TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 19. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts

19. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts

Сообщений 21 страница 35 из 35

21

Es tikko noskatījos - un ko es varu teikt - ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ, cik jauki.............. Man tagad visu laiku ir tāds banāli stulbs smaids uz lūpām... Tas smaids parādījās jau trolejbusā braucot mājās, jo zināju, kas mani tur gaida. Bet skatoties sērija tas pilnīgi uzplauka. Laikam tagad tā visu nakti gulēšu un smaidīšu. Un man tā patika, ka kad Čepe un Eva pateica, Fransisko, ka ballīte tika rīkota, lai HuGa salabtu un izskatās, ka salaba ar - tad Fra smaidīja un izskatījās priecīgs!!!! Es dievinu Fra - viņš ir tik jauks. Vispār dievinu šito aktieri - Roberto Palacuelosu - parati viņš spēlē negatīvos varoņu, bet te tādu jaukumiņu!!! :heart:  :heart:  :heart:  Fantastiska sērija - vēl labāka, nekā atstāstā!!!!!!

Rītdienas atstāstu uzņemos es, jo no rīta būšu mājās!!!

0

22

albalonga написал(а):

Es tikko noskatījos - un ko es varu teikt - ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ, cik jauki.............. Man tagad visu laiku ir tāds banāli stulbs smaids uz lūpām... Tas smaids parādījās jau trolejbusā braucot mājās, jo zināju, kas mani tur gaida. Bet skatoties sērija tas pilnīgi uzplauka. Laikam tagad tā visu nakti gulēšu un smaidīšu. Un man tā patika, ka kad Čepe un Eva pateica, Fransisko, ka ballīte tika rīkota, lai HuGa salabtu un izskatās, ka salaba ar - tad Fra smaidīja un izskatījās priecīgs!!!! Es dievinu Fra - viņš ir tik jauks. Vispār dievinu šito aktieri - Roberto Palacuelosu - parati viņš spēlē negatīvos varoņu, bet te tādu jaukumiņu!!!       Fantastiska sērija - vēl labāka, nekā atstāstā!!!!!!
Rītdienas atstāstu uzņemos es, jo no rīta būšu mājās!!!

Tev līdzīgas izjūtas kā man! :)
Man arī smaidiņš ilgi nepazuda. :D
Ja godīgi neesmu redzējusi Roberto Palacuelosu nevienā citā lomā kā ši-Francisko, tāpēc grūti pat iedomāties kāds viņš būtu kā ļaundaris. :D

0

23

Nu kā pēc tādas sērijas var nebūt stulba smaidiņa?? :D tik man parasti jācenšas to slēpt un smaidīt iekšēji, jo ko tad manējie padomātu?? :D Jau tā neuzskata mani par pārāk normālu, ka seriālus skatos.  :blush2:

0

24

Paloma написал(а):

Nu kā pēc tādas sērijas var nebūt stulba smaidiņa??  tik man parasti jācenšas to slēpt un smaidīt iekšēji, jo ko tad manējie padomātu??  Jau tā neuzskata mani par pārāk normālu, ka seriālus skatos.

Manējie jau tāpat - es tik esmu iemācījusies viņus neņemt galvā!!! Nu vismaz te tu esi starp savējiem!!! :friends:

0

25

supper apraksts,pat skatiities nevajaga  :clapping:

0

26

albalonga написал(а):

Manējie jau tāpat - es tik esmu iemācījusies viņus neņemt galvā!!! Nu vismaz te tu esi starp savējiem!!!

Par ko man ir liels prieks!!! :) :clapping:  :friends:  Nu es jau arī dažā ziņā neņemu galvā, bet stulba smaidīšana un sērijas filmēšana vēl nav to skaitā.  :blush2:

0

27

Paloma написал(а):

Nu kā pēc tādas sērijas var nebūt stulba smaidiņa??  tik man parasti jācenšas to slēpt un smaidīt iekšēji, jo ko tad manējie padomātu??  Jau tā neuzskata mani par pārāk normālu, ka seriālus skatos.

manējie jau sen par mani ta nedomā... agrāk (kad biju maza) man mamma liedza skatīties seriālus, jo tipa es nemācījos (ahaa, protams :mad: ), bet es cīnījos un panācu savu... neviens jau ilgu laiku man nekad nav neko teicis par seriālu skatīšanos..  :blush2: 

Paloma написал(а):

tulba smaidīšana un sērijas filmēšana vēl nav to skaitā.

ha haa..  :haha:  es tagad bieži vien kad jums ierakstu tos fragmentus saku mammai - "davai, sēdi tur vai tur, nestaigā te apkārt vai ej pie datora.. pasēdi nedaudz "  (nu ne vienmēr protams)  :yes:  bet tā kā es skatos TV dzīvojamā istabā un tur arī ir maģis, dažreiz vajag man pagaidīt, lai ieņemtu savu rindu TV skatīšanai un ikviena izdzīšanai  :swoon: vai, es tikko attapos, kāda es esmu slikta meita...  :nezinu:

0

28

Jā, sērija bija laba. Un vēl labāk tas, ka es to varēju noskatīties! Man tagad projektu nedēļa sākās un es varēšu no rītiem skatīties!  :yahoo:
Es biju šokā, kad Gabriels padzina Hūliju no savas istabas. Beidzot viņi izlīga. Tikai man nepatika tā lupata vai sega, zem kuras viņi palīda.

0

29

Kāpēc Lasara palīdz Samuelam? Leandro un  Soledada taču mī viens otru.
Man Grāsija nepavisam nepatīk. Tāda pinkšķe! Un klausa Lasaru uz vārda. Šī bija pirmā sērija kad viņu redzēju, ja neskaita pirmo tikšanos ar Gabrielu pie upes.
Hūlija malacis, ka nepadevās.

0

30

Man Graasija nepatik akut vai taapeec, ka taa ir Graasija. :D ka atnjems Gabrielu. Bet vinjas naivums un labestiiba ir mn likushi vinju vismaz taa ne neieredzeet kaa saakumaa. ;) nu nevar neciest taadu cilveeku. ;) vinja jau nedara neko ljaunu.. nu.. speciaali..

0

31

Paloma, piekrītu. Grāsija nav ļauna, bet Lasara viņai pamatīgi sajaukusi prātiņu.

0

32

kitijjaa написал(а):

supper apraksts,pat skatiities nevajaga

Pateicos! :blush2:

Paloma написал(а):

Man Graasija nepatik akut vai taapeec, ka taa ir Graasija.  ka atnjems Gabrielu. Bet vinjas naivums un labestiiba ir mn likushi vinju vismaz taa ne neieredzeet kaa saakumaa.  nu nevar neciest taadu cilveeku.  vinja jau nedara neko ljaunu.. nu.. speciaali..

Grasija man nepatīk ne tikai tāpēc, ka viņa jaucas HuGa attiecībās, bet pats tēls ir tāds-naivs, nedaudz pastulbs :D un kas pats trakākais-raudulīgs. :D Man nepatīk šādi varoņi-tie, manuprāt, jau sen no modes izgājuši!

0

33

Nu tādā ziņā man viņa arī nepatīk!! Man arī tādas varones nepatīk. Bet kaut kas viņā ir tāds.. nezinu.. kaut kas man viņā patīk.. ;)

0

34

Man Graasija nepatiik jo vinna ir histeerikke!!! :russian_roulette:  Vispaar par to smaidu piekriitu man taads pats bija!!! :) Man maajaas arii visi domaa ka esu nojuugusies ar saviu seriaalu!!!! :)

0

35

Jolanta написал(а):

Man Graasija nepatiik jo vinna ir histeerikke!!!   Vispaar par to smaidu piekriitu man taads pats bija!!!  Man maajaas arii visi domaa ka esu nojuugusies ar saviu seriaalu!!!!

Man tieshi tas pats, teetis saka ka esmu galiigi nojuugusies  :swoon:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 19. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts