TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » 2010 Winter Olympic games, Vancouver

2010 Winter Olympic games, Vancouver

Сообщений 261 страница 280 из 358

261

man vienīgajai radikal.ru nestrādā? o.O
alby bannerīti arī imageshack liku, jo man never vaļā radikal.ru....

0

262

Aa, nu ok, šeit būs imageshack links:
http://img22.imageshack.us/img22/18/lohs.png

0

263

hahahaha, nosaukums pilnībā atbilst būtībai! :D platīns... ai, idiots :D

0

264

lohs, LOL. :D man bezmaz wai gribas piewienot tomēr kādu aizstāwības wārdu wiņam - diezwai šis pats to uztaisiija. :D  kgan, ja tā ir oficiālā mājaslapa, tad moš uztaisīja arī. :D
Ieliku draugos, ceru, ka cilwēki pakomentēs. :D :D

0

265

Evansa написал(а):

Ieliku draugos, ceru, ka cilwēki pakomentēs. :D :D

Kā tevi draugos atrast? :D

Stepka brīvajā laikā, Vankūverā  :flirt:
http://ljplus.ru/img4/a/l/alexwilf_photo4/_AW_FS_20.JPG

no: http://alexwilf.livejournal.com/?tag=vancouver 2010

0

266

cravey написал(а):

Kā tevi draugos atrast? :D

meklē urzula lilija
man tādai wajadzētu būt wienīgajai :D

0

267

Uzaicināju un iekomentēju ;)

Vāks, paskatīju dažus rakstus no avīzēm, kas ielikti Stepkas forumā un vienā no tiem, Braiens par sevi saka "Visiem tiem cilvēkiem, kas uzskata mani par pakaļu /eng. asshole, fr. petit con/, ir taisnība"  :'(

0

268

cravey написал(а):

"Visiem tiem cilvēkiem, kas uzskata mani par pakaļu /eng. asshole, fr. petit con/, ir taisnība"  :'(

tas bija Žubērs, pēc uzvārda, ja?
Vispār jau nav viņš nekāds asshole. Mēs ar mammu skatījāmies - tik konkrēti viņam nepaweicās, riktīgi un totāli žēl. :'(

0

269

Evansa написал(а):

tas bija Žubērs, pēc uzvārda, ja?

Yip.

Evansa написал(а):

Vispār jau nav viņš nekāds asshole.

Tak protams, ka nav! Vnk viņam tagad liekas, ka viņš ir vissliktākais ar to, ka pievīla visus, kas viņam ticēja :(

0

270

cravey написал(а):

Tak protams, ka nav! Vnk viņam tagad liekas, ka viņš ir vissliktākais ar to, ka pievīla visus, kas viņam ticēja :(

taa sajuuta ir riebiiga, jaa. Un newiens newar iestaastiit preteejo. Jaa, ir cilweeki, kas paardziiwo. Skumji, ka taa. :S

0

271

Evansa написал(а):

taa sajuuta ir riebiiga, jaa. Un newiens newar iestaastiit preteejo. Jaa, ir cilweeki, kas paardziiwo. Skumji, ka taa. :S

Eh, nezinu, gribētos kaut kā viņu uzmundrināt. Bet nav ne jausmas kā, vienīg moš kadu uzmundrinošu kartiņu no mums aizsūtīt?

0

272

cravey написал(а):

Eh, nezinu, gribētos kaut kā viņu uzmundrināt. Bet nav ne jausmas kā, vienīg moš kadu uzmundrinošu kartiņu no mums aizsūtīt?

wareetu jau, tik kaa un uz kurieni jaasuuta? :) ideja ir jauka. ^^

0

273

da man vispār liekas, ka Pļušs uzskata, ka viņam vienam pašasm uz pjedestāla ar trijām medaļām stāvēt vajadzēja....

0

274

cravey написал(а):

Ļoti laba ideja! Es domāju mēs neesam tādas vienīgās, kas viņu mīl vēl vairāk pēc šīs uzstāšanās, tāpēc varbūt viņam vajag to kaut kā likt manīt, lai zin, ka viņam ir uzticami fani!  8-)

0

275

es noteikti būtu par kartīti!
man liekas, ka Braienam tagad ir ļoti melanholisks skats uz dzīvi  :'(  :'(

par pļušenko laikam vairs neko neteikšu :D viņš manā uztverē ir zaudējis jebkādu cieņu  :no:  :suspicious:

0

276

Jā, tiešām cravey  laba ideja par kartiņu! :cool:

0

277

Es pieļauju, ka šādu ideju atbalstītu arī BJDG

0

278

Tas pa visam vienkārši. Nopērku kartiņu, uzrakstu mazu tekstiņu, neko daudz - īsi un pavisam vnk, un parakstu mūsu visu vārdā. Līdz pasaules čempim vajadzētu sanākt. Ja ir kādas konkrētas idejas, par tekstiņu, variet piedāvāt savus variantus, kopīgi izvērtesim. Tekstiņu pārtulkošu franču valodā :) Bet tas turpinam par šo tēmu apspriesties šeit:
http://telenoveleslv.mybb.ru/viewtopic. … 53&p=7

0

279

njā, Pļuščenko ir sarīkojis tādu ažiotāžu ap sevi...nu nemāk ar cieņu, neaizskarot pārējos daiļslidotājus un arī tiesnešus, pieņemt savu otro vietu :( Daudzi sportisti, kas Pļuščenko ņēma par paraugu, būs vīlušies par šādu rīcību, it īpaši Laisečeks.
Bet par Žubēru runājot, tiešām forši būtu kaut nedaudz iepriecināt viņu :) cerams, ka kartiņa viņam liks pasmaidīt un tā teikt - pasaule kļūs gaišāka  :rolleyes:

0

280

Uztaisīju postu ar info par kartiņu, tālāk visas runas par to šeit :) :

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » 2010 Winter Olympic games, Vancouver