TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » 2010 Winter Olympic games, Vancouver

2010 Winter Olympic games, Vancouver

Сообщений 181 страница 200 из 358

181

*Heaven* написал(а):

Priece tikai ka Cans zaudeja daudz-varbut tagad vins neplapas par lietam kuras vins neko nesaprot!!!

Tieš tā  :D
Man garīgais jau sāk riktīgi uzlaboties :D Lasu forumus, visiem panesās tagad viena doma pēc šī visa - fuck Olympic medal, Brian is still the best :rofl: Bet tā i, tā medaļa šausmīg neglīta, da i povers, ka Braienam viņas nebūs, nu i, cilvēki tāpat viņu atcerēsies, un nebūtu tā, ka tagad, ja viņš vinnētu, tad daudzi pēkšņi sāktu viņu mīlēt! Nē, būtu tieši otrādi, noteikti vesela rinda būtu tādi, kas uzskatītu, ka viņš viņu nebūtu pelnījis. Moš toč ir tā kā Brī pats saka, ka vnk viņam nav lemts uzvarēt. Vēl iespēja visus sasist lupatās Pasaules čempī. Tas ar būtu inčīgi, sasist visus tieš TURĪNĀ, no visām iespējamām vietām  :D

0

182

Ak jā, novelciet šo mazo video :D

http://hotfile.com/dl/28919507/310603b/ … e.wmv.html

0

183

Ābele ar šokā  :dontcare:

0

184

Stefana SP
http://video.yandex.ru/users/jejel/view/98

0

185

Vispār par Chanu piekrītu. :crazyfun:
Protams , ka Brians ir labākais. Visu neizsaka medaļas, bet sportists pats. Un Brians ir kā saulīte!  :rolleyes: Protams ļoti žēl.  :(
Bet man liels prieks par Evanu! Ceru, ka Plušķi izsitīs! :crazyfun:
Stefans mans malacīts. Ceram uz labu FS tad jau redzēsim. Pārējie no 4nieka var kļūdīties vai krist! Mans atbalsts Stefanam tomēr ir lielāks nekā Evanam! :rofl:

0

186

paldies, cravey, par programmu...
īstenībā nebija nemaz tik slikti, lai atrastos tik zemu  :'(

cravey написал(а):

Vēl iespēja visus sasist lupatās Pasaules čempī. Tas ar būtu inčīgi, sasist visus tieš TURĪNĀ, no visām iespējamām vietām

no tavas mutes Dieva ausī :D

0

187

magone написал(а):

īstenībā nebija nemaz tik slikti, lai atrastos tik zemu  :'(

Diemžēl vairs jau neko nepadarīsi, kā bija tā bija :(

0

188

Hhahahahah, es nevaru, tiklīz Pļušķis kādā intervijā pasaka "Senk jū verī mač" tā man rauj uz rēku, jo atmiņā tā Tallinas intervija pēc LP  :rofl:

0

189

Inetux написал(а):

Stefans mans malacīts. Ceram uz labu FS tad jau redzēsim. Pārējie no 4nieka var kļūdīties vai krist! Mans atbalsts Stefanam tomēr ir lielāks nekā Evanam

Mūsu Stefans. Ak - nu manā sirdī viņam vienmēr vietiņa rezervēta. Man daiļslidošana tā reāli tieši ar viņa King Arthur sāka patikt... Ev, a tu arī par Džonīti fano - pēc paraksta tā izskatās. a tu gadījumā nefano par viņu slešu? Nu ir fani, kas fano par viņiem kā potenciālo geju pāri....

ak, cravey - vismaz Pļuss tevi smīdina. Ev, par to vien mums jābūt viņam pateicīgiem!!! :D

0

190

:(

Дидье Гаяге, президент французской Федерации ледовых видов спорта, в шоке от 18-ого место Браяна Жубера после короткой программы на ОИ. Ответственное лицо французского фигурного катания упрекает Браяна за то, что тот не слушал советов, которые федерация ему давала, и в том,что он приехал в Ванкувер в такой плохой форме.Гаяге утверждает,что Жубер "больше не прёт". Зная характер Жубера,он скорее всего несомненно ответит Гаяге в таком же жестком стиле,это больше похоже на сведение счётов друг с другом.

Даже если Жубер умудрится реабилитировать себя в произвольной, Гаяге говорит,что это не изменит ситуацию кардинальным образом,а лишь будет формальным выступлением для публики. Конечно французский фигурист разочаровал всех, особенно учитывая тот факт,что он не согласился с теми условиями тренировок,которые ему предлагала Федерация.

"Он абсолютно не понимает сути настоящей подготовки к Олимпиаде".После провала в Таллинне,3 недели это недостаточно для полного восстановления и набора формы.Гаяге обратил внимание на плохую команду вокруг Жуберу,указав на то,что предлагал ему уехать в Канаду к Курту Браунингу или Брайану Орсеру.

"Если он хочет продолжить свою карьеру, нужно, чтобы мы полностью согласовали условия и команду его тренировок,если он примет наши условия,Федерация будет на его стороне,много вещей которые надо обдумать заново, сегодня Браян уже не актуален".
Гаяге добавляет: " Нельзя отрицать того, что Браян был прекрасным фигуристом,конкурентом сильнейших фигуристов,но сегодня очевидно то,что больше он им не является"

Заканчивая на положительной ноте, Гаяге допустил тем не менее, что "его талант и его техника остались на должном уровне" и что он мог бы " финишировать на пике " на Чемпионате мира 2012 в Ницце,но Гаяге сомневается в достаточной мотивации Жубера для этого.

0

191

Tātad par rītnakti, Bumy tu būsi? ;)
Palo, kur un cikos tiekamies? Mans piedāvājums ir tikties 21:00 pie Rimi ieejas :)

0

192

cravey, es ar tad 21 pir rimi ieejas. Nu bet 21:01 ja precīzi, jo ar to pašu autobusu braukšu.

0

193

albalonga написал(а):

cravey, es ar tad 21 pir rimi ieejas. Nu bet 21:01 ja precīzi, jo ar to pašu autobusu braukšu.

Okā :) Palo?

0

194

Alby, Džoņņikam ir twitters :D

http://twitter.com/JohnnyGWeir

0

195

Havijs Vankūverā  :flirt:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G1a4w5Wlq_c[/youtube]

0

196

albalonga написал(а):

Mūsu Stefans. Ak - nu manā sirdī viņam vienmēr vietiņa rezervēta. Man daiļslidošana tā reāli tieši ar viņa King Arthur sāka patikt... Ev, a tu arī par Džonīti fano - pēc paraksta tā izskatās. a tu gadījumā nefano par viņu slešu? Nu ir fani, kas fano par viņiem kā potenciālo geju pāri....

ak, cravey - vismaz Pļuss tevi smīdina. Ev, par to vien mums jābūt viņam pateicīgiem!!! :D

Nē man vienkārši iepatīkās Džonijs pēc vienas programmas! :D  Es zinu ir daudzi, kas par Stefanu un Džoniju fano taisni ši iemesla dēl. Stefans ir mans NR.1 jau ļoti sen! Man pat vairāk Evans nekā Džonijs patīk. Man vienkārši iepatikās ši kolāžiņa! :D

0

197

Nu tā, Braiena forumā aizsākās sarunas, ko mēs jau vakarnakt pie manis apspriedām - kāds būs uzlicis "ļauno aci" Braienam! It kā stulbi izklausās, bet tas nav nekas nereāls un atklāti sakot, šajā gadījumā, kad neviens, pat ne viņš pats var izskaidrot, kas tur vakar notika, kā tas var būt, ka leciens, kuru viņš aizsietam acīm var perfekti izlekt - neizdevās, nekas cits neatliek, kā novelt visu uz misticismu...

0

198

Nekas cits jau neatliek!
Bet nu man bija tik žēl Briana. Viņš visus šos 4 gadus trenējās. Vairāk nekā citi pārējie. Bet kas  tagad. Man māsa vēl joprojām par to ir šokā!
Ir tizli, ka Plušķis atgriezās, jo daudzi zeltu ir pelnījuši vairāk nekā viņš!

0

199

Inetux - mēs ar cravey fanojam savā ziņā par citu slash pāri - hahaha - es zinu, ka negaidīti, bet... nu jā - mums ir Sterian - Stefans un Brians... Tas kaut kā vienkārsi radās.  :D  :blush:

0

200

alby - kas par autobusu, cikos un no kurienes? Atsūti man lūdzu sms šo info, jo es dodos gulēt tagad...

sorry, neko vairāk komentēt man šobrīd spēka nav... protams, žēl par Brianu ļoti un prieks, ka Stefanam ok rezultāti :) un cerība, ka Pļušķi kāds sakaus.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » 2010 Winter Olympic games, Vancouver