TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » 2010 Winter Olympic games, Vancouver

2010 Winter Olympic games, Vancouver

Сообщений 241 страница 260 из 358

241

Hahahah, es te ierēcu par Pļušķa trenera komentāriem :D Vislabākais ir šis:

“Any judge who thinks this is the right champion is a Cyclops,” Mishin said.

:rofl:

Raksts šeit:
http://sports.yahoo.com/olympics/vancou … ;type=lgns

0

242

:rofl:

0

243

Waahahah, izskatās, ka Pļuška nekad nemainīsies  :rofl:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AHjvG-nEEfo[/youtube]

2345 komentāri  o.O

0

244

Kāds te toč ir QAF fans :D
http://is.blick.ch/img/gen/p/a/HBpaLobt_Pxgen_r_900x600.jpg

no: http://www.blick.ch/sport/vancouver2010 … ehr-140899

0

245

Es nevaru, tas ir kaut kāds cirks :D Pat Putins nu ir iesaistījies Pļuškas aizstāvībā :D

http://www.telegraph.co.uk/sport/others … ebate.html

Mna jau patīk tas teikums, kur Pļušķis DRAUD aiziet no šī sporta pēc šādas diskriminācijas  :rofl:

0

246

albalonga написал(а):

wow, palo ir Sterain parakstā. Nu čist. wow. Nu es jau saprotu, ka nu kā atsevišķi Brians un Stefs, bet... Ak, dievs - es dievinu Palo parakstu. Dievinu.

es jau zināju tavu reakciju un tavu uztveri šim parakstam, tā ka biju gatava :rofl:  Bet jā, man ta toč viņi atsevišķi kā Brians un Stefans :P bet prieks, ka patīk :rofl:

0

247

They have robbed him of his destiny.

Just the opposite... :D THIS is his destiny.

cravey написал(а):

Mna jau patīk tas teikums, kur Pļušķis DRAUD aiziet no šī sporta pēc šādas diskriminācijas

kā mēs nobijāmies! o.O

Nē, nu jautājums patiesībā šeit ir tāds - kas ir daiļslidošana? Vai tas ir sporta veids tikai uz spēku, vai tomēr kas vairāk? Tomēr es nedomāju, ka 1 četrkāršajam lecienam būtu uzreiz skaidri jānozīmē uzvara. Daiļslidošana tomēr ir kas vairāk - gan 4kāršie lecieni, gan soļi, gan griezieni, gan interpretācija un viss, viss kopā. Jā, ir grūti izlekt 4kāršo, bet nav arī nemaz tik viegli uztaisīt labu programmu, kurā būtu visi elementi, ne tikai viens leciens pēc otra... Kaut kā tā. Manas pārdomas. :D Līdz ar to, pat ja Pļuščenko izleca 4kāršo, bet Laisačeks vnk noslidoja labu, pareizi sakombinētu, līdzsvarotu programmu, Evans tomēr bija labāks. Pat Pļuščenko soļu celiņi mani vairs nespēj aizraut, un tas man ir rādītājs.

0

248

Paloma написал(а):

Nē, nu jautājums patiesībā šeit ir tāds - kas ir daiļslidošana? Vai tas ir sporta veids tikai uz spēku, vai tomēr kas vairāk? Tomēr es nedomāju, ka 1 četrkāršajam lecienam būtu uzreiz skaidri jānozīmē uzvara. Daiļslidošana tomēr ir kas vairāk - gan 4kāršie lecieni, gan soļi, gan griezieni, gan interpretācija un viss, viss kopā. Jā, ir grūti izlekt 4kāršo, bet nav arī nemaz tik viegli uztaisīt labu programmu, kurā būtu visi elementi, ne tikai viens leciens pēc otra... Kaut kā tā. Manas pārdomas. :D Līdz ar to, pat ja Pļuščenko izleca 4kāršo, bet Laisačeks vnk noslidoja labu, pareizi sakombinētu, līdzsvarotu programmu, Evans tomēr bija labāks. Pat Pļuščenko soļu celiņi mani vairs nespēj aizraut, un tas man ir rādītājs.

Es domāju tieši par to pašu... vai tad ir svarīgi cik daudz četrkāršos tu spēj izlekt programmā, ja neko citu vairs nevar veikt... Es pilnīgi tiesnešu pusē tagad un, jo lielāku cirku Plušķis ar savu kompāniju taisīs, jo vairāk es būšu noskaņota negatīvi (domāju arī citus šī situācija tikai noskaņos negatīvi)..

0

249

oh, yeah, es juutos aplauzusies. :D Par Plušķi. :D winjsh man bija tāāāāāds favorīts (un pagaidām wēl ir), bet wiņš jau tajā EČ kkā strange runāja, bet nu ok_ pati pēc sevis zinu, cik tādā brīdī, kad esi wirsotnē, esi visus apgājis, ir wiegli padoties kārdinājumam pateikt, kā visi kko centās panākt, bet man tas nāca tik viegli. Pati pēc pieredzes varu teikt, ka šāds narcisms un egoisms lien ārā, bet tgd, wakar, kad skatījos... Es patiesībā nesapratu, ko viņš tur veido. Tās grimases un koķetērija ar skatītājiem un/vai žūriju bija mazliet par daudz_ nebija jau paraugdemostrējums.... :/ anyway, es biju diezgan vīlusies, jo, kā jau teicu, ir grūti cilvēkam tajā slavas brīdī pievaldīt sevi un neizrādīt, cik pārāks un neuzvarams viņš ir, un viņš pāršāva pār strīpu.... :dontcare: Vēl man bija žēl to Žubēru - tik neveiksmīgi sanāca tas slidojums.  :confused: bet prieks par Amerikāni, to Evanu. Viņš bija malacis. :jumping:
bet Plušķī gan sanāca vilties. :suspicious: :D

0

250

pļušķa intervija ir vienkārši  :mad:  :mad: :mad: :mad:
tagad es ceru, ka viņš izpildīs savus draudus un aizies no daiļslidošanas :D

Uzreiz atgriezīsies šī sporta pozitīvā gaisotne :)

0

251

mjā, ja jau Evansa kā Pļušķa fane vīlās, tas kaut ko liecina... Piedod ticamību iemesliem, kāpēc mums pārējām viņš nepatīk. :D bet jā, tās dažas viņa kustības programmā bija nu vienkārši... ārprāts. o.O
Un ne viņš pirmais, ne pēdējais un ne vienīgais, kas ir atradies, atrodas un atradīsies slavas virsotnēs - bet ne visi ir tik iedomīgi un pārpašpārliecināti kā Pļuščenko... :/

0

252

Paloma написал(а):

mjā, ja jau Evansa kā Pļušķa fane vīlās, tas kaut ko liecina...

es warbūt te esmu wienīgā tāda izlecēja? :D

Paloma написал(а):

bet jā, tās dažas viņa kustības programmā bija nu vienkārši... ārprāts. o.O

absolūts fail bija viņa grimases. Kādēļ viņš tur tā šķobījās, man arī kā fanei nav izprotams.  Mana mamma (kas patiesībā ir tā, kas ir vainīga pie Plušķa fanbūšanas :D ) teica, ka pēc tās Igaunijas runas jau bija paredzējusi, ka Plušķis brauc pēc zelta, bet visticamāk to nadabūs.
Tik, cik man viņš likās foršs, tik tagad... nez. :D  jo smukuma pēc nefanoju, viņš nemaz naw smuks, jo, lai atrastu kādu jauku bildi, ko pārvērst A4 formāta zīmējumā, man nācās izrakāt visu Googli līdz pēdējai lapai, līdz atradu sīku, diezgan sliktas kvalitātes bildi. xD tagad redzēs, kas būs ar šīs olimpiskās bildes pabeigšanu, haha. :D Man tiešām patīk, kā viņš slido, viņam tik viegli sanāk, liekas, ka es pati varētu mēģināt uzkāpt uz slidām un uz tām lidot, bet, acīmredzot, kā cilvēkam viņam ir totāli sakāpis paurī. Plus, viņš tagad laikam skaitās kā Krievijas un Baltijas (un hvz, vēl kāda) reģiona kompānijas Oriflame seja, šķiet, tas varbūt arī ir uzdevis pa galvu. Ja pareizi saprotu, Oriflame ir viņa sponsors vai kaut kā tā... Tā kā esmu jaunais šīš kosmētikas kompānijas konsultants, tad man tagad viss skapītis izlīmēts ar Plušķa bukletiem. :D :D

Jā, cilvēks pats ar sevi pārrēķinājās. Un, lai cik skumji tas neskanētu un lai kā arī Krievija kā tāda nebūtu viena no manām sapņu zemēm, man ir jāsaka, ka tas ir tipiski krieviski.... Cik man līdz ausīm nācis, Plušķis nav pirmais Krievijas daiļslidotājs, kas saka, ka rezultāti neesot pareizi. Ir bijis gadījums, lai nomierinātu Krieviju, toreiz gluži vienkārši esot krieviem piešķīruši otru zelta medaļu (pieņemu, ka kāds to komentāros ir rakstījis, bet to šeit ir tik daudz, ka rakstu bez iepriekšējas topika izlasīšanas). Krievs paliek krievs, tā ir tāda mentalitāte. :no:

0

253

Evansa написал(а):

Man tiešām patīk, kā viņš slido, viņam tik viegli sanāk, liekas, ka es pati varētu mēģināt uzkāpt uz slidām un uz tām lidot

Jā, nevar nepiekrist, ka no tehniskā viedokļa Pļušenko ir ļoti labs, viņa slidošanas vieglumu daudzi noteikti apskauž... tomēr tāda attieksme pret daiļslidošanu kā tādu (un te es runāju par medaļu sadalīšanas "pareizību", augstprātību pret citiem slidotājiem) ir nožēlojama.

0

254

Un jau atkal Pļušķis izceļas - Oficiālās mājaslapas ievadlapa :D

http://s005.radikal.ru/i212/1002/76/528f021f110dt.jpg

0

255

Evansa написал(а):

es warbūt te esmu wienīgā tāda izlecēja?

man škiet, ka jā :D

Nu, jā, viņš slido ļoti labi, laikam tas mani arī paķēra pirms 4 gadiem, bet kopējais viņa slidošanas stils man vairs nepatīk nemaz. Tehnika vēl nav viss...

0

256

cravey - nerādās tā bilde :(

0

257

Paloma написал(а):

cravey - nerādās tā bilde :(

Izlaboju ;) Uzklikšķini uz tās mazās un tad jābūt lielajai ;)

0

258

bet tāpat nerādās :O

0

259

Paloma написал(а):

man škiet, ka jā :D

nu, waaks! :D :D

cravey написал(а):

Un jau atkal Pļušķis izceļas - Oficiālās mājaslapas ievadlapa :D

http://s005.radikal.ru/i212/1002/76/528f021f110dt.jpg

shito buus jāieliek draugos. :D