TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mas sabe el Diablo (Telemundo) » Mas sabe el diablo 87. sērija

Mas sabe el diablo 87. sērija

Сообщений 1 страница 19 из 19

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JRCmtaDBT-I[/youtube]

0

2

Vai, gribu redzēt pilnu ainu, kad Manuela ieraudzīs uzrakstu.
Hmm..un kas tur Martinam par sarežģījumiem? :D :D

0

3

aNgeL написал(а):

Vai, gribu redzēt pilnu ainu, kad Manuela ieraudzīs uzrakstu.

Es arī..un vispār, kas tur bija uzrakstīts :D Tas noteikti kaut kas tāds, ko sapratīs tikai Manuela :love:

0

4

Mariposa написал(а):

Tas noteikti kaut kas tāds, ko sapratīs tikai Manuela

ahaa  :love:

0

5

Protams,ka Angels uzrakstīs un vai uzzīmēs ko tādu,ko izņemot Manuelu,neviens cits nesapratīs,bet jautājums ir cits-ko gan Manuela darīs,ieraugot viņai atstāto vēstījumu?Vai viņa spēs zīmi saprast pareizi?

0

6

Terēze написал(а):

Protams,ka Angels uzrakstīs un vai uzzīmēs ko tādu,ko izņemot Manuelu,neviens cits nesapratīs,bet jautājums ir cits-ko gan Manuela darīs,ieraugot viņai atstāto vēstījumu?Vai viņa spēs zīmi saprast pareizi?

Es domāju ka jā, nu vismaz saprats, ka viņs ir dzīvs.

0

7

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T4t2oSeal2s[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZOy_g_KjKa4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c4T_zhabJIE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5po3Mio2ou8[/youtube]

0

8

Kapēc beidzi ticēt?- Ak Anhel.. :love: Un Manuelas reakcija ..labāka nav iedomājamāka...tas ir man!!!!! :love:  Šodien mana romantiskā diena..Ne tikai caur serāliem :D sī serija man patika, ta beidzot kaut kas attīstijās talāk starp Manuelu un Anhelu  :)

0

9

ah, cik skaists grafiti!!! un Manuelas reakcija forša - uzreiz saprata saikni! :D
man tā jau likās, ka Anġels pats no nezinot, palīdzēt izglabt savu un Manu bērnu :)
oo.. tas ir forši..Martins domās, ka policija likusi mierā lietu, kamēr Džimmijs pamazām raksies tuvāk :)
Man dikti patīk ideja, ka Angels grib anonīmi palīdzēt Džimmijam..man jau likās, ka viņiem kkā jādarbojas kopā..bet tajā pat laikā, skaidrs , ka Džimmijs neieklausītos.
xe, xe.. Martins laikam gribēja šķirties no Manuelas un palikt ar visu...bet tagad.. vismaz kko Anibals ir izdarījis lietas labā! un bravo Virhīnijai - viņa vienīgā no tiem visiem kaut cik redz cauri Martinam! un cik apmierināts smaids viņai bija :D :D

0

10

Ak, tas grafiti bija lielisks! :love:  Anhels vnk malacis, ka to izdomāja un izdarīja, es vnk sajūsmā skatījos, kad viņš to sāka darīt! :love:  Un Manu reakcija, un kā tas izglāba viņu bērnu - ahhh :love:
Un super, kā Anhels mētās Džimmijam vielu pārdomām - tik labi izdomāts! Vsp apbrīnoju tos, kas sacer visu šo stāstu, man tādas izdomas nebūtu! :D bet kruti, kad Džimmijs kādreiz uzzinās, ka Anhels to visu sūtīja! :D
Nabaga, nabaga Martins, viņam tagad līdz mūža galam jātēlo mīlošais vīriņš... hahaha! :D a ko cerēja, ka viss tik vienkārši būs? bet Virhīnija malacis, lai rokas! Tikai nepatīk tas spiegojošais Maurisio ><

0

11

Paloma написал(а):

Vsp apbrīnoju tos, kas sacer visu šo stāstu, man tādas izdomas nebūtu

jap, scenāristi labi pastrādājuši!! māk uzturēt addictīgo gaisotni :D :D
mjaa.. Tu gan ātri skaties :D :D

0

12

Var tikai priecāties,ka scenāristi pievērš uzmanību vissīkajām detaļām,lai stāstu padarītu ticamu un arī vizuāli baudāmu,lai skatītājiem ne uz brīdī neatslābtu interese par seriālu.

0

13

Terēze написал(а):

Var tikai priecāties,ka scenāristi pievērš uzmanību vissīkajām detaļām,lai stāstu padarītu ticamu un arī vizuāli baudāmu,lai skatītājiem ne uz brīdī neatslābtu interese par seriālu.

neteikšu, ka man ne uz brīdi neatslāba tā interese..bija brīži, kad domāju, vai vispār skatīties tālāk.. bet par laimi to neizdarīju, jo tomēr šeit parādās daudz tik tiešām intrigējošu notikumu! :)

0

14

nezinu, kad tie momenti tev bija, bet man līdz šim nav paspējusi tā atslābt interese, man visu laiku ir interesanti - īpaši pēdējās sērijās, kad katrā sērijā ir kāds atmodinošs, satraucošs notikums! :D
hehe, skatos gan ātri :P atkarību izraisošs seriāls :D

0

15

Paloma написал(а):

nezinu, kad tie momenti tev bija, bet man līdz šim nav paspējusi tā atslābt interese

tad, kad mani riktīgi kaitināja Manuela..  Bet gaumes jau dažādas.. Ja Tev viss patīk, tad jau ir lieliski :D

0

16

nu tas bija pirms, šajās, vai pēc šīm sērijām, ko es skatos? :D
nu jā, bet man līdz šim viss tīri loģiski liekas :P protams, Manuela ir muļķīte, ka ļaujas tā apmuļķoties, bet nu... Eh, ja viņa zinātu, ka patiesībā viņas drošais pamats Martins ir tas, kurš tēlo un melo, un Anhels vismaz jūtās ir bijis patiess....

0

17

Paloma написал(а):

protams, Manuela ir muļķīte, ka ļaujas tā apmuļķoties, bet nu... Eh, ja viņa zinātu, ka patiesībā viņas drošais pamats Martins ir tas, kurš tēlo un melo, un Anhels vismaz jūtās ir bijis patiess....

nu viens ir apmuļķoties , bet cits ir šādi izturēties..ka gribējusi, lai Angels ir miris un tas ka viņš tip ir miris , viņai ar kkā neko nenozīmēja, bet gan domāja par to, ka sāpināta.. nez.. un galu galā - pēc visa, ko pārdzīvoja ar Angelu - tik daudz vārdu, darbību.. Martins , kurš izliekas , tikai virspusēji kkā reti mēģinājis iepriecināt Manu, bet Angels viņai atklāja visu kas viņa°m svarīgs, veda uz tāādām vietām utt.. nu kā var pēc visa tāā uzķerties, ka viņš neko nav jutis pret viņu?  wnk pilnībā es to nespēju saprast.. turklāt Tu jau pa padsmit sērijām dienā noskaties, bet es nedēļām sēdēju un skatījos, tāpēc mani kaitināja.. Tev jau viss ātri notiek :D

0

18

nu jā, varbūt pa nedēļām kaitinātu... :D bet šitā kā es... man pilnīgi normāli liekas :) nu es nez, ar to, kāda Manu ir, kā uzticējās viņam, ka viņš ir mainījis dzīvi utt. un tad atklāt to visu... Nu nav brīnums, ka viņa netic, ka jebkas bijis patiess... Nu es nezinu, man liekas loģiski :)

0

19

Paloma написал(а):

nu es nez, ar to, kāda Manu ir, kā uzticējās viņam, ka viņš ir mainījis dzīvi utt. un tad atklāt to visu... Nu nav brīnums, ka viņa netic, ka jebkas bijis patiess... Nu es nezinu, man liekas loģiski

bet tik viegli noticēt.. ja mīl, nu tad ok...pārdzīvo utt.. ok..notic..bet tajā pat laikā ir pietiekami grūti noticēt līdz galam, jo tikpat daudz pretrunu.. Manu jau varēja iedomāties arī citus variantus, pamatojoties uz pretrunām , kas bija atceroties visu.. var padomāt viņa kā advokāte nezina, ka mēdz būt piem. ieslodzīti nevainīgi cilv.. par spīti pierādījumiem arī ar Angelu varēja būt kkas - kā arī bija īstenībā :P nu ok..nav svarīgi.. kā nekā šis periods pagājis.. man wnk tomēr patīk, kad it kā ja ienīst tomēr, tad vienalga tik vienkārši nepārstāj mīlēt..

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mas sabe el Diablo (Telemundo) » Mas sabe el diablo 87. sērija