robertu. Annai jāierodas policijā.

46. sērija
Roberts izstāsta savam draugam Armandam, ka Anna ir arestēta par Ivo slepkavības mēģinājumu. Armands sameklē Annai juristu. Līga ir pārdomājusi un uzskata, ka nogādāt Annu cietumā būtu pārāk nežēlīgi. Ivo atzīstas, ka par vēlu kaut ko mainīt- viņš jau ir sniedzis liecību kā cietušais. Katrīna un Milda pārdzīvo par Annu. Roberts apvaino Ivo melos.

0

7

GaBy написал(а):

Līga ierosina Ivo šantažēt Annu, par labu samaksu apsolot atteikties no visām pretenzijām, kas saistītas ar indēšanas mēģinājumu.

Maita gan viņa ir! :huh: Vai tad Anna vainīga, ka Roberts viņu nemīl? :disappointed: Labi, saprotu, ir stulbi, ja aiziet pie citas.. Var atriebties, bet nu ne jau šitā.. :no:

GaBy написал(а):

Leonam nepatīk, ka Līga tik naidīgi noskaņota pret Annu. Abi sastrīdas.

Pareizi Leons darīja, aiziedams prom.. :)

GaBy написал(а):

Anna nolemj pārtraukt attiecības ar Robertu.

Tā Kate ir pārāk kaprīza.. Saprotu, ka viņai grūti kontatktēties ar Robertu pēc notikušā, nu bet būtu vismaz Annas dēļ pacentusies.. Viņa labi zin, ka, ja Anna pametīs Robertu - viņa nebūs laimīga, un ja paliks kopā ar Robertu un Kate aizies, arī nebūs laimīga..

GaBy написал(а):

Līga ir pārdomājusi un uzskata, ka nogādāt Annu cietumā būtu pārāk nežēlīgi.

Ta nu gan attapās! :huh:  :no: Un tā viņas sejas izteiksme, kad Ivo viņai pateica par to, ka bijis jau iecirknī.. :D

0

8

GaBy написал(а):

Nu jā, bet ja Leons visu zinātu, viņš pateiktu Annai!

jāa,tad jau viņa dabūtu trūkties,lai gan neskatoties ne uz ko Anna tāda miermīlīga,lai gan miegazāļu pielietošana par to galīgi neliecina :D :)

GaBy написал(а):

Ceturtdien, 2. aprīlī
45. sērija
Ivo ir dusmīgs uz Annu. Līga ierosina Ivo šantažēt Annu, par labu samaksu apsolot atteikties no visām pretenzijām, kas saistītas ar indēšanas mēģinājumu. Leonam nepatīk, ka Līga tik naidīgi noskaņota pret Annu. Abi sastrīdas. Katrīna nespēj kontaktēties ar Robertu. Anna nolemj pārtraukt attiecības ar Robertu. Annai jāierodas policijā.
46. sērija
Roberts izstāsta savam draugam Armandam, ka Anna ir arestēta par Ivo slepkavības mēģinājumu. Armands sameklē Annai juristu. Līga ir pārdomājusi un uzskata, ka nogādāt Annu cietumā būtu pārāk nežēlīgi. Ivo atzīstas, ka par vēlu kaut ko mainīt- viņš jau ir sniedzis liecību kā cietušais. Katrīna un Milda pārdzīvo par Annu. Roberts apvaino Ivo melos.

o,paldies..tagad zinu kas notika šodien.. ^^

Njā Līga laicīgi attapās.. :D Katrīna tiešām varēja vairāk paklausīties Annā un vismaz viņas dēļ tikt kaut kā tam pāri varbūt Mārtiņš kaut kā izkliedēs viņas rūgtumu. :) Jāa redz Leons bieži no kkurienes iet prom :D Gan jau Anna tiks ārā.. :)

0

9

Adrianna написал(а):

Gan jau Anna tiks ārā..

tas jau ir tikai loģiski...

0

10

Norkys написал(а):

tas jau ir tikai loģiski...

protams... :) aaa jau prasaas turpinaajus... :)

0

11

Piektdien, 3. aprīlī

47. sērija
Ivo izstāsta, ka Anna viņu saindējusi ar miegazālēm, lai nozagtu parādzīmi, un pieprasa naudu par apsūdzības atsaukšanu. Mārtiņš mierina Katrīnu. Robertam vajadzīga Līgas piekrišana, lai iegūtu naudu, ko samaksāt par Annas brīvību. Līga atsakās palīdzēt.

48. sērija
Silvija atgriežas no ceļojuma un uzzin, ka Anna ir arestēta. Roberts izstāsta Leonam, ka Ivo pieprasījis 100 000 latu, bet bez Līgas piekrišanas viņš tādu naudu nespēj sagādāt. Līga un Ivo priecājas par iespēju atriebties Annai. Silvija izstāsta par notikušo Vadimam, viņš nolemj palīdzēt.

0

12

Šaize, neredzēju! :'( Domāju, ka šodien 6diena, kā nekā brīvs.. :(

0

13

GaBy написал(а):

Šaize, neredzēju!  Domāju, ka šodien 6diena, kā nekā brīvs..

žēeel.. =/ aahh es jau ar nē..un starpcitu vislaik tiešām sajūta it kā sestdiena.. :D cik labi,ka tomēr tā nav.. :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Neprāta cena/UgunsGrēks » 43. - 48. sērija (Neprāta cena)