TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna

Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna

Сообщений 141 страница 160 из 252

141

albalonga написал(а):

es šobdrīd esmu sasvīdis un šķaudošs mikrobu perēklis, kurš izlieto vidēji toletes papīra rulli diennaktī, skaļi pūšot degunu...

Bet vismaz ne kāsējot kā valis  :D

albalonga написал(а):

Rīt plānopju skatīties dāmas no pašiem 10.

Man rīts iesāksies ar Vampire diariesun SPN  :playful:

bumerbmw написал(а):

Sorry meitenes, netieku.

Nekas, Bumes, mēs šodien atcēlām mūsu tikšanos. Satiksimies tad, kad meitenes būs daudz maz uz pekām un brīvas no darbiem :)

0

142

ahh ok es bik esmu atkal no visa atpalikusi nu jā netieku te tik biezī vairs!

0

143

Pirmais piecītis dejās pašlaik 2 deju kopvērtējumā :)

1 Tessa VIRTUE / Scott MOIR CAN 114.40   
2 Meryl DAVIS / Charlie WHITE USA 112.54
3 Federica FAIELLA / Massimo SCALI ITA 100.01   
4 Nathalie PECHALAT / Fabian BOURZAT FRA 96.30   
5 Sinead KERR / John KERR GBR 95.79

Eh, vismaz 3. un 4. vietu apmainīt un tad jau būtu lieliski! Galvenais, lai Kerri paliek vismaz 5. vietā, lai mēs viņus arī paraugdemonstrējumos redzētu  :crazy:

0

144

cravey написал(а):

Man rīts iesāksies ar Vampire diariesun SPN

O, labi, ka esi tu, kas atgādina.

Jej, kaut tik Kerri paliek vismaz piektie, bet tā gribētos, lai vismaz ceturtie.

0

145

Nu tak tie itāļi tur atkal gaisu maisa :D Bet re, ka Melderis teica, ka tjip šitas viņiem pēdējais PČ  :rolleyes:

0

146

Aaaaa, man tā patika Raiena Bredlija izvēles programma!!!! ESMU STARĀ  :love: Te var apskatīties to pašu no US nationals, pie tam ar diviem četrīšiem!!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kYTc-f_ZxeQ[/youtube]

0

147

aha, mna ar patikās :D

Ai, bet es neciešu hoķi - jau cerēju, ka varēšu pa tv skat'tiies, nekā - tur papildlaiks tiem idiotiem, kas nevar beigt normāli spēli...

0

148

Paloma написал(а):

Ai, bet es neciešu hoķi - jau cerēju, ka varēšu pa tv skat'tiies, nekā - tur papildlaiks tiem idiotiem, kas nevar beigt normāli spēli...

Vai ne?!  :sceptic:

Nekas, pēdējā grupa sāk slidot 22:53, to jau gan jau CERAMS parādīs :) Pagaidām skatamies netā ;)

0

149

Ak, Javi :love:  Un Ingu (MiglasLakats forumā) arī aizrāva, kas, kā viņš teica, notiek ļoti reti. Wī! ^^

0

150

Vēlreiz linki, kur var skatīties tiešraidi netā:
http://www.eurovisionsports.tv/events

vai
http://svtplay.se/t/103698/konstakning

0

151

Paloma написал(а):

Ak, Javi   Un Ingu (MiglasLakats forumā) arī aizrāva, kas, kā viņš teica, notiek ļoti reti. Wī!

Jap!!!! HAVIJS RULLĒ!!! Un mums vajag to spāņu karogu :D

0

152

man nets raustās - nekāda dižā skatīšanās nesanāk. Kāds ieliks lūdzu toretu pēc tam foruma, lai varu novilkts un visus noskatīties?

Karoč tagad es arī kāsēju kā valis. Mazs valis. Nu varbūt drīzāk kā delfīns. Vai nu... nez... asarīts... :D Bet tomēr biki klepus ir brīžiem.

Ak, jā - kā es cravey rakstīju SMS - Yo amo Javi!!!!!! :rofl:

0

153

Hhahahahha, krieviem arī šito pašu spēli rāda :D Tie ar besījās laukā Brī forumā :D Bet nu jau beidzot krievi ieblieza, varēsim pa TV skatīties  :flag:

0

154

Pa eurosport iet tiešajā, LTV7 atkārtojumā rāda!

0

155

Cepuri nost Kevuškas priekšā! Kaskāde 4-3-3! Ideāls karjeras noslēguma slidojums :)

0

156

Njā, viss skaidrs... Braienam nav ko pārdzīvot, vnk tur jau viss iepriekš ir izlemts.

0

157

Nu šito es nesapratu... Čans arī nokrita. Un kā ar visu to varēja dabūt tādu pārsvaru? Nesaprast man.
Bet nu vienalga Brī ir malacis. :) Nebija ideāli, bet bija ok, un viņš ir parādījis, ka var saņemties un viss būs ok. :)

0

158

hahaha, kāds tad beigās ir rezults??? Es LTV7 skatos. Un Kevuška - wow. Agrāk vispar kāds šitādu kaskādi ir izlecis? Jauns standarts. Nakontē to dēvēs par van der Perrena kaskādi.

0

159

albalonga написал(а):

Agrāk vispar kāds šitādu kaskādi ir izlecis?

Neah, Pļuška jau sen tādu ir izlecis, pie tam vairākas reizes :) Kevuška vnk vienīgais, kas to līdz šim ir atkārtojis ;)

A kā es mammai tikko teicu - Braienam zelts, tikai tāds nedaudz apsūbējis :D Ja Pļuškam platīns, tad Braienam tumšais zelts :D

UN YAAAAAYYY, DAISUKE UZVARĒJA! VISMAZ KAUT KUR TAISNĪBA VALDA!!!!

0

160

WAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA, VOT I TAISNĪBA VIRS ZEMES! UZ ĪSU BRĪDI REDZĒJĀM PATIESO PJEDESTĀLA IZKĀRTOJUMU!!!!!  :rofl: GADA KURIOZS  :rofl:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Daiļslidošana » Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna