Terēze написал(а):Man kaut kā nav izprotama Aivara rīcība ,nepasakot Gunāram ,ka viņam jau ir kandidāts uz viesnīcas pārvaldnieka vietu.Protams,tobrīd Aivars vēl nevarēja zināt ,vai Aleksis pārvaldnieka posteni pieņems,vai nē,bet viņam vienalga vajadzēja pateikt Gunāram,ka iespējams ,jau ir atradis jaunu pārvaldnieku.Man pat kļuva žēl Gunāra ,ka Aivars deva viņam veltas cerības,sakot,ka apdomās Gunāra priekšlikumu.
Jā, vot to es arī kaut kā ne īsti sapratu..
GaBy написал(а):Aivars uzskata, ka Blumbergs vienkārši slēpjas.
Mjā, Blumberga izturēšanās arī dīvaina un nesaprotama..
GaBy написал(а):Ieviņa vēlas, lai mamma un tētis dzīvotu kopā.
Āw, tas man likās tik jauki! Un tās foršās cepurītes.. Bet vai man vienīgajai likās, ka visi viņas nepareizi uzvilkuši..? Vienīgais Leons pareizi uzvilcis, pārējiem kaut kā tas no otra gala sanācis. Bet nu jā, un tie 3 vienādie Bruno! Forši, man jau likās pēc Riharda dāvanas, ka atliek vēl Leonam uzdāvināt trešo Bruno.. Nu bet jā, mantiņu deficīts, Latvijā krīze..
GaBy написал(а):Rasma ierodas pie dēla Alekša un uzzina, ka viņš ir nolēmis ne tikai kļūt par viesnīcas pārvaldnieku, bet arī iegūt īpašumā Pētersonu viesnīcu.
Es biju šokā par to, ka Aleksis izrādījās Rasmas dēls, kur nu vēl, ka tāds maita! Ja jau Līga ir viņa māsa, tad jau Līga būs tā, kas atgriezīsies!