TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Neprāta cena/UgunsGrēks » «UgunsGrēks» meklē jaunu aktrisi

«UgunsGrēks» meklē jaunu aktrisi

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

«UgunsGrēks» meklē jaunu aktrisi 
«Apollo», izklaide@apollo.lv
Piektdiena, 17. aprīlis (2009) 11:31

Seriāla «UgunsGrēks» radošā komanda meklē aktrisi, vēsta informācija TV3 mājaslapā.

Seriāla radošā komanda meklē 16–18 gadu vecu meiteni, kas jūt sevī spēkus ilglaicīgi strādāt seriāla komandā un filmēšanas laukumā kameru priekšā. Filmēšana notiek Rīgā, tās grafiks nav saskaņojams vairākas dienas uz priekšu, drīzāk otrādi — filmēšanas dienas un laiki ir diezgan neprognozējami (reizēm arī nakts stundās!)...

Ja esi tam gatava — piesakies

0

2

akk...tas ir tik forši!  :love:  tikai as usual man nav pat iespējas mēģināt. šoreiz - pirmkārt, jau vecuma dēļ..
bet nu savādi no vienas puses. vai tad viņiem nav kur meklēt meiteni, kas jau mācās aktiermeistarību?

0

3

patiešam jauki, ka tiek dota iespēja pavisam parastiem cilvēkiem, jo jau tā grūti izsisties Latvijā kultūras jomā...

aNgeL написал(а):

bet nu savādi no vienas puses. vai tad viņiem nav kur meklēt meiteni, kas jau mācās aktiermeistarību?

njaa, tas gan ir dīvaini...

0

4

lusita написал(а):

patiešam jauki, ka tiek dota iespēja pavisam parastiem cilvēkiem, jo jau tā grūti izsisties Latvijā kultūras jomā...

aNgeL написал(а):

akk...tas ir tik forši!    tikai as usual man nav pat iespējas mēģināt. šoreiz - pirmkārt, jau vecuma dēļ..

Jauki gan.. :) Es domāju ka būs daudz gribētāju.. :) pati nezinu vai gribētu.. :D .jo ja ne īpaši sanāk vai arī sanāk negribētu,lai vēlāk uz ielas atpazīst.. :) vienīgi tas,ka ļoti patīk tie visi aktieri un pats seriāls.. ^^ interesanta padarīšana.. :)

0

5

Vecuma ziņā man derētu, bet nevarētu jebkurā dienas laikā filmēties, jo mācos.

0

6

Cerams,ka šoreiz izdosies atrast talantīgāko no visām pretendentēm uz lomu.Atceros,ka tā meitene ,kas tēloja Gunāra māsu,neprata pat runāt kā dzīvē.Labi,ka viņa jau pēc dažām sērijām,aizgāja no seriāla,toties Ieva Āva gan Katrīnas lomā prata iejusties.Nevienmēr jābūt aktiermākslas studentei,lai varētu profesionāli notēlot.

0

7

Terēze написал(а):

Ieva Āva gan Katrīnas lomā prata iejusties.

Jā, Kate man ļoti patika.. :) Arī tagad skatos vecās NC sērijas.. ^^ Forša, man patīk kā Ieva tēlo. :)

Terēze написал(а):

Nevienmēr jābūt aktiermākslas studentei,lai varētu profesionāli notēlot.

Taisnība! :)

0

8

Terēze написал(а):

Ieva Āva gan Katrīnas lomā prata iejusties.Nevienmēr jābūt aktiermākslas studentei,lai varētu profesionāli notēlot.

GaBy написал(а):

Jā, Kate man ļoti patika..  Arī tagad skatos vecās NC sērijas..  Forša, man patīk kā Ieva tēlo.

Jā, Ieva Āva patiešām labi tēlo.. :) :) Vnk jāmēģina iejusties tajā tēlā,tad parasti sanāk vislabāk.. :) Vispār šis seriāls patīk,ka viņš tāds dzīvs (tie dialogi no ikdienas) un tas ka  nav tik paredzams,kā daudzi citi.. :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Neprāta cena/UgunsGrēks » «UgunsGrēks» meklē jaunu aktrisi