Tiklīdz Paipere skaļi ieminējās, ka ir piektdiena 13. un nekas nav noticis, Hallivelu mājā pēkšņi sākas apšaude. Prū paspēj izglābt sevi un māsas un nonāvēt algotu slepkavu- sievieti. Mēģinot atklāt , kas aiz tā visa slēpjas, Paipera un Prū ierodas šīs sievietes mājā, un Prū nolemj izlikties, ka viņa ir šī slepkava. Prū atklāj savas jaunas spējas - astrālo projekciju. Pavisam drīz māsas Hallivelas atklāj, ka aiz tā visa slēpjas viņu vecais ienaidnieks Barbass, kurš ar viltu mēģina likt Prū nogalināt viņas māsas..
Charmed 2x09 - Ms. Hellfire
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться401.07.2009 14:13
Savādi, bet izrādās , ka nebiju šo sēriju pienācīgi novērtējusi. un redzējusi esmu tikai kādu 1 vai 2 reizes. Šodien skatījos un sapratu, ka man šī sērija ir pat ļoti iepatikusies. Pirmkārt, jau Barbasa dēļ - 1 no maniem mīļākajiem dēmoniem..turklāt arī viņiem pašiem gan jau patīk, jo Barbass tāds diezgan neiznīcināms patrāpījās. Turklāt viņš lieliski sader ar piektdienu 13. Un Prū forša loma šajā sērijā - kā es viņu sapratu brīdī, kad viņa atvēra to skapi..viņas vietā es arī būtu sākusi pielaikot tās drēbes Skaista slepkava no viņas sanāca - īpaši ar to garo melno asti.. Un... man dikti iepatikās viņa ar to vīrieti. Žēl, ka viņiem tikai 1 sērijas attiecības.. Turklāt viņš būtu izpratis to, ka viņa ragana, un viņš ir tip sliktais puisis Man viņi kopā patiktu vairāk nekā Prū ar Džeku.. ak, un Prū arī orhidejas labāk patīk..tāpat kā man
Поделиться505.07.2009 19:47
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OqN1XJCASbo[/youtube]