[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IS5NE8UUYKs[/youtube]
Mas sabe el diablo 68. sērija
Сообщений 1 страница 12 из 12
Поделиться228.08.2009 15:39
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UZDAXML6qvY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B3v71zy010E[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b6z__69wCV8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wr_bJuIsHPU[/youtube]
Поделиться328.08.2009 16:59
Loģiski, ka Džimmijs pat neieklausīsies Angelā.. eh.. un tik negaidīti viņā izšāva. Džimmijs varēja arī sadot pa ausīm tam policistam, jo neviens ierocis Angelam nebija redzēts, turklāt viņš rokas turēja paceltas augšā, tā ka tas attaisnojums , kāpēc viņš izšāva Angelā nav nemaz tik ļoti pieņemams. Nabaga Angels - sāpīgi nabadziņam...nez kur un kā viņš galā izķepurosies? vai galā nonāks pie tā mākslinieka? vai kādi jauni personāži viņu izglābs.. interesanti!
Man ļoti patika , ka Manuela tā paļāvās uz savām sajūtām, ka Angels nav vainīgs..un aizkustinoši bija, kad viņa nekustējās no vietas , bet stāvēja pie tās sienas stacijā un gaidīja Angelu.. Eh, toties vienalga Džimmijs sniedza viņai tos dumjos pierādījumus... kam sekoja tāāda vēsts - nenoliedzami, vieni no interesantākajiem brīžiem seriālā, ir kad paziņo par galvenajam varonim par galvenā varoņa "nāvi" - vismaz man ļoti patīk paskatīties kā notēlo tik dramatisku brīdi..
Kopumā šī ir fantastiska sērija - tāda saspringta, interesanta un dramatiska 
Поделиться429.08.2009 13:27
Savādi,ka neviens pat neiedomājās,ka Angels pats saviem spēkiem būtu spējis izkļūt no ūdens,tas,ka ūdenslīdēji Angelu tā arī neatrada,vēl nenozīmē,ka viņš būtu jāpasludina par mirušu.Angels ja nenokļūs pie ārsta,var nopietni saslimt;gan no ievainojuma,gan no saaukstēšanas,jo viņš pārāk ilgi bija pilnīgi izmirkušā apģērbā,turklāt viņš noteikti ir zaudējis daudz asinis.Angelam pats Dievs stāvēja klāt,ja spēja izdzīvot pēc ievainojuma un kritiena ūdenī.
Поделиться529.08.2009 18:42
Savādi,ka neviens pat neiedomājās,ka Angels pats saviem spēkiem būtu spējis izkļūt no ūdens,
nu Martins jau ir teicis, ka kameer nav redzeejis liikji , neticees, ka Angels ur miris.
Поделиться605.12.2009 18:11
pag... vispirms - ko šeit dara "mans" ieraksts?
kurš bezkauņa un kad??? 
Ak, bet tāda sērija! Bez nerviem var palikt! (kaut es nejauši iepriekšējās sērijas beigās redzēju avanci >< )
Un nevaru nepateikt, cik lielisks skats bija Anhels uz moča!
Bet kā viņš izķepurojās un pēc tam knapi vilkās - man sirds lūza. 
Bet Manuela malacis, ka tik ilgi turējās pie savas ticības Anhelam, neticēja uzreiz tiem, kas apgalvoja pretējo - tas bija tik aizkustinoši. Ek, bet diemžēl pierādījumi izskatās pat ļoti pārliecinoši... 
Поделиться705.12.2009 18:39
Tad jau neviens reģistrētais lietotājs tagad nevar būt drošs,ka netiks uzlauzta arī viņa parole,labi,ka Tu beidzot ieskatījies šajā sadaļā un atklāji,ka kāds bija ielauzies Tavā profilā,vai Tu jau pārbaudīji arhīvā visus savus ziņojumus,varbūt šis nav vienīgais,ko tas ''bezkauņa'' kā Tu viņu dēvē,uzrakstījis Tavā vārdā.
Поделиться805.12.2009 18:44
nē, nu es domāju, ka tik traki nav!
Neatceros datumus, bet tā varēja aNgeL varbūt būt
citu izskaidrojumu man nav! 
Поделиться905.12.2009 23:58
pag... vispirms - ko šeit dara "mans" ieraksts? kurš bezkauņa un kad???
Es pati tikko nobrīnījos, kā var būt, ka šeit TAvs ieraksts, ja nebiji skatījusies šo sēriju
Ņemot vērā, ka tas bija 29tais augusts...
Terēze, viss normāli
Kad satiekas ar Palomu, tad parasti rakstām abas no viena profila, jo arī nebūtu normāli katru reizi izlogoties un uzrakstīt vienam, tad atkal ielogoties un citam utt..
Toties Palomai surprise
Ak, bet tāda sērija! Bez nerviem var palikt! (kaut es nejauši iepriekšējās sērijas beigās redzēju avanci >< )
Un nevaru nepateikt, cik lielisks skats bija Anhels uz moča! Bet kā viņš izķepurojās un pēc tam knapi vilkās - man sirds lūza.
Bet Manuela malacis, ka tik ilgi turējās pie savas ticības Anhelam, neticēja uzreiz tiem, kas apgalvoja pretējo - tas bija tik aizkustinoši. Ek, bet diemžēl pierādījumi izskatās pat ļoti pārliecinoši...
100% piekrītu visam!! tas kā Manuela ticēja Angelam.. un viss , kas notika ar Angelu.. mjaa.. nostaļģiski, jo par to, kā ir tālāk - Tu jau zini manas domas 
Поделиться1006.12.2009 00:22
nu jā, zinu... Un man arī nepatīk, kas tagad notiek, bet tajā pašā laikā... tas ir loģiski, lai cik arī skumji nebūtu
viss liecina pret Anhelu, loģiski, ka viņa jūtas piekrāpta un ka viss bijis neīsts utt... Un visi Anhela vārdi, viss, ko viņš kādreiz teicis kas varētu liecināt par labu viņam, jau arī līdz ar to liekas meli... ek.
nu jāskatās, kas tur tālāk notiks...
bet Anhela ļoti žēl 
Поделиться1106.12.2009 00:32
Un man arī nepatīk, kas tagad notiek, bet tajā pašā laikā...
nu kas konkrēti šajā sērijā biju un tās iepriekšējās - tik intrigējoši! kutinoši
bet savādāk būt nevarēja...Martins māk tikai pavēlēt nogalināt
Поделиться1206.12.2009 01:02
nu, tgd es esmu jau gandrīz 10 sērijas tālāk - 77.
un šobrīd man drusku dusmas uz Anhelu - ka viņš atstāj Manuelu Yiero rokās! Gr. Es gaidīju, ka viņš kaut ko iesāks, bet nēē... fuj