Nolēmu atvērt šo tēmu, jo tikko redzēju tādu sapni. Un vispār - mēs ar cravey jau sapratām, ka bieži ir visādas zīmes, tik mēs nemākam tās lasīt. Piemēram tieši pirms veču izvēles programmas mēs Palomas atnestajās video kasetēs skatījāmies 1988.gada Olimpiādi Kalgari. Un tieši lielākoties veču izvēles programmu. Uzvarēja Brians Boitano. Un kopš Boitano neviens Amerikānis Olimpiādē nebij uzvarējis. Bet tagad uzvarēja - Laisičeks. Tik pasakiet, ka tas, ka Palo paņēma tieši 88.gadu un mēs skatījāmies nebij zīme Laisičeka uzvarai. Talāk - otrdienas vakarā pirms veču obligātās mēs ar cravey veikalā skatījāmies žurnāliņus un lādējāmies, ka uz vaka Pļušs veseliem dieviem. Es tur ņēmu un man netīšām divi žurnāli nokrita un esa viņus nepacēlu. Es jokojot teicu, ka Pļuš divreiz nokritīs. Nu bet viņš protams robots un nekrīt. Bet - viņš palika otrajā vietā. hahaha, bij zīmē. Un cravey - atrceries skaitli 21? Brians ir 17., Stefijs 4. 17 + 4 = 21...
Varbūt arī jums ir kādas zīmes, pareģojumi, sapņi, kurus nesaprotat uzreiz, bet vēlak. Protams var būt tās visas tikai sakritības, bet es ticu intuīcijai. Tik mēs neesam iemacījušies to pilnībā izmantot. Manuprāt viss šitas ir ļoti interesanti. cravey piemēram pati var pastāstīt, kādā stāvoklī bija pirms briana īsā slidojuma. Man bij bail, ka būs ātrie jāsauc...