nu ta es ar beidzot pie neta tikusi!!!
manas pardomas par cempi Berne 2011
kopuma ar visu esmu apmierinata ka jau ieprieks mineju ka lielaka dala nao maniem favoritiem ir tikusi pie medalam.(AMODIO,SARA, KORPI, KERRI, ALONA & ROBIN)
bija viena vilsanas attieciba uz Brezinu, vai man dienin es jau ka emocionals cilveks gandriz apraudajos, ka ta nenoveicas, nu protams ka puisis bij cerejis uz medalu. Vernera vieta tiesam gribeju redzet Brezinu. nu neko vinam vel laiks daudz prieksa.
par Amodio uzvaru riktigi priecajos yei ka man patika visi tie kadri ka abi francuzi viens otru apsveic, mmmm tas bij tik skaisti. es vel vakar visu laiku tinu atpakal kadrsu lai velreiz to redzetu. MALACI.
Par Saru es ar gandriz apraudajos kopa a vinu. tik zel ka eurosports ta saisinaju ierakstu ka riebjas neparadija apbalvosanu un interviju. rrrrr
loti daudz jaunie iepatikas nu varbut ne gluzi jaunie bet es vinus kka sogad pamaniju. lai vai ka mums te daudziem nepatik krievijas parstaji, bet tiesi tie ir kas man no jaunajiem iepatikas. paris kas ieguva 4 vietu dejas Elena ILINYKH&Nikita KATSALAPOV ari sporta pariem 3 vietas ieguveji (kurus paverosu nakamgad), vel paverosu PETER LIEBERs(Vacija).
un vel viena liela vilsanas bija vakar kad eurosports neradija visu gala no sakuma. ta ari isti nesapratu Stephans slidoja??? vai ne?? redzeju tik pedejo teikumu no vina runas un tad sakas gla.
un protams jaboja skaistums ar reklamam, pec katra prieksnesuma rekalama, traks var palikt.
tagad protams gaidu pasaules cempi marta. ceru ka tur ari ies karsti un neprognozejami. galvenais jau redzet parejo kka pardzivosu.
nu ko lai saka LAI VEICAS JUMS UN SLIDOTAJIEM!