TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Сообщений 301 страница 320 из 496

301

Malacīši čehi. Protams bija kļūdiņas un mūzika midzināja, bet bija sirds, emocijas un viņi vel jauni un zaļi. Būs labi.

0

302

Briti un Svīnijs Tods. Nu turās, nekrīt. Bet čahi bij jaukākii.

0

303

Oj, šausmas. Nabadziņi. Spēku pilnīgi vairs nebij. Partneris baigi vainīgs jūtas. Nu cerams traumu nebūs.

0

304

nu mlači krieviņi, bet ar nokrita partnere sāpīgi. Un tagad Persijas Princis.

0

305

Vācietis pārdzīvo, bet kaut kā tik skaisti izskatījās kā viņš nokrita ceļos un partnere apskāva viņu un viņš pieglaudās pie viņas vēdera. Tik kaut kā mīlīgi izksatījās, bija redzams, ka partnere piedod un nedusmojas un viss būs labi. Britiem, kur partneris bija vainīgs, ka abi nokrita, bija redzams, ka partnere nikna un k@c viņi tik tālu viens no otra sēdēja un viens otram nepieskārās - vot tur bija redzams, ka nebūs labi.

0

306

Malacīši krievi. Ļoti precīzi. Džeks tik ļoti skaļi skaitīja apgriezienus.

0

307

Deeem, šodien kaut kāda fakinā diena, vāciešiem arī ne visai labi gāja :(

0

308

nu baigi Alionai samisējās, bet programma vispār šita baigi smuka un spilgta un vispār paraugdemonstrējumu. Baigi laba, jauta. Itāļi tikko baigi skaļi skaitīja. Nopietna programma. Nez, vakar īsā man viņiem labak patika.

0

309

Ai, nokrita itāliete. Nu jā. Jauniņie tomēr izvēles programmā vel ne tuvu nav tik lieliski kā vakar īsajā.

0

310

Krieviņi būs čempioni, tīrāka programma.

0

311

ak, dievs, cik skaisti. tik skumīgi skaista programma un es apraudājos. Reāli. Pirmais priekšnesums sodien, kas noveda mani līdz asarām. Ka var tik skaisti. Pilnīgi ir sajūta, ka Yuko tiesam mīl Aleksandru, bet Aleksandrs apprecejās un viņiem šī ir pēdēja atvadu deja. Pilnīgi man tas ir vesels stāsts manām acīm. Tik mezonīgi skaisti. Bij jau protams kļūdiņas, nepiegriezieni, bet lielu kļūdu nav un kopskats programmai vislabākais kāds sovakar bija.

0

312

njā, nu trīs balles pietrūka. Bet man tomēr leikas, ka šovakar bija viņi labāki par vāciešiem, vakar vācieši bija labāki, bet šovakar Yuko un Saša ir vienalga vislabākie.

0

313

AK.MANS.DIEVS. Es tais pāris sekundēs pirms overall rezultāta počtji bikses piemīzu :D BAAAACCCC!!! AAAAAAAA, AĻONA UN ROBČIKS VINNĒJA!http://i993.photobucket.com/albums/af58/anaida21_album/yahoo.gif

0

314

O, Stepka. Yey.

0

315

"How's your German, Nicki?"
Nicki: "Non-existent!"
"Well, this should be fun then..."

Haahhaaahaah, mīlu britu komentētājus, viņiem tādas domu pērles brīžiem nāk laukā :D

0

316

Alionai dikti švaki ar angļu val. Stepka varētu vāciski prasīt.

0

317

STEPKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

0

318

Viņš ir tik flembojānts vispār Stepka. LOL. Smaidiņs. Bet jūtas labi arī intervētaja lomā un nebaidas ļaunos jautājumus uzdot ar smaidu uz lūpām.

cravey, apsveicu ar vāciešu uzvaru. Bet es biki saskumu. Man likās, ka par izvēles programmu Yuko un Alksam biki vairak pienācās. Čist - gribu atkal programmu noskatīties. Tiesām viņa mani emocionāli paņem manās skumjās.

0

319

albalonga написал(а):

cravey, apsveicu ar vāciešu uzvaru. Bet es biki saskumu. Man likās, ka par izvēles programmu Yuko un Alksam biki vairak pienācās. Čist - gribu atkal programmu noskatīties. Tiesām viņa mani emocionāli paņem manās skumjās.

Līdzīga situācija kā pagājušo gad ar Brī un Stepku, Brī pienācās 2. vieta, a to iedeva Stepkam :( Man vnk ir tā, ka zinu, ka viņiem tā tiešām ĻOOOTI reti gadās, ka tāds salīdzinoši vnk elements nesanāk, tapē es uz to kkā savādāk skatos. Jo programmas tīrības ziņā, kā jau teicu, krieviņiem taviem bija tīrāk :)

0

320

Vispār ir ta, ka Yuko nesen bija smaga pleca operācija un viņa nav vel pilnība formu atguvusi. Visadas baumas cirkulēja un cirkulē. Pirms čempja Aleksandra teica, ka šajā brīdī viņi nav cienīgi būt čempioni. Tāpēc šodienas gandrīz ideālā izvēles programma ir liels sasniegums. Pēc programmas varēja redzēt, ka Yuko sāp k@c sēžot. Katrā ziņā viņi ir mani čempioni par spīti visam, lai gan protams cienu Alionu un Robinu un nekādā mērā nenoniecinu viņu talantu un sasniegumus.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne