TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Neprāta cena/UgunsGrēks » UgunsGrēks (99.-103.sērija)

UgunsGrēks (99.-103.sērija)

Сообщений 21 страница 27 из 27

21

GaBy написал(а):

Leona megaplakāts ar Martu.

jaaa abi riktiigi labi izskataas,tagad domaaju,ka vajadzees piekaart pagaidaam vinus abus un kad iestaasies Jaunais gads,tad otru pusi.. :D

GaBy написал(а):

Es ar izlasīju nākamās nedēļas anotācijās..  Ej tu nost, es to, ja godīgi, gaidīju un savā ziņā labi, ka tas notiks.. Nu, protams, dzīvē es nevien neko tādu nekad nevēlētu..

es arii savaa zinaa to gaidiiju (ljauni gan),bet nu vismaz abpuseeja taa teikt "probleema" buus atrisinaata un jaaa interesanti,kaa tieshi tas notiks.. :)

0

22

Adrianna написал(а):

jaaa interesanti,kaa tieshi tas notiks..

Tas notiks diezgan pretīgā veidā - viņai sāksies asiņošana..

Adrianna написал(а):

bet nu vismaz abpuseeja taa teikt "probleema" buus atrisinaata

Tas gan. :)

0

23

Tomēr bērns nav vainīgs,ka viņa māte mīl citu vīrieti,nevis viņa bioloģisko tēvu,jebkurš bērns ir Dieva dāvana,katram bērnam ir tiesības ienākt šajā pasaulē un tikt mīlētam un gaidītam,žēl,ka seriāla veidotāji izlēma upurēt vēl nedzimušā bērna dzīvību uz pieaugušo laimes altāra,nedomāju,ka bērna nāve būs atrisinājums visām Martas un Leona,kā arī Elzas un Riharda problēmām.

0

24

Kāds man nevarētu ieskanēt Ugunsgrēka žurnālu..Lūdzu!!! :)  Jo, mana pilsētā visi tika izpirkti..ta kā ceru, ka kāds palidzēs! :)  :flirt:

0

25

Es ieskenēšu šodien vakarpusē, oki?! :)

0

26

GaBy написал(а):

Es ieskenēšu šodien vakarpusē, oki?! :)

Ak, Liels Liels Paldies, tev!!!!!http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/53ec18a9c54471a7938a38d615c86861.gif

0

27

Mariposa написал(а):

Ak, Liels Liels Paldies, tev!!!!!

Da labi, nav jau par ko! ;)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Neprāta cena/UgunsGrēks » UgunsGrēks (99.-103.sērija)