Es ar pa Lauru priecājos! Nu tiešām bij labs slidojums, ne ideāls bet ;labs!!!
Redzēsim takš Karo paraugdemonstrējumos viņa tač ir mājiniece!!!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna
Es ar pa Lauru priecājos! Nu tiešām bij labs slidojums, ne ideāls bet ;labs!!!
Redzēsim takš Karo paraugdemonstrējumos viņa tač ir mājiniece!!!
A, jā - es pat kaut ka aizmirsu - traka es. Paldies, ka atgādināji. hihihihi...
Stefijs tava avikā - wow.
Alby, kā jūties?
Bļāviens jūsu iespaidā esmu Sterian fane tagad
Vis Jonīts tiek atbīdīts uz 3 vietu
Bļāviens jūsu iespaidā esmu Sterian fane tagad
yey. wow. Bet tu tikai tādā nozīmē, ka tev tagad Stefans un Brians ļoti patīk, vai arī mūsu slimīgajā nozīmē, ka mēs viņus abus sapārojam joka pēc. Nu slash nozīmē? hihihih. Tas man liek aizdomāties par to, ka Sterian fikā atstāju abus jaukumus sastrīdējušos pēdējā nodaļā. vajadzētu beidzot nakamo nodaļu uzrakstīt, lai abi salīgst mieru.
Alby, kā jūties?
Slima. Un pa kinceni pārgurusi. Tagad jau drīkst to atklāt - mēs mainam producentu grupu un arī speles vadītājus. Pamatīga rīvešanās visas pedējās izlozes un šodien tā teikt atvadīsanās no vecajiem raidījuma vadītājiem. Pārgurums milzīgs. Un nākamsestdien ar jaunajiem vadītājiem laikam filmēsim līdz pusnaktij.
Ņē, nē man Brians un Stefans patīk. Līdz jūsu slimīgajai nozīmei vēl neesmu nonākusi
hihihi, oki, saprotu. Visi jau nevar būt mūsu pakāpē slimi.
Awww, Inetux, man prieks, ka tā Iespējams, ka tagad, kad Stefans vairs nestartēs sacensībās, Braienam vairāk fanu Latvijā parādīsies. Līdz šim Stefana fani bija daudz vairāk.
Un es turpināšu likt Brī bilžukus un intervijas, lai viņš jums iepatīkas vēl vairāk
Iespējams, ka tagad, kad Stefans vairs nestartēs sacensībās, Braienam vairāk fanu
Par vienu vairāk jau ir!!!
Līdz šim Stefana fani bija daudz vairāk.
Tiešām..?? It kā no maniem pazīstamajiem vairāk meiteņu apgalvo, ka ir Stefana fanes, bet viņu fanošana tā.. nu ja nu viņas atceras, ka ir sacensības, tad patur īkšķus...
Bet tās pāris meitenes, kuras apgalvo, ka ir Brian fanes, tiešām seko līdzi visam, kas notiek...
Отредактировано Siikaa (28.03.2010 17:10)
Bet tās pāris meitenes, kuras apgalvo, ka ir Brian fanes, tiešām seko līdzi visam, kas notiek...
Nu tad vnk Braiena fani ir mazāk, toties uzticīgāki visa gada garumā
Bet Latvijā jau vispār vairums tikai sezonas laikā tā reāli uz lielajām sacensībām patur īkšķus. Vnk mūsu valstī tā interese ir minimāla. Arī fakts, ka mums pašiem nav populāru daiļslidotāju traucē daiļslidošanas popularitātes attīstībai
BTW, kā jums paraugdemonstrējumi patika? Braienam gumija bikšu starai notrūka Tas bija labs Pašās beigās, kad visi jau gāja nost no ledus, arī bij labs moments, kad Brī parādīja - tas baig čilloja mūzikas pavadījumā
Brī ar mazo medaļu īpašniekiem pēc LP:
Ahhh
Braienam gumija bikšu starai notrūka Tas bija labs
aha ai, bet vsp viņa paraugdemosntrējums bija super - nu es nevaru, soļu celiņi un vēl tāāāādi, ir mana vājība.
arī bij labs moments, kad Brī parādīja - tas baig čilloja mūzikas pavadījumā
ek, to vairs nepamanīju...
Bet es vnk izkusu, kad sāka skanēt "Vivo per lei" - tik skaaaaaisti!
kas vēl.. jaukie kanādieši ar savu fantastisko firmas pacēlienu.
Diez ko alby teiks par Čana mūzikas izvēli?
Arī fakts, ka mums pašiem nav populāru daiļslidotāju traucē daiļslidošanas popularitātes attīstībai
Tas gan.. es arī nezinu latviešu slidotājus... ja jāsaka godīgi.. es zinu, ka mums ir slidotājs, kuru laikam sauc Ģirts, bet uzvārdu gan neatceros.. Tā kā ne ar ko neatšķiros no lielās masas...
kad visi jau gāja nost no ledus, arī bij labs moments, kad Brī parādīja
Es skatījos internetā un pašās beigās uzkārās pleijeris.. dabūju pārlādēt, bet tad jau viss bija beidzies... Un tieši neredzēju.. Būs tagad jāskatās vēlreiz atkārtojums..
Diez ko alby teiks par Čana mūzikas izvēli?
Es bij šokā, kā šis tik labu mūziku uzdrošinājies paņemt
ek, to vairs nepamanīju...
Gan jau kaut kad youtube parādīsies
ai, bet vsp viņa paraugdemosntrējums bija super - nu es nevaru, soļu celiņi un vēl tāāāādi, ir mana vājība.
Man oma ar beigās teica, ka Braiens viņai vislabāk no visiem paticis, neatkarīgi no manas lielās fanošanas par viņu. Oma teica, ka viņas gaumi nevar iespaidot un Braiens viņai tiešām paticis vislabāk, it īpaši tas viņa vīrišķīgais stils
es zinu, ka mums ir slidotājs, kuru laikam sauc Ģirts, bet uzvārdu gan neatceros..
Ģirts Jēkabsons. Un no sievietēm jau pēdējos 2 gadus startē Žanna Pugača
Rakstiņš krievu medijos
Ярослав КОРОБАТОВ, Олег ЧИКИРИС («Советский спорт» - специально для «КП») — 26.03.2010
Мир фигурного катания продолжают сотрясать судейские скандалы. Если в Ванкувере служители Фемиды засудили Евгения Плющенко, то на чемпионате мира их жертвой стал француз Бриан Жубер. Его лишали «золота» по той же схеме, что и Евгения.
Сначала придержали оценки в короткой программе, где Бриан выглядел сильнее конкурентов. А затем умудрились прокатить Жубера и в произвольной программе, где он исполнил два (!!!) четверных прыжка. В итоге Жубер лишь третий, а два «рожденных ползать» - японец Такахаши и канадец Чан - на чистых, но простеньких тройных прыжках запрыгнули на первые две ступеньки пьедестала.
Pilnais raksts: http://penza.kp.ru/daily/24462/624102/
Man oma ar beigās teica, ka Braiens viņai vislabāk no visiem paticis, neatkarīgi no manas lielās fanošanas par viņu. Oma teica, ka viņas gaumi nevar iespaidot un Braiens viņai tiešām paticis vislabāk, it īpaši tas viņa vīrišķīgais stils
uu, baigi labi! nu, mans sarunu biedrs otrā skype galā ar ļoti atzinīgi izteicās par Briana priekšnesumu
nu, mans sarunu biedrs otrā skype galā ar ļoti atzinīgi izteicās par Briana priekšnesumu
Ahhh, mani jau nu tas ļoooti priecē
Visiem, kas neredzēja paraugdemonstrējumus pa ltv7 - šovakar pl 20:15 pa Eurosport rādīs atkārtojumu Es noskatīšos vismaz Brī, man baig interesē, ko krievi teiks, jo tagad Brī viņu acīs ir tāds pats upuris kā Pļuška Vankūverā
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna