TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Сообщений 101 страница 120 из 496

101

Ai, cravey, LOL. Paldies par video. Izgulējos, tikko piecēlos un nomierinajos. Tagad sākas trīce. Vēl tik stunda un sāksies. wow. Kā es gribētu tagad teleportēties pie tevis vai tu pie manis. Vēl etansy, Siiko un Palo paķert līdz, arī Inetux un vēl ja moš kāds grib piebiedroties - tik daudz jaukāk būtu kopā skatīties...

0

102

Ok palikušas tikai dažas minūtes. Can't wait.

0

103

jap sakas karstais ledus viriem........ fingers krast par favoritiem :)

0

104

piemais dalībnieks Dānis Justus  - what a pacage - ta izspiežas ciešajās biksiņās. Mūzika jauka un dzīvīga, bet slidojums vienmuļš un garlaicīgs, nav nekā spēcīga. Tērps man nepatīk - nez kāpēc. Laikam ja nebūtu tik spīdīgs tas viss pa virsu rosā, vairāk melns un mazak spīguļu

0

105

izraēlim drausmīgs tērps un pliks pļekons, nu - ko rādīs???

Nu drausmīci izcentās ar 4-ry apgr. lec, bet nesmuki protams. Nu vismaz mūzika laba.

Tīri oki, pats ar apmierināts.

0

106

Turks. Smukiņš. Tērps pieticīgs un jauks. Mūzika jauka. Slidojums kā junioram. Dikti švaki.Ai, pat beigas aizgaja greizi. Nabadziņš

0

107

oho, pat dāni apsteidza.

Un tagad Joriks - beļģis, kurš uzvarēja kvalifikācijā. Un jau otrais, kas slido pie Maikla Buble variācijas par vecām tēmām.

Malacītis. Šitas sportists šķiet talantīgs. Moš izaugs biki un labak sāks arī izskatīties.

0

108

kkas ir kas belgim piesaista, nav slikti!!!

0

109

nu??????

tatad kas tur ir ar to belgi?

59.14 jap tiesham nav slikti

0

110

Feiferītis. Nu lai viņam paveicas.

Oho, apģērba maiņa. Smuki un interesanti. Man viņš patīk. Galvnais, ka viņš vienmēr smaidīgs un pozitīvs un savā stilā. Džezs ir mūžam dzīvs!!!! Hihihi, un aizmeta snieg pa gaisu beigās un atdzīvināja skatītajus. Jej.

0

111

nu un cik Feiferītis iedos?

Jabūt biki mazāk kā Jorikam, jo tehnika švakaka stipri, bet interpretācija spēcīgāka daudz.

0

112

jā, 55.70. Normaļņenko. Pats atkal smaida, jaukums. Gaidām nakamo grupu.

0

113

ei es laikam atpalikusi:D nezinaju ka Sveicei veseli 2 slidotaji pasktisiemies ka tad klasies jaunajia mainai :)

0

114

Divi Šveicieši un Cepļuha un Clemens no Rumānijas. Pačekosim. Man jaun ļoti interesē neredzētie un nezināmie Šveicieši. Švaki tur viņiem pēc Stefa. Stiprakais laikam Stefans Walkers. Bet nez, Laikam Šveice tuvākos gadus ir dziļā bedrē. Katrā ziņā beļģu Joriks daudz cienījamāka nomaiņa Kevuškam.

0

115

oooo peter gruter ar  laikam pacoles jauno sveicu mainu :D

0

116

laila написал(а):

ei es laikam atpalikusi:D nezinaju ka Sveicei veseli 2 slidotaji pasktisiemies ka tad klasies jaunajia mainai

Nu pagājusogad Stefa 2.vieta nodrošināja Šveicei 3 vietas un visi trīs protams piedalās pamatsacensībās, jo Šveice rīkotājvalsts. Trešās grupas pirmais sportists ir Stephane Walker, kuru jau minēju.

0

117

Seit var sekot līdz dzīvajiem rezultātiem un startēsanas kārtībai, lai neapmaldītos.

http://www.isuresults.com/results/ec2011/SEG004.HTM

0

118

nu vismaz publika savejos prot atbalstit.

sim muzons gruzons labs (Sveicietis)

0

119

Tiešam piekrītu Ābelei - labi filmējumi salīdzinoši ar pagājušogad iagauņiem un labs atkārtojumu režisos]rs,

Moriss - Harlem Nocturne.

Ai, bāc. Fuck. Nabadziņs. Stāvēt!!!!! Ritbergeru baigi gatavoja. Nu dikti švaki. Ārkārtīgi tizls tērps un viņam nepiemērota mūzika. Nu labi, ka vairāk nenokrita. Gribētu dzirdēt, ko Stefs komentē. Bāc. Bet malači šveicieši - savējo atbalsta. Publika reāli atdzīvoja. Un Viktors jau atdzīvināja, bet tagad pavisam. Super. Ļoti plastiks puistītis, kurš ja vispār ir vecs - 22 gadi.

0

120

Javijs numur divi aizkulisēs pastaigājas. Un Konstantins Menšovs.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne