TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » 2010 Winter Olympic games, Vancouver

2010 Winter Olympic games, Vancouver

Сообщений 221 страница 240 из 358

221

burvīgi uzrakstīji! ^^

0

222

ak, jā - skaisti, Žū! :love:

0

223

visu vēl neizlasīju, bet cik tālu tiku - ļoti labs raksts!!!

http://www.championat.ru/olympic10/article-50034.html

Bet jā, Stefans vispār šķiet šodien bija vienīgais, kurš leca 2 4kāršos. Tāds malacītis, mīļums mūsu! :)

0

224

Jā skaisti uzraksīts :love:

0

225

Šodien vispār visur ļoti aktīvi komentē Pluščenko zaudējumu, un man mazliet sirds sāp, ka tiek aizmirst tas, ka Laisačeks ir malacis un uzvarēja!  :|
Es uzskatu, ka pie visa vainīga karma  :mybb: , un Pluščenko savā ziņa pats ar savu attieksmi to sev uzsauca, pat tagad nevar ar cieņu zaudēt..  :unsure: 
Kā mēs ar vienu kolēģi šodien darbā runājām, tomēr vajag izrādīt cieņu gan sev, gan citiem... citādi viss atspēlēsies.
Bet nu vispār doma tāda, ka visu dienu ar domu spēku sūtu apsveikumus Laisačekam, visiem, kas jautā, kā jūtos par Brian zaudējumu atbildu, ka nav svarīgi, kura viņam vieta, tāpat mīlu vairāk par visiem citiem daiļslidotājiem (un tā tiešām ir.. pirmo gadu nepārdzīvoju par Brian zaudējumiem, vienkārši priecājos par iespēju redzēt, kā viņš slido), un Pluščenko pats sev bedri izraka, būdams tik uzpūtīgs un lielīgs..  :jumping:
Vienīgais žēl, ka Stefans nedabūja medaļu...  :stupor:

0

226

Jā, Stefans un Evanīts bija vienkārši burvīgi! :love:
Mans atbalsts kā arī bija Džonijam. Nezinu, bet man ļoti patīk!
Brians manas simpātijas arī nezaudēja, pirmo reiz uz viņu skatījos nevis uz kā konkurentu Stefanam, bet kā cilvēku. Viņš ir fantastiska personība! Lai paliek Olimpiskās! Viņš tāpat ir labākais!

0

227

Jā, par Stefanu man žēl, bet zinu, ka Daisuke bija labāks un bija pelnījis būt nedaudz augstāk. Principā Stefanam var uzskatīt, ka ir tā medaļa - puspunkts ir tik niecīga starpība, ka, neatkarīgi no formālajiem rezultātiem, man viņš ir varonis un malacis! :) Varēja redzēt cik viņam grūti bija, bet cīnījās, taisīja 2 4kāršos! :)

Par Džoniju Veiru... Es jau izteicos mazliet dzīvajā, ka mani ne īpaši aizķēra viņš, ok, lecieni bija ļoti labi, bet komponenšu ziņā man pilnīgi nekādas emocijas neizraisīja. Atļaušos nocitēt, ko man kāds cilvēks atbildēja uz jautājumu, ko domā par Veiru: "kad viņu skatos, šķiet, ka skatos sieviešu slidojumus :D Un tu jau zini - man nepatīk sieviešu slidojumi :D". Un man arī nepatīk sieviešu slidojumi. Vai tiešām tur varētu būt tā vaina? Tikai, lūdzu, neuztveriet kā diskrimināciju viņa orientācijas dēļ! Tomēr tā doma nav zemē metama - ka viņa orientācija ietekmē slidošanas stilu...
Es ar to negribu neko teikt par viņa vietu, utt., vienkārši varbūt izskaidrot, kāpēc mani atstāja vienaldzīgu pilnīgi... :)

0

228

:playful:
http://i066.radikal.ru/1002/83/a8f22fe57481.png

0

229

aww, burvīgi! ^^
Hehe, es ar pie photoshopa sēžu :D

0

230

Paloma написал(а):

Hehe, es ar pie photoshopa sēžu :D

:D Man ar pēc visa iedvesma parādījās uz radošumu  :playful:  Hahha, un taisot, sapratu vienu - pēc šīm spēlēm es Braienu mīlu vēl vairāk  :love:

Bilan, visur baig kontrolē ieliktos video, tā ka nav jēgas augšupielādēt kaut ko no Olimpiskajām. Ja ir vēlme varu ielikt Braiena izvēles programmas ielādes linku, video ~90mb ;)
http://www.mediafire.com/?3yticze2njk

0

231

hahaha, kāds negrib man kādu mežonīgi jauku parakstu uztaisīt ar brianu, Stefanu, Javi, Kevinu un  Džoniju????? Man nav vairs paintshopa un besis tagad torentos meklēt. Un vispār es krītu nost no kājām un acis krīt ciet un došos tagad laikam gulēt. tik dušā vispirms.  Man šobrīd dikti gribās sev daiļslidošanas parakstu un man tik daudz mīluļu, ka bail. eh.

Palo, nu saprotu tavu viedokli par Johniju. Man ar agrāk viņš nepatika. Bet tagad ir savādāk. Un nav te runa par to, ka man viņš iepatikās, jo ir gejs. Bet laikam tas, ka man vispār daiļslidošana vairāk patīk, kā agrāk patika. cravey iespaidā lielā mērā. Visi tak zin, ka dejas vispār agrāk neskatījos un pārus ar gandrīz nemaz. Bet vienmēr skatījos vīriešus un sievietes. respektīvi - man patīk dāmu slidojums patiesībā un agrāk vēl vairāk patika. Un jā - Džonītim ir tāds ļoti, ļoti sievišķīgs slidojums un iespējams man tāpēc viņa slidojums arī patīk. Bet vispār mana vērtēšana daiļslidošanā ir stipri mainījusies. Un es pat nenoliedzu, ka skatoties vērtēju ļoti daudz ko - ne tikai slidojumu, bet tērpus, stilu, izskatu. Nemaz nekaunos par to. Jo galu gala būsim godīgi - daiļslidošana nav tikai sports - tas ir šovs. Izklaide, popkultūra patiesībā ļoti lielā mērā. Un ja es varbūt cienu un respektēju labu slidojumu un tehniku, tad es tomēr nefanoju, ka man nepatīk, kā viņš izskatās, kā uzvedās, arī personība, cik nu no kaut kādām intervijām un personīgā info var spriest. Nu cerams izteicu savu domu daudz man skaidri, jo šobrīd tā īsti skaidri pat domāt nespēju. :D

0

232

nu sapratu apmēram. :D

Em, nu es tagad sev taisu parakstiņu... :) droši vien vēl kādu laiku pačakrēšos. alby, ja tu man sameklētu foto kaudzīti, no kurām izvēlēties, ar ko sataisīt tev parakstiņu, tad es rīt labprāt pamēģināšu salikt kaut ko kopā :) jo cakarīgākais jau foto meklēt.

un par mīlēšanu vairāk - jā, es ar šajās olimpiskajās spēlēs daudz stiprāk iemīlēju gan Brianu, gan Stefanu. :)

0

233

Man arī prieks, ka Pluščenko palika otrais, Laisičeks malacis, ka veica tik labu izvēles programmu :P Bet šausmīgi žēl Stefana un Žubēra. Stefanam tiiik maz pietrūka...man viņš daudz labāk patika nekā medaļnieki  :blush:

0

234

Ahhh, es ceru, ka pēc šīs sezonas daiļslidošanas sadaļa šajā forumā kļūs daudz aktīvāka  :playful: Man prieks, ka ir parādījušies jauni cilvēki, savukārt vecajiem nostiprinājušās mīlestības uz saviem iepriekšējiem mīļuļiem, kā arī parādījušies jauni ;)

Palo, padaudz bilžu ir šeit:
http://www.daylife.com/
tik ieraksti meklētājā slidotaja vārdu un uzvārdu un uzliec meklēt bildes :)

0

235

ok, cravey, paldies liels! :)
haha, tikai, kad ieliku parakstu, pamanīju, cik forši nejausi sanācis pieskaņot forumam! :D

0

236

Awww, tavs parakstiņš, Palo  :'(  Skaistiiii  :love: Un tā Braiena bildīte no k&c corner, ko teicu, ka man ļoti patīk :flirt:

Feisbukā tikko Kevinam aizrakstīju, nenoturējos, gribu, lai visi mūsējie zin, cik viņi forši  :crazy: Aizrakstīju sekojošo -
Hey, Kevin! Don't be upset about the games! You're still an AWESOME skater and we love you the same way as before *hugs*

0

237

Vahahahha, atceraties šito momentu?  :rofl: Pļušķis tik vēlreiz parāda cik "gudrs" viņš ir  :rolleyes:

http://cache.daylife.com/imageserve/0eJkdVIfRageB/610x.jpg

0

238

hahaha, tik tiešām :rofl:  nu baigi "labais" joks! :D

nu, es meklējot Stefana bildīti, ieraudzīju to viņa k&c, tad atcerējos to Briana un radās ideja šāda... :) lai kādas atzīmes viņi nebūtu saņēmuši, viņi mums ir vislabākie :)

0

239

Paloma написал(а):

nu, es meklējot Stefana bildīti, ieraudzīju to viņa k&c, tad atcerējos to Briana un radās ideja šāda... :) lai kādas atzīmes viņi nebūtu saņēmuši, viņi mums ir vislabākie :)

JĀ!

0

240

wow, palo ir Sterain parakstā. Nu čist. wow. Nu es jau saprotu, ka nu kā atsevišķi Brians un Stefs, bet... Ak, dievs - es dievinu Palo parakstu. Dievinu.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » 2010 Winter Olympic games, Vancouver