TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » 2010 Winter Olympic games, Vancouver

2010 Winter Olympic games, Vancouver

Сообщений 201 страница 220 из 358

201

Inetux, ieraudzīju tevi Stefana forumā :D Mans paraksts kļūst populārs  :rofl:

0

202

te intervija franču val. Stefana pēc SP. cravey - patulko!

http://video.yandex.ru/users/jejel/view … &cid=3

0

203

albalonga написал(а):

cravey - patulko!

Tu laikam joko, ne? :D

Ok, tas, ko es sapratu  - Stepka saka, ka viņš līdz šai dienai daudz strādājis priekš šīm spēlēm, un ka viņam tās šķiet neticamas sacensības. Ar visu lielo spiedienu, nervozitāti šīs spēles ir vnk kaut kas traks! Tad tas vecis viņam prasa, kā viņš šovakar (SP laikā) jutās uz ledus, uz ko Stepka atbild, ka viņš esot bijis ļoti nervozs. Tad runa iet par to, ka viņš ir ļoti tuvu tādiem kadriem kā Pļušenko un Takahaši, par to, ka viņu starpā ir tikai seši punkti, kas ir viens trīsapgriezien leciens. Ja viņš (Stefans) LP izleks vienu trīsapriezienu lecienu vairāk nekā pārējie (pirmā trijotne), tad viņam ir visas iespējas pacīnīties par augstāko vietu. Vēl viņš teica (ja pareizi sapratu), ka līdz LP viņš cer mazliet atpūsties, bet ar visu to, kas notiek apkārt, gan uz ledus, gan ārpus tā, tas būs grūti.

0

204

hohoho, okay, paldies. Nu Stepka ir super. :love:

0

205

cravey написал(а):

Inetux, ieraudzīju tevi Stefana forumā :D Mans paraksts kļūst populārs  :rofl:

Jā, dievinu tavu parakstu :love:

Es lasīju vienu vācu valodā. Izrādās , ka es arī kaut ko saprotu :crazyfun: Bet nu jā viņš teica, ka viņam tīri psihiloģiski esot bijis grūti un ka 6 punkti tas nav daudz!

0

206

jūs pat iedomāties nevarat, cik ļoti mēs shodien mīlam Laisicheku!!!!!  :love:  :D

Man kakls sāp no kliegshanas un smieshanās - reāli. cravey vispār balss ciet, man kakls sāp. wow. visi stilīgie shodien krita, nestilīgie nekrita. Stefijs pusstilīgais... Veiru diskriminē. Bet vismaz mūs visus tiesneshi iepriecināja, nedodot Pļusham zeltu. Un nolāpītais Chans būs paraugdemonstrējumos jāredz, kamēr Briana tur reāli pietrūks. Bet shis rīts ir labs, jo Pļush aplauzās un jau tapēc vien ir jaiedzer. Laimi jums.

albalonga

0

207

http://cache.daylife.com/imageserve/04Ly98xgZ2dhE/610x.jpg
Woohoooooooooooo!!!!! Vismaz kaut kāda laimīte ;)

0

208

Paldies http://brianjoubert.ruhelp.com/index.ph … ntry118413 par tulk.

raksts no http://www.lemonde.fr/sport/article/201 … _3242.html

Браян Жубер с достоинством признал свои ошибки по завершению произвольной программы на ОИ в Ванкувере,и соревнований фигуристов в целом.Также Жубер выдержал жетскую критику по отношению к себе со стороны президента Франц. Федерации Дидье Гаяге.Будучи лишь 18-ым после короткой программы,Жубер и не блистал в произвольной,допустив несколько ошибок на приземлении прыжков.

Он набрал 132,22,в то время как его лучшие баллы за ПП в этом (ужасном,как говорит сам фигурист) сезоне составляют сумму в 147,90 очка.
Таким образом,Жубер никак не сможет бороться за медали,а сам фигурист заявляет,что рад тому,что с Олимпиадой наконец-то покончено.
"Произвольная программа...если бы она длилась не 4 минуты,а 2 минуты..было бы намного лучше...Начиная с конечного вращения моей короткой,меня преследовало одно желание-поскорее закончить эти Олимпийские игры."

Очень спокойным голосом, Жубер раскаивался :
"Сейчас надо перевернуть страницу. Я должен настойчиво менять своё поведение, снова стать прежним Браяном Жубером, который слушал его близких родственников, кто был близок к семье, тем, кто хотел научиться чему-то новому, тем, у кого был огонь и драйв."

После третьего провала на ОИ, фигурист не жалея себя признался:
"Уже два года подряд, я совершаю ошибки. Я сосредоточился на себе самом, я был часто раздражителен, часто агрессивен, не воспринимал информацию извне ни в повседневной жизни,ни на льду. "Никто не мог сесть и нормально со мной всё обсудить,я воспринимал всё вштыки. Причина этого-проблемы в моей голове"

"Что касается этих Игр, я убедился, что в свои 25 лет я не знаю ничего,ну или по крайней мере не знаю очень многого. Мне следует этому научиться,изменив своё поведение." После титула чемпиона мира в 2007, я захорохорился и подумал,что смогу все делать сам,всё смогу контролировать в одиночку.Я ошибся" признал трехкратный чемпион Европы. Браян не замедлит вернуться к себе домой в Пуатье уже завтра и начать понимать жизнь по-новому в кругу своих близких,которые его поддержат.

После этого катастрофического момента в Ванкувере, Браян,казалось, несмотря ни на что, остается полным надежд на своё будущее. "Пусть я закончил свою тренировку сегодня утром в слезах,что не происходило со мной уже как 2 года  :'( ,фигурное катание по прежнему остаётся моей жизнью.Я очень люблю это занятие!"
"Стоит мне не кататься хотя бы 2 дня,мне не по себе.Таким образом,вы можете представить,что творилось со мной,когда мне пришлось отказаться ото льда на 3 недели после моей травмы в ноябре".

"Я хочу выступить на Чемпионате Мира в Турине. И, если мне придётся для этого пройти тест,нет проблем,я готов."
Французское телевидение попросило Жубера рассказать о своей реакции на слова Дидье Гаяге,который назвал Жубера днём ранее "маленьким мудаком",фигурист признался:
"У него были на это все основания.Он мне в лоб это сказал,что я маленький мудачок! Но это было не из злости,поверьте,это выглядело мило))Дидье очень много для меня значит,он всегда меня поддерживает и мне нужно было это услышать от него.Эти Олимпийские игры я не забуду,но мне всего 25 и я жажду продолжения своей карьеры"-подытожил французский фигурист.

Visā visumā, lai arī smagi protams, tomēr pozitīvi. Kā saka, problēmas atzīšana ir pirmais solis ceļā uz izveseļošanos :) Domāju Braiens daiļslidošanas pasaulei vēl KĀRTĪGI liks par sevi manīt  :glasses:

0

209

delfi ar šo to salikuši. otrais raksts ir izgriezumi no Pļuša teiktā, par ko mēs te brīžiem tā ņirdzām, lasot:

http://sports.delfi.lv/news/olimpiade_2 … d=30027767

http://sports.delfi.lv/news/olimpiade_2 … d=30035023

0

210

Es zināju, ka jābūt vismaz vienam pamatotam iemeslam, kādēļ man patīk Lasičeks :D

0

211

Norkys написал(а):

Es zināju, ka jābūt vismaz vienam pamatotam iemeslam, kādēļ man patīk Lasičeks

:rofl:

0

212

Laisačekam MILZĪGS PALDIES :)  :jumping:
Diena nevarēja iesākties vēl labāk :)

0

213

"Lisačeks ir pirmais amerikānis kopš 1988.gada, kurš olimpiskajās spēlēs uzvarējis daiļslidošanā vīriešiem. Pirms 22 gadiem to paveica Braians Boitano."

o.O Alby, ar tās kasetes skatīšanos mēs to visu paredzējām!!! Tas tik mani vēlreiz pārliecina, ka ja mēs pareizi mācētu saskatīt mums sniegtās zīmes, mēs spētu uzzināt savu nākotni.

0

214

albalonga написал(а):

otrais raksts ir izgriezumi no Pļuša teiktā

Nu savā ziņā es viņam piekrītu  :rolleyes: It īpaši šim:

Sportists ir pārliecināts, ka šī brīžā tiesāšanas sistēmu vajag mainīt: "Tiesnešiem vajag likt atzīmes par saistošajiem soļiem starp elementiem, par griešanos, bet lēkt arī vajag! Šeit ir vīriešu daiļslidošana, nevis balets uz ledus!"

Tas i tas pats, ko es visu laiku kladzinu. Turklāt, kā jau pagājušo nakti teicu, ka vienīgais par ko es cienu un atbalstu Pļušķi ir tas, ka viņš ir stingrā pārliecībā par četrkāršā leciena nozīmīgumu vīriešu daiļslidošanā, un par tā nepietiekamo novērtējumu. Šī iemesla dēļ es būtu bijusi priecīga par viņa uzvaru. Taču pēc visām viņa ārkārtīgi stulbajām frāzēm, tas bija tikai taisnīgi, ka viņš dabūja pamatīgu set back! Maybe tagad, kad viņš izmainīs, un te atkal MAYBE, savu attieksmi, es spēšu izmainīt savējo attiecībā uz viņu! Pagaidām es pilnā rīklē joprojām kliedzu - MALACIS, EVANS!!!

P.S - Braiens šovakar vēlu vakarā pēc mūsu laika izlido uz Franciju ;)

0

215

Haha, tā intervija vnk ģeniāla! :D
Nē, nu savā ziņā viņam ir taisnība, pie šīs sistēmas būtu jāpiestrādā, jo galīgi bez 4kāršajiem jau arī nevajadzētu. Bet šobrīd es esmu priecīga, ka ir kā ir!
Un - kustības bija labas? Hahaha! :rofl:  Pats sevi no malas diez ir redzējis? Mjamm...
Turklāt man tik ļoti patīk redzēt prieku cilvēku sejās, patiesu prieku, saņemot savu medaļu. Un Laisačekam tas bija redzams. Pļuščis uzskatītu par pats par sevi saprotamu un neko īpašu. Pf.

Par Brianu runājot... Nez, man visu laiku ir tāda sajūta, ka tam vienkārši vajadzēja tā notikt, lai viņš saņemtos un tiktu galā ar savām problēmām. Nu ir kaut kā tā, ka reizēm ar labu cilvēkam nepielec, un vajag kaut ko nopietnu, lai palūkotos uz dzīvi ar citādām acīm un mainītu ko uz labo pusi! :) Vēlēsim veiksmi viņam un galvenais - mēs taču ticam viņam, vai ne? :)

Par Stefanu, protams, skumji, ka par tik maz zaudēja medaļu, bet - varbūt arī viņam to nevajadzēja. :) Tāpat viņš ir baigais malacis, ka tā cīnījās par spīti sāpēm, un komponentēs viņš ir īsts ledus princis! :) Un jā, nenoliedzami, ka Daisuke bija spēcīgāks šajā slidojumā par viņu, tas nu man godīgi jāatzīst, lai arī man kaut kā viņš tomēr īsti nepatīk. Laikam mans rasisms atkal lien uz āru! :rofl:

0

216

cravey написал(а):

"Lisačeks ir pirmais amerikānis kopš 1988.gada, kurš olimpiskajās spēlēs uzvarējis daiļslidošanā vīriešiem. Pirms 22 gadiem to paveica Braians Boitano."

euuu, es pat kaut kā neielasījos gada skaitlī!!! :D euuu, bet kruti!!! :rofl: 

Un jā, viennozīmīgi nevar šitāda sistēma pastāvēt - ir kaut kas jāmaina. Šodien Ābele teica, kaut ko, ka komponentēm vēl papildus koeficientu liek, lai izlīdzinātu ar tehnikas daļu - tip, lai viena nav nozīmīgāka par otru. Bet vajag tomēr atrast tādu zelta vidusceļu, lai 4kāršajam būtu lielāka nozīme, bet lai tajā pašā laikā komponentes nekļūtu par "starp citu" lietu, lai nebūtu pārāk liela koncentrācija tikai uz tehniku...

0

217

Paloma написал(а):

Par Brianu runājot... Nez, man visu laiku ir tāda sajūta, ka tam vienkārši vajadzēja tā notikt, lai viņš saņemtos un tiktu galā ar savām problēmām. Nu ir kaut kā tā, ka reizēm ar labu cilvēkam nepielec, un vajag kaut ko nopietnu, lai palūkotos uz dzīvi ar citādām acīm un mainītu ko uz labo pusi! :) Vēlēsim veiksmi viņam un galvenais - mēs taču ticam viņam, vai ne? :)

Tieši tā ;) Ja viņš tagad būtu dabūjis medaļu - da jebkādu, viss turpinatos tādā pašā garā. Labāk, lai viņš tagad pablamējas un pēc tam atgriežas atkal pašā topā un aiziet arī esot vēl topā :)
Noskatījos viņa izvēles programmu vēlreiz - un sauciet mani par stulbu, bet MAN PATIKA! Protams, ne jau kritieni un pus kritieni, bet viss pārējāis - tas bija superīgi, it īpaši pēdējais soļu ceļiņš - tādi, kādi tie ir Braienam, nav nevienam! Un bija jūtams tas viņa cīnītāja gars. Skatījos, un zosene skrēja :) Un dīvaini. Es visu laiku gaidu, kad nāks tās skumjas - bet viņas nenāk. Man tiešām iekšā nav nekāda zaudējuma sajūta, drīzāk gan otrādi, manī ir pārliecība, ka tas pats svarīgākais vēl ir tikai priekšā, un ka TAD, viņš būs gatavībā :) Ir taču tā, ka lai sasniegtu virsotnes pašu augstāko punktu ir jānokrīt līdz kalna visdziļākajai apakšai. Visdziļākā apakša nu ir sasniegta - tagad UZ PRIEKŠU LĪDZ VISAUGSTĀKAJAI VIRSOTNEI!!!!!

P.S - Mēģināšu augšupielādēt Braiena izvēles programmu :)

0

218

Jā, man arī ir kaut kāda tāda sajūta - nemaz nav škrobes par to zemo vietu. Jo es ticu, ka tas ir nepieciešams pakāpiens, lai viņš atkal paceltos un paceltos tā, kā vēl nekad! :)

He, labs komentars pie tā paša raksta par Pļušči -

Velti plāties,kungs!Šoreiz tava uzstāšanās bija pilnīgi bez jebkādas tēla izstrādes-kaut kas vidējs starp pāvu un amēbu.Lai arī tehniski gandrīz perfekti,bet izpalika jebkāda mākslinieciskā sasaiste.Piedod,tiesnešiem bija taisnība!Tik bezjūtīgs slidojums sen nebija redzēts!

ļoti patiess. Komentāros reti tik sakarīgu ko var izlasīt.

ā, jā, es šodien, kad sēdēju un gaidīju pārējos, dzirdēju, kā citi kaut kādi studenti runā, un viena meitene prasīja par Pļuščenko un tādā šokā bija, ka šis otrais, ārprāts, šausmas! Es gandrīz smieties sāku! :D

0

219

cravey написал(а):

Alby, ar tās kasetes skatīšanos mēs to visu paredzējām!!! Tas tik mani vēlreiz pārliecina, ka ja mēs pareizi mācētu saskatīt mums sniegtās zīmes, mēs spētu uzzināt savu nākotni.

es ar tieši to iedomājos un meitenes ar te bij šokā.

0

220

Ahh, uzrakstīju līdzīgu tekstu kā šeit par Braienu starptautiskajā viņa forumā. Bet beigās uznāca filosofiskās domas un sadzejoju tā, ka pašai taga uz sentimentālismu parāva ^^

"I believe that for you to reach the highest peak of the mountain, at first you have to feel your bum hit the hard ground. Right now Brian's crashed his pretty bum on the hardness and coldness of that ground - and now it's time to climb back, only this time not stop at the first rock that looks like peak, but reach the real peak, where the air is most fresh, where the sky is more blue and where he can look down upon everything and say - I DID IT!"

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » 2010 Winter Olympic games, Vancouver