Cepļiha. Turās.
Garlaicīga mūzika, tizls tērps. ah, kaskādi norava. bā. Nu turies, puisīt.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne
Cepļiha. Turās.
Garlaicīga mūzika, tizls tērps. ah, kaskādi norava. bā. Nu turies, puisīt.
Halles malā Komlivit reklama un no bumbiņām VARAVĪKSNE!!!!!
Man patīk Cepļuha - nezinu kapēc. Laikam uzvārds pie vainas. LOL
Nu protams kā gan bez Spoka. LOL. cravey noteikti siekalotos par kreklu.
Bet jauks risinājums - maska ar roku un cimdu.
Nu man jau liekas, ka īsti mūzikai līdzi netiek.
Man jau patīk - ja nesanāk par savu valsti startēt - startē par Monako - viņi ta neliks tev vispār nodokļus maksāt.
Man jau liekas, ka tur sievietes augstā operas balss ir un tad viens - laikam turks ja nemaldos pie Piektā elementa slidoja un ar ir augstā operas balss. Un nav man īsti skaidrs, kad tad ir oki cilvēka balss mūzikā un kad nē un kad un kā var noteikt, ka šī balss nesaka kādā valodā kādu vārdu un kāds nesadzird un mūzika nekļūst liriski ietekmējoša... Vot nošaujiet mani - nesaprotu to robežu.
Jauns termins no komentētajiem par Kimu no Monako
"Sportistam pietrūka žubēriskuma"... LOL
jej Brian tads relaksets izskatas aizkulises
Brians ar lielām ausīm baltā sporta kostīmā aizkulisēs ieradās ar ripināmo somu, koncentrējies un nopietnu sejas uzteiksmi. Man patīk, ka viņš ar ar mūziku bieži visur staigā. Viņs izskatījās labi, baltā krāsa viņam piestāv. Viņš izskatās pozitīvāks ka melnās drebēs.
Un Zoltans Klemesn, kurs man ar nezin kāpēc patīk no pagājušā gada. Un jokaini, ka tas tērps man patīk. Tāds supernaturālīgs baltā/melnā sajaukums.
Bet nabagam reali smagi iet. Eh....
Saskuma Zoltans pavisam.
Publikā atpazinu pagājusa gada spānietes - ne visas šogad, kuras pagājušogad bija. Bet viņas baigi jauks.
laila, jauki, ka pievienojies manos dzīvajos komentos. Redz, ka neviena cita nav. Gan vel parādīsies. Jo vismaz virtuāli ir jauki kopā ar kādu skatīties.
"Sportistam pietrūka žubēriskuma"
Es ar pievienojos dzīvajiem komentiem
nakamais Svecietis turas mazais (oi 20 gadi jau tad jau nav nekads mazais?)
Zoltans ļoti iespejams, ka tiks uz izvēles. jeje.
Pītera Gritera audzeknis Šv eicieitis Lorāns. Turam īkšķus. Es Šveices karodziņu pamahāšu
Es ar pievienojos dzīvajiem komentiem
jej, urrā.
Malacīts Lorāns. Un Publika ar dzīvo līdzi pat mierīgajam klavierkoncertam.
es vispār skatos jokaini. Skatos Eurosportā, jo bilde labāka, bet otrā istabā uz LTV7, lai letiņu komentus dzirdēt. hihihi.
nav slikti man patik tik tiesam zel ka jau dzekam 20 gadi, butu kadi 16 vai 17 tas butu ideali. Gruteram tad tiri iespejams butu jauns cempions?!
bet kas zin vel jau var palsidot
malacīts Lorāns. Super.
ideali prieks par vinu
eirosports atskatas uz 2010 gadummmm Stepka
ledus liešana. Eurosport rāda Tallinn 2010 Stephana gandrīž gāsanās momentus
mmmm Stephan Stephan Stephan .... cik jauki atmineties ka pagajuso gad sedeju latvija pie tv un raudaju aiz laimes ka dabuja otro vietu eh
un tas kritiens celina . puplika nopushas
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne