TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Сообщений 361 страница 380 из 496

361

o, Makarova baigi labi, man patika. Super.

0

362

ak, šausmas, kā amn tie Requiem for a dream apnikuši/

0

363

ielēca bortā, tas gan vvēl laimīgi beidzās. Daudz trakāk varēja būt.

Bet viņas jaukais treneris ir blakus. :D

0

364

Nu jej - tik piektā Vaļka. Nu es pilnīgi skaņu nogriezu, kad viņa slidoja. Nu vai tiešām nepiederdzas tā mūzika.

0

365

Es ar skatos :D Jūtu, ka daiļslidošanā atkal krievu ēra līdz Sočiem sāksies  :disappointed:

0

366

aga. bet vēļ jau Āzija ienes korekcijas. Domāju, ka tās vienalga valdīz, a Eiropā krievietes. Nu i labi, jo citas jaunās švakas.

0

367

LOL, tagad britiem iet intervija ar riteņbraucēju - preses konference. Kā viņš taisnojas un kā brits tulko - tas balss tonis un izteiksmes - LOL. Es vienkārši ierēcu lai gan man nav ne jausmas, kas tur par problēmām īsti ir.

0

368

ogo, Bittersweet symphony laiž mūziku montētajam pāru klipiņam no vakardienas.

0

369

ehh tā man in the iron mask mūzika ir vnk burvīga :love:

0

370

Ak, es ar apraudājos atkal. Tik skaita tā programma Yuko un Aleksam. Skumja un skaista un tērpi zilajā ilgu un cerību krāsā. Vienkārši asaras pārvaigiem rit. Galīgi vairs uz Ālionu un Robinu nebribas skatīties, jo tur pavisam cita noskaņa un emocijas... Pilnīgi Yuko beigās it kā nomira uz ledus. Bāc, cik skaisti.

0

371

Somewhere over the rainbow un Kiira. wow. Tik skaisti. Čempione. Viņai jābūt čempionei.

0

372

wow, Sāra. WOW. Es neticēju. Man likās, ka nebūs, bet wow. Tik skaisti. Nu, nu, kādi punkti.

nu jā, tomēr nepārspēja makarovu. Bet vienalga - malacīte. Domāju, ka tāds top 3 arī paliks.

0

373

nu ko sveicei bus medalis

0

374

jā, briti atzīmē, ka laikam labālā Ladies short kāda bijusi, jo nekrīt meitenes - reti kura nokrīt - un galvenais pēdēejās divas grupas gandrīz visas izdara vislabāk visu, cik labi vien var izdarīt.

0

375

Jautājums cravey - kurā gadā un kādu programmu Brianam taisīja Nikolajs Morozovs???

0

376

man apstājās strīms. Bā.

0

377

a smuka austrumnieciskā mūzika Sonjai.

0

378

Un izbaudām pēdējo slidotāju - Jennu. Ja vien man neraustītos nolāpītais Strīms. Jenna ir jauka jau vien tāpēc, ka ir Kevuškas sieva. LOL>

0

379

albalonga написал(а):

Jautājums cravey - kurā gadā un kādu programmu Brianam taisīja Nikolajs Morozovs???

2005/2006 sezonā "Lord of the dance" - mana mīļākā Brī sacensību programma :love:

0

380

lieliski. Jo es te vakar Sterian + Amorozo fiku sāku rakstīt. LOL>

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne