TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mas sabe el Diablo (Telemundo) » Mas Sabe El Diablo entrada

Mas Sabe El Diablo entrada

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Beidzot kopā ar otro sēriju parādīja arī entradu, jo pirmā bija tik gara sēriju, ka neko lieku kopā ar to nerādīja.  Un te nu ir sūdīgā kvalitātē - gan vēlāk būs labākā

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZCx5TTOZ-Jk[/youtube]

Ko gribu teikt par entradu - Gabijas vārds ir pirmais. Un tam tā vajadzētu būt, jo viņas aktrises karjera ir senāka un lielāka nekā Jencarlosam, kurš te it kā galvenais varonis. Entradā ir daudz ainas no promo, bet ir viens otrās sērijas spoileris - Angels uzkrīt virsū Manuelai. Dievīgi. Un vēl dievīgas agrāk neredzētas ainiņas - metro ainiņas un arī kur abi iet pa Ņujorku un pie koka piespiedušies skūpstās. Vispār ļoti skaisti un dievīgi. Ah. Un vēl tur vienā brīdī, kur Manu brauc, karādās ekrāns un tur šoreiz bija - Precies ar mani. Felipe rakstīts. Nu ir ta, ka Telemundo mājas lapā var ierakstīt ziņu un katru vakaru vienu ziņu Telemundo izvēlēsies un ieliks tajā ekrāniņā un entradā ziņa parādīsies. Ta lūk. Interesanti. Vispār ļoti labs noformējums. Starp citu arī reklāma ir telenovelē diezgan - Manuela brauc ar jauno Toyota Venza - Telemundo reklamē. Diez, kurš brauks ar jauno Ford, jo arī to Telemundo reklamē. :D

0

2

Akk cik dievīgiii..  :love:
Man ar katru reizii aizvien vairāk un vairāk iepatikās MSED :)
Starp citu.. vakar kad noskatījos 1. sēriju.. ņēmu un pārskatījos vēlreiz,, hih,, nu patīk man i vsjo. neko nevar padarīt,  :rofl:

0

3

hahah, nu es ar tagad vēl pārskatīju 1.sēriju HD kvalitātē. Dievīgi.

Lai arī - krievu forumā visi nezin kāpēc vīlušies. Visvairāk kritisku vārdu saņem Jencarlos, ka tipa slikti tēlojot. Nu nez - man jau liekas, ka ļoti ok. Un vēl Ņujorkieši neapmierināti, ka Ņujorkas skaitus jauc kopā ar Maiami. Es neesmu bijusi ne vienā, ne otrā un neredzu, ka kaut ko jauc kopā. Un vispār - pat ja jauc - kāda šķirba. Ta jau nav dokumentālā filma, es atvainojos. Arī jokaini kaut kādi.

0

4

Nu te labākas kvalitātes satriecošā entrada

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T8qhy87V4jo[/youtube]

0

5

jāāa.. šī entrada tik tiešām montāžas ziņā un vispār ļoti atšķiras no telenoveļu entradām!! Tiešām labi uztaisīts un interesanti, skaisti :) Metro ainiņas man dikti patika - kā brauc garam tie metro un viņu tur pa vidu.. :) un vispāŗ - ļoti daudz ainu, un neizmanto , kā parasti telemundo entradās vardarbīgus skatus, kas man arī ļoti patīk šajā entradā :) un beigās forši ar to pistoles šāvienu :) Jauki!!!! :)

0

6

aNgeL написал(а):

parasti telemundo entradās vardarbīgus skatus, kas man arī ļoti patīk šajā entradā

nu ir jau vardarbīgs skats no tās pašas dārgakmeņu balles - kur šauj pa logu un Angels glābjor Manuelu, uzgāžas viņai virsū.

0

7

albalonga написал(а):

nu ir jau vardarbīgs skats no tās pašas dārgakmeņu balles - kur šauj pa logu un Angels glābjor Manuelu, uzgāžas viņai virsū.

ai, nu šis ir salīdzinoši nekaitīgs, tā ka neieskaitīju..turklāt - tas ir romantiska mērķa labā - lai Angels uzgāztos Manuelai :D

0

8

aNgeL написал(а):

lai Angels uzgāztos Manuelai

:D

Ah, tas ir tieši 2.sērijas beigās. Tikko tūbē noskatījos.  :love:

0

9

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mUK8bFdMdhU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c1F5QTvbXdE[/youtube]

0

10

O abas man patīk!!!  :love:

Bet nu pirmā vai baigi tāda aizkustinoša! un tā dziesma!!!  :love:

0

11

ahāā.. tāa pirmā ar to dziesmu...tas ir wsp  :love:  man jau arī patīk ..vienīgais - atkal tā vardarbība.. pusi entradā sit vai nošauj un tml.. :/ tā vietā labāk Virh un Džimmiju parādītu :D
2. entradā man ļoti pats sākums patīk :D

0

12

aNgeL написал(а):

an jau arī patīk ..vienīgais - atkal tā vardarbība.. pusi entradā sit vai nošauj un tml.. :/ tā vietā labāk Virh un Džimmiju parādītu

Jā, labāk tiešām tos būtu rādījuši! :)

aNgeL написал(а):

2. entradā man ļoti pats sākums patīk

Juh, man ar!!!  8-)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mas sabe el Diablo (Telemundo) » Mas Sabe El Diablo entrada