TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Сообщений 381 страница 400 из 496

381

Drausmas.. es tik lasu jūsu komentārus un pārdzīvoju, ka man viss iet secen.. jo jāsēž darbā apkalpošanai vai sēdēs un semināros.. tik pēc tam varu palasīt aprakstus.. :O

0

382

Siikaa написал(а):

jo jāsēž darbā apkalpošanai vai sēdēs un semināros.. tik pēc tam varu palasīt aprakstus..

trakums. Nejauki.

0

383

ĀAAAA Sāra malace. Es ticēju, ka šogad jābūt. Mna vislabāk patika. Ahh tāds prieks.
Par Kiru arī, bet nu Sāra vienmēr mīļāka bijusi.
Šoks par Kostneri.

0

384

Esmu mājās un kāreiz tik pirmo vājo grupu nokavēju.

O, smuki tērpi un smuka mūzika ukraiņiem. wow.

0

385

Es šogad esmu tik slikta fane. Vakar nobeiloju, jo bija jāmācās valses eksāmenam (kuram es sāku mācīties tikai sešos no rīta šorīt :D ).
Kā rezultātā es tikai tinu un tinu atpakaļ šo diskusiju, jo ir tikai daudz komentu - es vēl nebiju pieredzējusi, ka tie var sekot viens otram tik ārkārtīgi lielā tempā :D

Dāmas, cikos man jāsāk rītā sēdēt pie ekrāna, lai redzētu labākos 10?

Centīšos vēl šovakar noskatīties puiku SP slidojumus.

0

386

o, otrajiem ukraiiem mzika no netrajām dejām. super.

0

387

Rīt ap 21:00 laikam tev jāpiesledzas.

0

388

Ak, Tesla/Mior un Čaplina programma. Visiem tā patika jau atlases laikā. Ak, tik jauki.

0

389

Man vienkārši trūkst vārdu, lai nokomentētu Kerrus. Vienkārši tik skaisti. Otreiz šajā čempī noveda mani līdz asarām.

0

390

yeye, Kerriem būs 3.vieta. Un Fabians/Natālija Čārlija Čaplina Medley baigi jauks

0

391

superb. vot ar deju rezultātiem beidzot es esmu pilnībā apmierināta un laimīga un man ļoti patika. tiešām izbaudīju.

Pasaules čempis būs Tokijā - tas nozīmē, ka sacensības būs ļoti agri pa dienu un tas ir smagi. Būs man kaut kā jāorganizē darbā kaut kas, moš par kādu triju dienu atvaļinājums jāņem lai redzētu, citādi nekas nesanāks.

0

392

Ak Kerri  :love:  Komentārus vienkārši neprasa.

0

393

Jā, mani ar rezultāti apmierina, varbūt varēja Kerriem 2. vietu iedot, bet oki, 3. ar nav ne vainas :) Nu ko, šon puicīši slido :D

0

394

nu superigi man kautkaa sogad vismaz pagaidma apmierina rezultati dala no maniem favoritiem ir tikusi pie medaala, vel tik tagad jasagaida pedejie divi finali.
un ceru ka tur ari mililishi tiks pie medala gan Saara gan Brezina gan korpi gan Amodio.

par vakardienas Kerru bronzu riktiigi priecajos.

un visu laiku gaidu intervijas lai atkal un atkal redzetu Stephane :) yei yei yei ka mazs tinis sasmados aiz laimes :D
nevaru vien sagaidit Gala.....!!!

es vispar tagd skatos virieshu SP ieakstu un atkla priecajos ka mazs berns par konfekti :D

man sogad vismaz un EC ir palaimejies redzet tiesraides (ta nu sanacis ka atkal saja laika nestradaju).
ceru ka PC ta vis nebus soreiz darbins ir svarigaks par dailumu (skrba realitate), bet jau varu visu ierakstit un tad  priecasos par daili......

lai nu ka man ar prieks ka varu seit pakomentet un ir vel kads kas to dara tiesraizu laika. TURAM BURU

0

395

es tikko pārnācu no darba. Kas ar Kiru notika un tiesam Karo bija tik laba? Es nosokējos par rezultiem.

0

396

wow, Sāra uzvarēja. Jej. Mans idealais trīnieks - Sāra, Karo un Kiira. Super. Žēl gan ka Kiirai tur kaut kas greizi aizgaja, bet tāds prieks par Karo un Saru. Jej.

0

397

vai tad tagad iet slidoshana ko es tagd palaizu garam?

0

398

nja izskatas ka eurosports neraidis tieshraide damas

0

399

katra zina kirra un sara ir tikusas pie medalas tad tas ir vnk ideali man prieks

0

400

albalonga написал(а):

wow, Sāra uzvarēja.

Vot par to man ir mežonīgs prieks.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne