TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Сообщений 401 страница 420 из 496

401

jā, LTV7 protams hokeja tiešraide un Eurosport tur ar visādi ziemas sporta veidi un nerādīja damas. Sūdīgi. Nu bet es jau tapat parnācu un kad datoru iesledzu Live Scores, tiesi jau pati pēdējā - Sara slidoja.

Nu nav noslepums, ka mana mīļāka daiļslidotaja ir Karolīna un tapēc man mezonīgi liels prieks, ka viņa atguvās un labi noslidoja un izveles slidojuma viņai pirmā vieta. Sarai otra, bet Sara uzvareja, ko bija uzkrajusi punktus īsaja. Vispār Super. Kiiras gan ir biki zel, bet nu vispār idealais trijnieks no Eiropas un kaut kāds naivs prieks, ka neviena no krievietem netika uz pjedestala, jo viņas abas man nepatīk.

0

402

Es ar tikko no lielās pastaigas pa kalniem atnācu mājā un rezultātus apskatīju. SUPER! LIELS PRIEKS PAR SĀRU, un piekrītu iepriekš sacītajam, ka superīgs pjedestāls. Un man ar izlauzās evil smiekliņi par to, ka abas krievuškas aiz pjedestāla palika  :rolleyes:
Gaidu puikas, briti sāks raidīt 20:30, tieši Brī grupu. Pirms tam maybe pa krievu kanālu kādu japačeko būs.

0

403

LTV7 sāka rādīt dāmu pēdējo grupu. Makarova slido un nogāzās. Slido pie DOn`t cry for me Argentina. Man kaut kā liekas, ka tādai 18 gadīgai meitenītei pārak spēcīga mūzika, ļoti pietrūkst emociju.

0

404

Jā, Makarova vienkārši nespēj iznest to domu, tās emocijas. Ar skaistu mūziku vien nepietiek, tā ir jāizjūt. Man mūzikas skolā bija ļoti labs pasniedzējs, viņš parādīja, ka jebkura nots var būt skaista tikai, ja tu tajā ieliec emociju gammu pilnībā, ja nē, tad nekas labs nesanāks. Viņa neatdeva sevi pilnībā šajā priekšnesumā.
Man ar bija tāds prieks, ka krievietes netika uz pjedestāla.

0

405

Nu Karo nebija ideāli, bet tomēr tehniski pietiekami spēcīgi ar mežonīgu ātrumu. Un Kiira reāli sagāzās gan tiešā, gan netiešā nozīmē. Neveiksmīgi, sāpīgi nokrita, ilgi atguvās un tehniski pavisam švaki aizgaja, arī emocijas pazuda, laigan atkal Loida Vēbera Evitu slidoja un protams stipri labāk kā Makarova iznesa šo mūziku. Nu bet salīdzinot ar Karo baudījums pilnīgi vājš kopumā, brīžiem bija sāpīgi skatīties, sevišķi, kad seja sauraucās sāpēs pēc kritiena.

0

406

o, superb Sara. uN PARĀDĪJA arī kā Stefs priecājas un applaudē. Lieliski. Man ļloti patika.

0

407

beidzot LTV7 sāka rādīt puišus. Pirmā grupa jau noslidojusi un tagad slidos Joriks.

0

408

Brī un Albānīts ieradās abi baltajās Francijas formiņās. Brī bija ar somu uzriteņiem, bet Albānīts nesa tērpu pāri plecam. Albānīts smaidīja savu albāniski probērisko smaidu, Brī izskatījās baigi nopients.

Ir redzams, ka Menšovs Krievijas čempī uzvarēja ar savu izveles programmu. Baigi laba un man mīļa mūzika ar. Un baigi lēkā Kevuškas stgilā. Spēcīgi.

0

409

Šogad arī māsa sāka skatīties. Viņas labākais komentārs: "Nu, čali, nespīd! Vari jau iet nost no ledus!"

Vai man tikai tā šķiet, vai tiešām šogad puikas krīt nenormāli bieži?

0

410

Jā, meitenes baigi krita šodien un arī puikas baigi krīt.

Bet Brī - saule. Lai gan divreiz rociņa pie ledus un vēl kļūdiņas, tomēr atkal pārliecinos, cik ļoti man patīk šī pilnīgi Brī nerakturīgā programma, es sajūsmā. Mani trešoreiz noveda līdz asarām šajā čempī. Malacis. Brī vienalga ir vislabakais.

0

411

Super - 152. Turās. Baigi labi. Es te tā iekliedzos.

0

412

albalonga написал(а):

Es te tā iekliedzos.

Man visu programmas laiku likās, ka sirds te pa muti izleks, te vispār apstāsies...

Malacītis mans.. :)   :love:

0

413

Javi, Javi, Javi!!!!

0

414

Ak, Brī, lai kā es nemīlu FR un visu, kas ar to saistīts, bet viņš ir izņēmums :D Nu dārgums, saule, bumbulīts' un visbeidzot MALACĪTS' :jumping: Par medaļu gan nezinu, bet nu vismaz, pašam ar kaut nedaudz prieciņš :) Es ar te skatījos, un viss trīcēja iekšā :confused: Bet domāju, ka visi to jau tāpat zina :D

0

415

cravey написал(а):

Par medaļu gan nezinu, bet nu vismaz, pašam ar kaut nedaudz prieciņš

Jap.. tas bija pierādījums sev, ka viņš to var.. :)

Man ar patīk teiciens.. Žubērs ir Žubērs :D

0

416

Brī malacis. Ak dies es tā iekliedzos  redzot atzīmes. Akk saule  :love: Like I said Champion is someone who gets up when he can't! 
Havijs, Havijs akk kā man patika.
Krisijam bija tik laba programma  :love:  Akk žēl mazliet, bet bija skaisti.
Žēl par Adrianu, bet taisnība jau ir nepiestāv viņam īsti tāds stils.

0

417

Inetux написал(а):

Like I said Champion is someone who gets up when he can't!

You are 100% wright.. :)

0

418

Morozova apsveiciens Flo. Fuck, es izkusu. Man daiļslidošana ir tagad vēl viens OTP>

0

419

Flo malacis.. man ļoti patika.. lai puika sarauj un turas.. būs laba atbilde no Eiropas ASV, Kanādas un Āzijas sportistiem.. :)

0

420

LOL, Brī tomēr izvēles programmu tiesneši augstāk novērtēja. Bet loģiki, jo tehniskie elementi bija spēcīgāki, bet protams programmas komponetes daudz augstākas. Nu nu, kas būs. Flo uzvarēs. Bet vai kāds spēs iespraukties strp Flo un Brī? Brezina jau tikko nokrita, Un slido viņš iepriekšējās sezonas programmu, tāpat kā darīja Samuels. Un atzīšos - Brezina man nepatīk. Man liekas, ka viņš joprojām nav atradis savu stilu, savu individualitāti, trūkst harizmas. Īsajā programmā jau parādījās, ka ir, bet šī vecā programma atkal atmet manās acīs viņu atpakaļ. Pagājušogad viņš palika ārpus pjedestāla un sorrī - bet man neliekas, ka šogad viņš to ir pelnījis.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne