Siikaa написал(а):Jā.. Brian spēj saviļot ar savu slidojumu... Arī es tikai viņa dēļ 2004. gadā saslimu ar daiļslidošanas trakumu...
Nu mani ar tā īsti par daiļslidošanas fanu var uzskatīt no 2006.gada Pirms tam tas bija tikai tā, viens no sporta veidiem ko kopā ar mammu skatījāmies, bet tā īpaši neko tuvāk nezinājām un neinteresējāmies
Mani vienmēr pārņēm rēka, kad atceros savu reakciju, kad ieraudzīju Braienu, pirmo reizi tai 2006.g. Eiropas čempī Tas bija tā kā mūvijos. Mamma man sēdēja pie kompja, a es gulēju gulta, jo biju apslimusi. Vispirms ieraudzīju Lambiku, a viņu es kaut kā jau atcerējos no 2002.g., Pļušku ar starp citu zināju, un jau tad viņš man nepatika Nu lūk, un tad nu es mammai teicu, ka es labāk gribu, lai tas šveicietis uzvar nevis Pļuška. Savukārt pēc Stefana slidoja Brī. Hhaahahha, tas man bij kā ar bomi pa pieri. Piecēlos uzreiz sēdus, lai tuvāk ieraudzītu. Skatos, no Francijas. Un kā viņš sāka slidot, tā mammai teicu - "vai arī šitas" [lai uzvar]. Kad Brī noslidoja, tad ar to arī bij viss. Paraugdemonstrējumos jau uzreiz vaktēju, kad viņš slidos. Un viņa mūzikas un tērpa izvēle tikai visu pastiprināja. Tā dziesma man jau labu laiku bija patikusi, saukārt tas vēsturiskais tērps - esj au sen par vēsturiskajiem laikiem fanoju Tai vakarā arī atradu starptautisko Brī forumu, piereģistrējos un viss aizgāja. Turīnas Olimpiskajās spēlēs jau biju liela Brī fane. Pč jau naktī negulēju, vaktēju rezultātus (togad Kalgari notika). Un tai forumā pirms PČ bija arī projekts, kurā es jau ar ņēmu dalību. Sūtījām katrs fans no savas valsts kartiņu ar uzmundrinošu veltījumu, kuru viena cita fane, kas klātienē apmeklēja čempi, visas kartiņas viņam personīgi nogādāja
Ehh, sanāca atkal eseja, bet es par šo tēmu varu vārīties, vai rakstīt stundām ilgi