TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna

Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna

Сообщений 181 страница 200 из 252

181

eh, nu labi, ko nu te es, rasiste, ar jums strīdēšos... :D Nu jā, bet manās acīs Brī tur tiešām izcēlās, kad skatījos uz foto. :) Jo man Daisuke ne pārāk pēc izskata. Nu jā, kā jau teicu, esmu rasiste (:D), nu neko nevaru padarīt, ka man aziāti ne pārāk...

0

182

Video no preses konferences:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-LHQ8l7nqU8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K1p_1lW4WBA[/youtube]

0

183

Un intervija ar Brī pēc vakardienas :) Pladies Nastjai no http://brianjoubert.ruhelp.com/index.ph … amp;st=640 :)

http://www.lequipe.fr/Ski/breves2010/20 … -mort.html

Какое было ваше первое чувство?

Это грандиозно. Я полагаю, что этот момент еще напряженнее,чем был на Чемпионате Мира2007,когда я стал чемпионом,но тогда весь сезон я выигрывал,не было никаких трудностей.А сейчас я пережил очень сложные для себя 3 недели восстановления.Но за них я проделал большую работу,и вот награда за неё.За последние два года,я постепенно терял прежние ощущения в самом себе,я уже не думал,что верну их вновь,но это происходит сейчас.Я пока не на 100% изменился,но я на правильном пути.Сегодня вечером,я захотел сделать два четверных,и у меня получилось,несмотря на то,что на тренировках они в последнее время не особо выходили.

Каким был ключ успеха к этому достижению?

Необходимо было, чтобы я изменил своё поведение.Это поведение касается не льда,а вообще.Со стороны тренировок претензий нет,тк я всегда много работал,но в последнее время мне не доставало расслабленности и спокойствия,от этого тренировки стали неэффективны.Это я и пытался поменять после Олимпиады,и сработало!

Прислушивались ли вы к другим?

Да, теперь да!Я больше не опираюсь лишь на свою голову и конечно же не слушаю всех подряд,а лишь тех,кому доверяю - это люди из моей каманды.Я это и раньше делал.

Кому хотите посвятить эту медаль?

Моей матери. Потому что именно этот человек помогает мне больше всех. Она была со мной и поддерживала меня после Олимпиады...(Голос затихает от рыдания........)

Будете выступать в будущем?

В любых случаях, я не умер. Именно этим вопросом я задавался. Я уже не знал,смогу ли вновь соревноваться...,но в глубине души верил,что да(сдерживая слёзы)Сейчас я ответил на этот вопрос.

Перед вами, все очень быстро катались...

Я тоже быстро катаюсь, я могу кататься на коньках очень хорошо! Просто, я накопил столько усталости,даже на вчерашней короткой программе, я потерял немало нервов. Я до конца сражался, я вымотался. Надо много работать и если я буду это делать,у меня получится вернуть титул чемпиона мира.

По сути, вы не являетесь «маленьким дураком»,каким вы себя назвали в Ванкувере?

Вот именно,что я пересмотрел жизнь. Надо этим заниматься каждый день. Я не хочу быть кем-то,вроде дуралея, я хочу быть самим собой. В настоящий момент движемся по правильному пути,потому что это приносит пользу всему миру, и мне.

0

184

cravey написал(а):

WAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA, VOT I TAISNĪBA VIRS ZEMES! UZ ĪSU BRĪDI REDZĒJĀM PATIESO PJEDESTĀLA IZKĀRTOJUMU!!!!!  :rofl: GADA KURIOZS  :rofl:

Jā, tas tik bija kaut kas. Tā rēcu :D

Kevins toč malacīts. Tiešām labi noslidoja. Un tā laskāde - IESPAIDĪGI. Piekājas, ka Plušķis to jau ir lecis. :D

Man ļoti patikās mans Adrian SCHULTHEISS. Nu tiešām  labi. Mans bumbulīc.....

0

185

Hihihi, visi jautājumi principā tik Daisukem un Brī, nabaga Čans, tik par 4kāršajiem šim pajautāja. :D
Bet par Brianu man prieks, ka viņš ir pārliecinājies pats, kas ir vissvarīgākais, ka viss vēl nav beidzies un viņš var kļūt atkal par čempionu ^^

0

186

Paloma написал(а):

viņš var kļūt atkal par čempionu ^^

Tieš tā! Domāju, ka mēs no Brī vēl sagaidīsim daudzus lieliskus momentus ;)

Nākamgad noteikti domāju braukt uz kādām sacensībām atkal. Jāskatās kā būs ar nākamā gada skolu, un tad jau var sākt tālāk plānot :)

0

187

Tieši tā no Brī mēs vēl sagaidīsim lielas lietas. :flirt:

0

188

Laimīgs  :flirt: , bet tik sagurušas acis :(
http://s006.radikal.ru/i213/1003/7b/4b3f219852b6.jpg

0

189

euu, kas noticis Hohlovai un Novickim, ka viņi nestartē? :( Katrā ziņā man dikti žēl ir, jo viņu ugunsputns man nenormālīgi patīk.

0

190

Paloma написал(а):

euu, kas noticis Hohlovai un Novickim, ka viņi nestartē? :(

Sergejam it kā esot problēmas ar celi un viņš nevarot izpildīt pacēlienus. Vismaz tas ir tas, kas zināms plašākai auditorijai, kas patiesībā ir par iemeslu - to varam tikai minēt.

0

191

cravey написал(а):

Sergejam it kā esot problēmas ar celi un viņš nevarot izpildīt pacēlienus. Vismaz tas ir tas, kas zināms plašākai auditorijai, kas patiesībā ir par iemeslu - to varam tikai minēt.

nu skaidrs... bet jā, man viņu pietrūks... :/

0

192

Maza intervija angļu val. ar Brī pēc īsās programmas :)
http://video.eurosport.fr/patinage-arti … ideo.shtml

0

193

Paloma написал(а):

visi jautājumi principā tik Daisukem un Brī, nabaga Čans, tik par 4kāršajiem šim pajautāja

Noskatoties interviju, man sāka šķist, ka Daisukem jautājumus uzdeva tikai pieklājības pēc, jo viņš tomēr ieguva zeltu, likās, ka visi žurnālisti interesējas tikai par Brian. Bet vispār ļoti laba intervija, tāda optimisma un prieka pilna no visiem trim sportistiem..  8-)

0

194

Siikaa написал(а):

Noskatoties interviju, man sāka šķist, ka Daisukem jautājumus uzdeva tikai pieklājības pēc, jo viņš tomēr ieguva zeltu, likās, ka visi žurnālisti interesējas tikai par Brian..

Man arī tā likās!!!!

0

195

Braiens lielāku sensāciju uztaisīja. Lielākā daļa patiesībā bija gaidījuši, ko Braiens parādīs, kā noslidos. A tas, ka Daisuke uzvarēs, tas jau vairāk vai mazāk bija skaidrs iepriekš, līdz ar to nesagādāja nekādus pārsteigumus. A Čans tur vispār ieklīdis, kur viņam nemaz nav jābūt, tapē arī neviens par viņu nelikās ne zinis :D

0

196

cravey написал(а):

A Čans tur vispār ieklīdis, kur viņam nemaz nav jābūt, tapē arī neviens par viņu nelikās ne zinis :D

Es ar neliktos. :crazyfun:  Kā var pamanīt kādu citu, ja tur ir Brians. BRIANS IR VIENKĀRŠI JĀMĪL!!!!!! :love:

0

197

Pirmais desīts' sievietēm (SP+LP):

1 Mao ASADA JPN 197.58
2 Yu-Na KIM KOR 190.79
3 Laura LEPISTO FIN 178.62
4 Miki ANDO JPN 177.82
5 Cynthia PHANEUF CAN 177.54
6 Carolina KOSTNER ITA 177.31
7 Mirai NAGASU USA 175.48
8 Ksenia MAKAROVA RUS 169.64
9 Rachael FLATT USA 167.44
10 Viktoria HELGESSON SWE 161.79

YAY, Laura trešā  :flag:

0

198

Awww, no šejienes pat izskatās kā zelta medaļa  :flirt:
http://brianjoubert.ruhelp.com/uploads/brianjoubert/post-11-1269699804.jpg

0

199

cravey написал(а):

no šejienes pat izskatās kā zelta medaļa

Tiešām izskatās kā zelta..  8-)

0

200

cravey, tu par Lauru priecājies a es par karo raudu. Patraugdemonstrējumos viņu neredzēsim. nu tik maz pietrūka. bāc.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna