TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne

Сообщений 141 страница 160 из 496

141

LOL. Samontēts jauki. Stefs noslidoja un rāda FRA karodziņus un mūs ar Brī plakātu un karodziņu un pēc tam Brī uzreiz. Jauki.

0

142

YAAAAY, atkārtojumā no Tallinas mūs rādīja atkal :D

0

143

jaaa es ar redzeju latvju dailavas jauki

0

144

pēc Brī mūs neparādīja un tagad Pļušs.

0

145

Gailis

0

146

Jāiet pačurāt. LOL.

0

147

es gribeju teikt
Gailis ar blondu seksti

0

148

nu ta atpakal pie si gada gaidma spani kuru es neesmu redzejusi ieprieks

0

149

nu ja protams vel Sveicietis

0

150

LTV7 bremzē, bet Eurosport jau rāda. Krievi protams runā daudz par Pļuša diskvalifikāciju. Tip pagaidam ir uz vienu sezonu. Bet ja krievu federācija nosūta lūgumu atjaunot Pļuša amatiera statusu, tad var uzreiz vai pēc laika atjaunot. Tā viņi saka.

0

151

yay, gaidu otro Havjēru :D

0

152

jā, man ļoti interesanti šitas jaunais Stephas. LOL. Divi jaunie Dzeki, kurus fani sauc "The other Stephane" un "The other Javier". nabadziņi. Grūti būt vārda brāļu sekotajiem un viņu ēnā.

0

153

jei Brianu atkla raada iesildamies iesildamies

0

154

Paolo Baccini ar būs - man viņš patīk - maziņais puisīis

Brī balti sarkaā iesildās. Dikti koncntrējies. Gredzens labās rokas vidēja pirksta diezgan liels mirdz.

0

155

Wahahahaha, mīlu britu komentatorus. Man patīk, ka viņiem patīk Brī. Šie tagad karstu šokolādi dzer un sildās :D

0

156

to ka Bri stav eiropas cempionos 8 vai 9 gadus uz pjedestala to saka pilnigi visos kanalos

un Stephane nr 2 man riktigi patik. tik atrums vareja but biku lielaks bet ta likas ka ir loti labi

0

157

Bet the other Stephane tizls tērps reāli. Bet izteiksmīga mūzika.

Laba kaskādīti. Tīra

(atvēru Asti Toso. Mani nervi mani piebeigs)

oho, abi spēcīgākie Šveicieši biki atdarina Stefanu, bet man tā liekas? Nu moš arī Pētera Gruttera ietekme.

ogo, cik plastisks. Interesants zilacains blonds puisītis, baigi koncentrējies un satraucies. Cik viņam bija gadiņi???? Stefs par viņu vienīgo ir publiski piebildis, ka priecājas, ka viņam ir kāds sekotajs.

0

158

bāc, fuck, knapi, knapi tika. Dikti satraucies, beidzot pasmaidīja. Man viņš patīk.

Konstantīnas Menšova. 27. wow.

0

159

20 gadi sim sveicietim. varbut nakam gad paradit kko veel labaku

bac tik maz ounktus iedeva rrrrr

0

160

nu Menšovs manā izpratnē tiešām ir vājš un ņemot vērā vecumu viņa, mēs viņu vairāk arī neredzēsim

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Eiropas čempionāts daiļslidošanā 2011, Berne