TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Сообщений 241 страница 260 из 496

241

:D :D :D

0

242

ak, dievs - melderis teica, ka aiz priekiem varēja kreklu novilkt. es tiesam novertētu. 73, fuck. fuck
wow.
Mana saule Ka es viņu mīlu. Kevuška prieksa Brī. Neticami. Es pārdzīvoju par Brī, bet Kevins brought me back to life,

Tomaš.

Turamies.

0

243

es tok patisu velak filmu atpakal gribas redzt vel kevina neparpsejamo sniewgumu

0

244

Tomaš apaļāks palicis, vai arī tikai man ta liekas.????

0

245

ne vairak nobriedis nav vairs pusaudzis :D

0

246

fuck, kas tas bij??? Turpinām krišanas tradīcijas. Un vispār - kas tas tāds par mūziku un stilu. Tomaš ir jautrs aksts un ledus - tas ir viņa stils. Mambo-jambo boy. a kas tas vispār. Nes. Kaut kas ir galīgi grizi. Tomšs ir apmaldījies pats sevī.

0

247

Ak, Tomasiņ :( Tik sāpīgi krita. AUČ %-)

0

248

nu nez. Man jau šoks, ka vairak kā Brī. Nu tomēr Brī bij labak.

0

249

Arturčiks. Pačolejam. Viņu sauc par nakamo Pļušči. Un man mīļā 80-to mūzika. Money.

0

250

Man šķiet šī ir Brī pēdējā sezona. Nepaliks viņš līdz Nicai. Tā ka baudam dāmas, kamēr vēl varam :)

0

251

Man jau patīk, ka radio SWH rock ikdienas repertuārs instrumentali skan.

0

252

cravey написал(а):

Man šķiet šī ir Brī pēdējā sezona. Nepaliks viņš līdz Nicai. Tā ka baudam dāmas, kamēr vēl varam

es jau visu laiku baudu un gaidu, kad sovus baudīšu. Ar cerību, ka šovos  Brī piedalīsies ar Stefu.

0

253

Nu karoč Kevisn deva man kaut kādu emocionalo pacēlumu, kas mani nomierinaja. Es dzīvosu.

0

254

Nu knapi, knapi, bet Kevušku apsteidza. Nez, man liekas, ka tomēr aiz Kevuškas vajadzeja būt.

0

255

atka ledus liesana. Var paēst beidzot. Šampja pudele strauji tukšojoties ir palikusi sausa...

0

256

Ehh, man smagi :disappointed: Izskatās, ka Brī šogad bez medaļas paliks :(

0

257

kurs te runa pa esha nu vels es ar aizies uztaisis kadu tostiti

0

258

nu ta tagad man jasaki pa riktigo sresot

0

259

nu ta pēdējais grupņiks šodien :D

0

260

man sai grupa divi par kuriem es stresoju Brezina un Amodio

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne