vai tad eurosports nerādīs kā pienākas?
Žēl par mūsējo... cerēsim, ka viņš uzlabos savas prasmes, gribētos jau kādreiz sagaidīt labus slidotājus no Latvijas...
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna
vai tad eurosports nerādīs kā pienākas?
Žēl par mūsējo... cerēsim, ka viņš uzlabos savas prasmes, gribētos jau kādreiz sagaidīt labus slidotājus no Latvijas...
Nope, Eirosports arī vēlāk pieslēdzas
Aiii, igaunītim ar baigi švaki gāja
Bilan, man tagad uz skolu, kur priekšā stāv viens KD un prezentācija a man jau uztraukums par SP - šausmas. Negribu, lai atkārtojas Vankūvers SP nakts
es no rīta skatījos pa tv7 visu vājo galu. Arī interesanti. tagad tiešraidi darbā uzslēdzu. ir tā, ka šodien nācās man uz visām izlozēm atbraukt, rīt no rīta līdz kādiem 12 darbā, tad mājās braukšu slimot un Dace arī piektdien palaida, lai slimoju. Sestdien tik tad darbā. Koroč rīt večus redzēšu, bet noteikti tik savās mājās. pagājušā nakts bija viena no murgainākajām manā mūžā. es visu laiku modos no sajūtas, ka smoku... Viss ir ciet, galva sāp, un vēders pat sāpēja pagājušājā naktī, sirdi dūra. vienkārši tik slikti nav bijis ļoti, ļoti sen.
Alby, ārstējies! Un mūsu tikšanos tad pārliekam uz vēlāku laiku
P.S - Man jau patīk, ka hallē fonā ik pa laikam "Infinity" laiž
uz lildienām mēs varētu ko sadomāt. uztaisīt daiļslidošanas video un qaf vakaru. es tik sestdien strādāju pirms lieldienām, a tā piektdiena, svētdiena un pirmdiena br''ivas.
Gan jau sadomāsim
Nu viss, FR val norunāju, tagad pieslēdzos daiļslidošanai no skolas biblenes Tad pēc Brī vēl ātri uz semināru jābizo
Nu pagaidām iet pilnīgi pretēji Olimpisko spēļu LP Visi tā pa smuko laiž
Nabunarika žēl
Nu bilan, ja tranzišenam iedos zeltu, nu tad es nez, togda vsyo k koncu katitsa
Yayyy, Daisuke atkal ideāli noslidoja Man gan labāk patikās Vankūveras SP, bet šiten ar bija ideāli
nu es nespēju to saprast un pārdzīvot ka Čanam vairāk kā Brianam. Nabunari reāli žēl, par Kevu un Daisuki reāls prieks, par Brianu milzīgs prieks - redzēt atkal viņu laimīgu. yey. Artjoma Borodjina žēl...
Bilan, man nav žēl, ja Daisuke uzvarēs, man viņš tiešām sāk patikt BET - NEVAR BŪT TĀ, KA ČANS IR AUGSTĀK PAR BRĪ!!!! NU NEVAAAR!!!!
Par emocijām pēc Brī slidojuma- vnk bez vārdiem, man pašai asaras acīs saskrēja -žēl, ka biju biblenē, gribējās kliegt aiz laimes
Šovakar pāri jāskatās
ja, ja es spēšu izturēt. vakar pirmos kaut kādus piecus pārus noskatījos un nolūzu.
jej, beidzot varu mājās doties. vienkārši es te beigta, kamēr izlozes izturēju. Labi, ka Juris mani nemitīgi ar tēju un salvetēm apgādāja, a es tik šķaudīju....
Aiii, Alby, galīgi slimiņa VESEĻOJIES!!!!
Maza intervija angļu valodā pēc SP:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ih4k2n-IZwg[/youtube]
Ierēcu par to "When I was young..." Nu jā, laikam jau priekš daiļslidošanas viņš i seniors
I bildes
Es tikai pirms pāris minūtēm ierados mājās. Pfff.
Brī dikti mīlīgi izskatās (es kaut kā sevi sāku ierobežot, nez vai tas labi, jo tas mīlīgi = HOT)
Ps. Alby, veseļojies! Nedrīkst slimot, kad visas upes iet ārā no krastiem Noteikti veseļoties palīdzēs doma, ka es lemonbarus cepu otro reizi, lai līdz qaf vakaram būtu izkopusi ideālas garšas nianses :]
Visiem, kas neredzēja, vai velas velreiz noskatīties
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KM432iuuF-w[/youtube]
āaaaaaaaaaaa
Tāds prieks par Brianu. Nu tādas emocijas . Nu es ar nesapratu kāpēc Čans augstāk..
Man patika , kā Adrians Shulteis noslidoja...
Nu jā man patika.
Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna