TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna

Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna

Сообщений 121 страница 140 из 252

121

Havija SP :crazyfun:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZKh6kzw9Z4U[/youtube]

Pie šī paša lietotāja, kam Braiena SP var apskatīties arī citu īsās programmas :)

0

122

Aaaaaiii, kāds neaprakstāms skaistums! :love: MALACĪTIS, BRĪ!!!!!!! :love:
Es tā nesapratu, tas pēc luca bija iestudēts un paredzēts vai tā bija prieka izpausmes improvizācija? :D
Un tā saskatīšanās ar treneri tajā vienā galā! :D ai, un cik smaidīs pēc tam, prieks skatīties!!!
Tagad jāgaida rītvakars!!! Brī ir ļoti netālu no pirmajiem diviem, tā ka rītdiena visu izšķirs... bet transitions pirms Briana ir vnk izsmiekls...

0

123

etansy написал(а):

Ps. Alby, veseļojies! Nedrīkst slimot, kad visas upes iet ārā no krastiem  Noteikti veseļoties palīdzēs doma, ka es lemonbarus cepu otro reizi, lai līdz qaf vakaram būtu izkopusi ideālas garšas nianses :]

Ak, sapņošu par taviem lemonbāriem. eh.

Skatos pārus. Tagad pauze. Nu smuki. Nez, kāpēc man agrāk pāri nepatika? Tagad tā patīk.

0

124

Aha, man arī pāri ir iepatikušies. Un man ir iepatikušies alby mīluļi. :D
Un tie ķīnieši man noteikti nepatika, tā ka komentētājs var apklust, es esmu apmierināta ar pašreizējiem rezultātiem. :D

0

125

Ir ok. Man patikās čempioni ķīnieši, skaisti.
Vācieši man vienmēr diezgan vienaldzīgi ir bijuši, bet nu šoreiz bija skaista programma, tā ka lai tiek viņiem otrā vieta :)
Un prieks, ka uz pjedestāla krievu pāris ir. ^^

0

126

Pilnīgi piekrītu, Palo. Emociju ziņā i ne salīdzināt. Vispār tā programmma ir visskaistākā no visiem viņiem, vissarežģītākā. Ja nebūtu kļūdu, viņi būtu čempioni. Žēl, mežonīgi žēl Juko. Bet viņi vienalga reāli malači. Vāciešiem ar smuka programma, bet man no Yuko un Aleksa emocijas lielākas. Un ķīniešu pirmais pāris - skaisti un precīzi, bet... Nu nav, kaut kā trūkst, dzirkstelītes laikam.

0

127

YAY, Aļonai un Robinam sudrabs - man patīk :) Nez, man vācieši vismīļākais pāris, man kauč kā viņi baigi patīk kopā, tā harmoniski kaut kā :)

Man te kojās pārtijs kauč kur netalu, izskatās, ka būs "jautra" naksniņa! Rīt no rīta jau braucu mājiņās :)

0

128

Wahaahahhaha, tā i ka 2. un 3. vietas pjedestāla laukumi vienāda augstuma :D

Tā tante, kas turēja zelta medaļas - nu vnk šausmīga frizūra viņai  %-)

Paloma написал(а):

Es tā nesapratu, tas pēc luca bija iestudēts un paredzēts vai tā bija prieka izpausmes improvizācija? :D

Brī tas i rasturīgi, ka pēc veiksmīgiem lecieniem, it īpaši ja pa sezonu iepriekš grūti gājis, viņš to gājienu ar roku vicināšanu taisa :D Bet katrā ziņā iestudēts tas programmā nav, tā i tīrā emociju izpausme - jeb citiem vārdiem sakot, tas ko mēs nekad nesagaidītu no Pļuškas :D Arī sākumā tā noskaņošanās - kustība ar rokām, tas ar tikai Brī raksturīgi ;)

0

129

Awww, Brī tāds mīlulīts'  :flirt:

Фигурист Брайан Жубер горд тем, как откатал короткую программу на ЧМ

ТУРИН, 24 мар - РИА Новости, Ольга Тимошенко. Французский фигурист Брайан Жубер считает своей главной целью на чемпионате мира, проходящем в Турине, доказать всем, что он не сломлен своим 16-м местом на Олимпийских играх в Ванкувере.

После короткой программы мирового первенства он занимает третье место после японца Дайсуке Такахаси и канадца Патрика Чана.

"Сегодня я горжусь собой, - заявил экс-чемпион мира на пресс-конференции. - Это было очень сложно после Олимпийских игр, но я хотел показать, что не сломлен, что я могу выступать и соревноваться. Когда я выходил сегодня на лед, то был не слишком уверен в себе. Но я вышел и сделал свою работу. Для меня очень важно было понравиться зрителям, которые меня очень поддерживали сегодня".

Он отметил, что после Игр внес некоторые коррективы в тренировочный процесс. "Я сосредоточился на оттачивании прыжков. На Олимпиаде я не был уверен в себе технически, а когда я не чувствую свои прыжки, то не могу выступать. Но самое главное сегодня было расслабиться и получать удовольствие. Я попробовал - и это сработало", - рассказал француз.

Отвечая на вопрос, не обидно ли ему, исполнившему каскад из четверного и тройного тулупов, проиграть короткую программу фигуристам, которые обошлись без прыжков в четыре оборота, Жубер заметил, что ему не важно место, которое он занимает.

"Эти соревнования для меня подготовительные к следующему сезону, - сказал он. - Поэтому я не задумываюсь о месте, мне важно лишь мое катание. Да, я сделал каскад "четыре-три", но проиграл тем, кто сделал "три-три". Наверное, они свои прыжки сделали чище. Кроме того, у меня были ошибки, например, в дорожках шагов. Я не зацикливался на уровнях, когда катался, я хотел лишь выступить с удовольствием".

"Я бы хотел заработать 90 баллов, но сегодня не вышло. Что ж, есть цель на следующий сезон. Надеюсь, что в следующем году остальные тоже начнут прыгать четверной, и я буду не одинок в этом", - добавил Жубер с улыбкой.

No: http://sport.rian.ru/sport/20100324/216228210.html

Un vienalga es saku, ka trazišens rīt nevar būt augstāk par Brī - nu vnk tā nedrīkst būt! Lai Daisiš vinnē, bet TIKAI NE ČANU AUGSTĀK PAR BRĪ!!!! Es jau pagājušo gad to nevarēju izturēt - kā Čans pēc tam vārījās kā pasaules naba, un vēl ārdjās pa to, ka Brī bija augstākas atzīmes par komponentēm  :sceptic:

0

130

Njā, milzu prieks par Brī. Nez, kāpēc mani tas uzreiz uz Sterian iedvesmo... :D

Es atkal pjedestālam skaņu noslēdzu - nu nespēju izturēt, kā tas Melderis vārījās un noniecināja Yuko un Aleksu. bā.

0

131

www.sports.ru

Бриан Жубер: «Я не умер. Я могу соревноваться и выигрывать»

Экс-чемпион мира Бриан Жубер считает, что в короткой программе на чемпионате мира смог преодолеть себя после неудачного выступления на Олимпиаде. Перед произвольной программой Жубер идет на третьем месте.

«Много людей плохо отзывалось обо мне после Ванкувера. Я хочу показать, что меня рано списывать со счетов», – приводит слова Жубера AP.

«Мои эмоции после короткой программы были вызваны не столько радостью, сколько чувством преодоления той боли, которая была после Ванкувере.

С тех пор я практически ничего не говорил, а просто работал. С каждым удачным прыжком расстройство от Ванкувера уходило прочь. Конечно, соревнования еще не закончены, но я сделал огромный шаг. Короткая программ прошла хорошо, посмотрим, что будет в произвольной. Но я на правильном пути, и это радует меня больше всего.

Ну а после чемпионата мира, думаю, я сделаю большой перерыв в выступлениях. Мне нужен отдых, потому что я начинаю чувствовать боль по всему телу. Но я не собираюсь завершать выступать в фигурном катании с последними воспоминаниями о Ванкувере. Мне нужно доказать свою состоятельность не только зрителям, но и самому себе.

Хочу показать, что я не умер. Я могу соревноваться, и я могу выигрывать. Наверное, я не самый лучший фигурист на сегодняшний день, но я могу стать им», – цитирует фигуриста AFP.

0

132

Starta kārtībā šim vakaram
http://www.isuresults.com/results/wc2010/SEG002.HTM

Braiens pēc LV laika slidos 23:16, bet, protams, drošības pēc ieslēdzam ātrāk. Vispār stiprākā - pēdējā grupa sāk slidot 22:53 pēc LV laika!

0

133

man tāds prieks par Braienu! Viņš ir malacis! Un tā smaidīja!  :love:  Lai viņam izdodas! Ja viņš dabūtu medaļu, tad visi ļaunie vārdi, kas mesti viņam virsū, vairs nenozīmētu neko!  :yep:

Отредактировано magone (25.03.2010 09:47)

0

134

Aww, tik mīlīgs video  :love:  Mazā apbalvošanas ceremonija pēc SP! BRĪ SMAIDA  :flirt:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UYnuLnRpiv0[/youtube]

Un arī preses konference :playful:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UN13z5H5IvM[/youtube]

0

135

Mani komenti pēc preses konferences ;)

Oki, pirmām kārtām jau tas - Braiens izskatās tik seksīgi :insane: Vienā brīdī, kad viņš atbalstījās pret to blakus krēslu - vaaau, un vēl tā maiciņa augšā vaļā, da i vispār esmu piefiksējusi, ka viņam zilā krāsa apģērbā ļooti piestāv  :insane:

Otrkārt - kopš kuriem laikiem tranzišens tik laipns palicis - pat iztulkoja vienu žurnālista uzdotu jautājumu, kuru Brī lāgā nesaprata  o.O

Treškārt - man jau patīk, ka Brī, lai gan trešais, tomer viņam visvairāk jautājumus uzdeva :D

Ceturtkārt - kā man patīk tas, ka viņš uz čempi ir atbraucis noslidot sev un skatītājiem nevis tiesnešiem! Ahhh, nu supeeerrr  :love: Man kaut kā šķiet, ka ar to "audience" viņš domā ne tikai tos, kas atrodas tur uz vietas arēnā, bet arī visus pārējos, kas sēž mājās pie TV ekrāniem. Jo tas atbalsts, ko viņam izrādīja fani visā pasaulē pēc Vankūveras (arī mēs tajā skaitā), tas bija patiešām liels un es domāju, ka noteikti palīdzēja viņam atgūties un turpināt cīnīties :)

0

136

Arī šeit variet skatīties netā tiešraidē :)
http://www.eurovisionsports.tv/events

Kerri šodien slido 16:30 pēc LV laika! SKOTU DEJA  :love:

0

137

YAY, mani mīļie Kerriņi - kārtējo reizi superb!!!! Lai gan piekritīšu Ābelei - aizpagājušajā sezonā, jo sevišķi Gēteborgā, deja tika izpildīta spilgtāk. Bettt tik un tā  :love:  Dievinu Kerru skotu deju  :crazyfun:

0

138

aaaaaaaaaaaaaa, kā es palaidu garām faktu, ka vispār ir dejas šodien pa dienu??? :( lai gan tāpat diži agrāk mājās nebūtu tikusi, bet... vienalga skumji :( un īpaši, ka Kerrus palaidu garām! :'( :'( :'(

0

139

es gan neaizmirsu un skatos kopš tv7 saka rādīt. Kerri malači un itāļiem ne īpaši sanāca - jē. :D es ir ļauna.

Rīt plānopju skatīties dāmas no pašiem 10. Jāizmanto to, ka esu brīva. Lai gan noteikti sakumā besīšos un lamāšos un smiešos par tērpiem. žel, ka ne ar jums kopā. ar jums vienmēr daudz jautrāk. žel, ka es šobdrīd esmu sasvīdis un šķaudošs mikrobu perēklis, kurš izlieto vidēji toletes papīra rulli diennaktī, skaļi pūšot degunu...

0

140

Sorry meitenes, netieku.
Tā vien izskatās, ka iespējams mamma rīt no slimnīcas iespējams tiek ārā un man \sovakar būtu viss jānoorganizē mājās, lai tiktu sakopts, ja nu viņa atgrizīsies pie mums.
Tākā patiešām sorry kādu citu reizi!
Bet centīšos pasekot līdzi kas notiek un turēšu īkšķus par Brianu!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna